Здравейте колеги. Онзи ден ходих в един сервиз където закачиха джипката на стенд. Оказа се че едната дюза работи малко по кофти от другите, показателя и беше (-1.1). Не знам какво значи това,дали е зле или много зле. Майстора каза, че всичко друго си работи нормално. Изчисти грешките, което се потвърди от борд компютъра, до вчера сутринта. Бях я оставил навън през ноща и на сутринта не запали. Компа записа грешка Р1685, нещо за невалиден ключ и омасляване но не ми стана никак ясно. Така, че ще трябва пак да помагате.
Прав си че много е изписано, и че трябва да се чете. Аз и това правя, но ако не се споделя опит,знания и практика защо е този сайт и подобните му. Всеки щеше да си е сам за себе си.
Здравейте колеги.
Проблема се реши със смяна на първата дюза, за голям касмет. Майстора видя малко зор и бра страх докато я отвие но нещата се получиха. Джипката сега си пали нормално. Струва ми се, че има малка промяна в работата на двигателя, станал е една идея по шумен, но това може да е от студеното време и понеже не беше загрял. И като стана дума за загряване, кажете за колко време приблизително трябва да достигне оптимална тем. щото ми се струва, че загрява бавно за дизел, което може да е от отворен постоянно термостат, че ако е така да го сменям
Коментар