Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Rough Country в България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Rough Country в България?

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
    Аз още търся стругар, който да работи с мек материал, но без успех. Остава си ми единствено варианта с ребилд кита на оригиналната фирма.
    Явно си налитал само на занаятчий Полиуретан-90 се работи безпроблемно при малко по-високи обороти и спесифично заточване на ножа. Кофти е че този полиуретан е с малко по-лоша пластична деформация (по-твърд) от тази на каучука от което страда комфорта. От около година обаче Обликос предлагат и по-мекия Полиуретан-70, който се обработва дори по-лесно след замразяване с азот, Комфортът с такива сферични (за джони джоийнт) втулки и тампони е уникален и на практика са вечни. Дори без никаква грес няма и намек за скърцане. Тествано е при мен с тампоните към моста на задните горни линкове. Другата седмица запретвам ръкави и всички останали полиуретанови втулки и тампони по окачването, които в момента са с Полиуретан-90 ги сменям с Полиуретан-70. Дано не забравя да направя и малко снимки от процеса на обработка и да ги пусна в моята тема.
    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_r Преглед на мнение
      ... тоя RC кит дето си избрал е за жигули - Does NOT fit AWD models.
      А бе прочетох го това, но съзнанието ми още отказва да го повярва - някакси не мога да си представя Grand със задвижване 4х2.... Някакъв кошмар ще да е това... Извън горните две марки, в 2 инчов вариант, какво ще ми препоръчаш колега? Днес минах през Гладиатор на Ботевграско - още ми държи топло с цените им... ама то там ARB-та, маркови стоки, нищо чудно ... Благодаря предварително.
      Последно редактирано от Samuil; 05-08-13, 23:07.
      "Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.

2007 Nissan Titan 5.6 V8 4WD

Коментар

Ако въпросът за препоръката ти е към мен - Нищо не мога да ти препоръчам, е отговорът. Защото нямам опит, а да препоръчвам по препоръки на други... не става. На твоето дередже съм и търся вариант за лифт на моя черок. Благодаря на колегите по-горе дето споделиха преки впечатления.

Иначе, аз май се насочвам към 3", за съжаление. Исках нещо минимално - 2", колкото да сложа 31" гуми, но искам и да са цели нови задни ресори (мескиканските варианти с подложки, шпренгване ги отписах вече). А такива за 2" лифт, освен OME, никой не предлага, пък не ми се дават 2000лв за ОМЕ. Затова май отивам към 3" с възможните проблеми. Някой слагал ли е 3" на Черок - RC или Rusty's? На пазара се намират доста варианти за пружини и амове за 2", но не и задни ресори - те всъщност са проблема, освен че са скъпи, ги няма хаха
        Jeep Cherokee XJ '95 2.5i

UaZ 469B

Коментар

Последно, спирам се на това като вариант - 2.5 инча, с пружини и амортесьори, точно каквото ми трябва /без редукции на кардана/: http://www.rustysoffroad.com/rustys-...basic-kit.html Жоро, нищо не отговаряш - подочувам че си в чужбина? Ще стане ли да комбинираме палето от различни доставчици, или трябва да е един? Каква е схемата?

Коментар

Петък се връшам в БГ и ще се видя с пича от САЩ , и той си е тук за почивка.
            След последния контейнер решихме да сменим митническия представител в БГ , че взе огромни непредвидени такси последния път.
            Нека видя какви ги е свъшил с преговорите и ще хванем да поръчаме 3-4 лифта. Може да се комбинират доставчиците , няма проблем.
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

ОК Жоро, разчитаме на теб!

Ще си запиша за всеки случай телефона ти, да ти досаждам от време на време /че знаеш, очакването на нещо хубаво е най-големия проблем/.

Коментар

Re: От: Rough Country в България?

И аз се редя на опашката
                Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
                0886/872-646

Коментар

Първоначално публикуван от Samuil Преглед на мнение
                  Последно, спирам се на това като вариант - 2.5 инча, с пружини и амортесьори, точно каквото ми трябва /без редукции на кардана/: http://www.rustysoffroad.com/rustys-...basic-kit.html Жоро, нищо не отговаряш - подочувам че си в чужбина? Ще стане ли да комбинираме палето от различни доставчици, или трябва да е един? Каква е схемата?
                  Да не те разочаровам, но едва ли ще минеш без кардан. Моя при 3" издаваше зверски звуци през няколкото дни преди да се предаде.
                  Ако караш само по асфалт може и да нямаш проблем, но на първата вада в гората ще го шчупиш.
                  99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                  It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                    ... Моя при 3" издаваше зверски звуци през няколкото дни преди да се предаде. ...
                    Хм, ти ме умисли... Тогава ще се хвърля на 2 инча /а не на 2.5/, с надеждата че няма да имам такива проблеми.

Коментар

И какъв е проблема да смениш/удължиш кардана? Щом ще го ливтваш, поне да е като хората . Иначе точно след месец ще поискаш още 2 инча, ама разходите ще са двойни

Коментар

Ами, по няколко причини... Първо, по-евтино е. Второ, надявам се да не удължавам Кардана. Поне според Димо няма да ми се наложи при вариант до 2 инча.
                        И трето, да ти кажа, стигат ми 2 инча. В момента в Куадра Сервиз стои един Jeep - Grand, но предишната маска. На 2 инча точно е, с 30-инчови гуми. Трябва да ти кажа, че като клиренс ми е напълно достатъчно - за лов ми трябва предимно, няма да ходя на Хард разходки с него.
                        А и при по-малкия лифт, запазваш повече комфорта при возене на асфалт, а аз основно по асфалт ще го търкалям все пак. Основна кола ми е.
                        И последно, вариант за това най-хубавото окачване на RC - 4" X-series Kit, съм го намерил при колега в България - при това, на цената на която го е внесъл ще ми го даде. Чисто ново.
                        Ама неща 4 инча, да му се не види... /или поне засега съм на този акъл/...

Коментар

За лифт кит и аз съм на опашката, само ще кажете кога ще поръчвате, за да видим спрямо финансите колко точно ще порастем ) Но Жоро да ме има предвид ))

Коментар

Остава само Жоро да каже кога и как. Току-що му писах един СМС... да видим.

Коментар

Първоначално публикуван от Samuil Преглед на мнение
                              Поне според Димо
                              Кой е тоя човек?
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Според мен е имал впредвид Димата
                                ... to be continued

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X