Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМ СЪС СТУДЕН СТАРТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПРОБЛЕМ СЪС СТУДЕН СТАРТ

Здавейте застудя при наз беше 8 градуса ...живея до река... и моито 4.7 започна да пали од втория път при първото завъртане само върти и нищо, при второто запалва и отзад излиза голямо количество дим и така 2 дни вече ......ПОМАГАИТЕ.....

От: ПРОБЛЕМ СЪС СТУДЕН СТАРТ

Коя версия на 4.7 ,магнум СУВ ли е 235коня,265,с двойни свещи ли е?Дай информация.
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

4.7 1999 ...220коня сложих му нови NGK ZFP6F 11G

Коментар

Черния пушек е признак на много гориво, не паленето може би на задавяне, опитай при палене леко подаване на газ (като при карбураторните).....и иди на диагностика - какво ще покаже термодатчика (може да се е споминал, и да казва че е -1
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ще отида само да намеря някои в час че при нас в Перник е малко малко сложно......

Коментар

Не е сложно - Ради 0898453695 от Перник (зад х-л Струма) има много добри диагностични уреди. Има и още един магьосник там наблизо - Бисер 0888319613.
            Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Ради катастрофира лошо и е в болница а Бисер ми е роднина и ...леле...без коментар ....
              Последно редактирано от BAUKI; 04-09-13, 21:48.

Коментар

Пробвай да покараш ден два само на бензин,и кажи дали има разлика.....Като запали работи ли нормално или тресе?
                grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

Коментар

Карах го една седмица на бензин и сутрин върти и не пали завъртам пак и като запали изпушва и са секунди прекъсва но един ден го палих чак след обяд беше около 28 градуса и си запали от раз.....

Коментар

Първоначално публикуван от BAUKI Преглед на мнение
                    ...... палих чак след обяд беше около 28 градуса и си запали от раз.....
                    Термо датчик ела да го четем

Коментар

На телефана отдолу ли да те търся........

Коментар

Първоначално публикуван от BAUKI Преглед на мнение
                        На телефана отдолу ли да те търся........
                        Да.

Коментар

Имаш ли АГУ. Ако имаш е възможно да е от нея. Аз близо шест месеца се бях видял в чудо със стартиране на двигателя след престой повече от седем-осем часа. Във Варна сумати специалисти в кавички, вкл "Боша" до затвора диагностицираха, проверяваха и се чудеха - свещи, инжектори, бензинова помпа, термодатчик и т.н. Смених всичко(без инжекторите де - толкоз доверчив не съм), а накрая един младеж от "Боша" до "Метро" просто откачи захранващия маркуч към едниния от изпарителите, остави я да поседи... и чудо - всичко се беше ОК. Аз също бях предположил, че има нещо общо с АГУ -то, но само го спирах от кранчето на бутилката, не се сетих да откача маркуча и да елиминирам налягането в системата. Проблема се оказаха платната в изпарителя, които със стареенето започват да пускат по малко газ в цилиндрите, съотв. като престои повече време джипа, пускат повече и вътре става една смес от която няма палене.... Та пробваи, ако имаш АГУ....може и това да е
                          WJ 99 4.7 V8

Коментар

Проблема при мен беше че имаше разлика във времената на газовите и бензиновите инжектори колата беше настроена да работи на бензин при всяко слизане под 800об. след като я препрограмираха и я покарах една седмица се оправи сама.....Друг въпрос е че почистването на инжекторите и на двете горива е задължително мероприятие .......

Коментар

Здравейте колеги. Имам същия проблем но с 2.7 дизеловия двигател на гранда. Докато температурите бяха около 10 градуса, проблем с паленето нямаше, но когато паднаха надолу паленето стана невъзможно. Давайте съвети за решаване на проблема, че като стане -20 не знам как ще е.
                              Jeep Grand Cherokee 2.7 crd-2002 год.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X