здравейте колеги имам проблем с климатика не ми включва компресора и не ми свети а/с бутона
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
климатик гранд чероки
Свий
X
-
От: климатик гранд чероки
Ще следя с интерес, щото и на мен ми предстои да сменям вътрешния радиатор, че изби. Ама като знам колко работа е и все отлагам.в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI
Коментар
-
здравейте колеги имам проблем с климатика не ми включва компресора и не ми свети а/с бутонаIf you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Преди да се е започнало, обясни по подробно. И понеже се съмнявам на всички грандове климатиците да са еднакви, поне кажи за кой модел става дума. Иначе ... съболезнования!
Коментар
-
Чукай на дръвце да не е умрял изпарител. За любимия ми ZJ ми обявиха такава цена и време за ремонт на Канарите, че немедлено продадох климатика заедно с джипа.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от драг Преглед на мнениездравейте колеги имам проблем с климатика не ми включва компресора и не ми свети а/с бутона0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от драг Преглед на мнениездравейте колеги имам проблем с климатика не ми включва компресора и не ми свети а/с бутона
Коментар
-
За да заскрежи тръбата значава, че газта е много, много малко. Компресора вдига налягане, втечнява газта и малко след това още в тръбата, а не в изпарителя фреона си връща газообразното състояние и затова заскрежава там.
Нормално компресора да не се включва, т.к. има датчик за налягане, за да предпази компресора. Във фреона се разтваря и маслото необходимо за смазване на компресора. Сега най-вероятно е без смазване и вече може да не е компресор.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от драг Преглед на мнениеОтивам на сервиз да ми видят газта, ще ви пиша довечера до къде съм стигналНие не сме неутрални!
Коментар
-
Колеги проблема е решен. Значи миналата година съм го заредил в един гаражен сервиз в Шумен, явно толкова са го заредили. Днес отидох на Примекса пак в Шумен и за 59лв проблема беше решен.Фреона е бил место 760гр 120гр.Благодаря ви за съветите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар