Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко е разхода на Grand Cherokee 4.0 - 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колко е разхода на Grand Cherokee 4.0 - 4.7

Първоначално публикуван от teopetrov Преглед на мнение
    Ей, то моя 2,7 црд е като малолитражка като чета по горе...
    Еми тя твойта даже никакъв Бензин не ти гори!
    И мойта едната не ми гори бензин,а другата никаква нафта.Вече не искам дизелови "малолитражки",искам и двете да ми "лапат" бензин.
    Черокито минимум 13 извънградско,но до 100км/ч. и с малко по големи гуми.
    Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
    Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Споделям отново....въпреки горния пост!!!
      Преди 5-6 дни закупих от Ст.Заг. един ГЧ 4,7-2000г по поръчка на зарибен от мен баджанак.
      И оооооо чудо! При пътуването с моя по магистралата Бургас- СЗ-Б-с средния разход бе около 16,3при 130км/ч/на ПБ/ на автопилот. След закупуването с новата машинка ми даде 12,6 на бензин при същия маршрут и при скорост 126км/ч пак автопилот.
      И са кво.......??????????!!!!!!!!!!
      в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
      Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

В едната посока си се изкачвал ,в другата си се спускал

Коментар

Първоначално публикуван от CITIZEN Преглед на мнение
          Еми тя твойта даже никакъв Бензин не ти гори!
          И мойта едната не ми гори бензин,а другата никаква нафта.Вече не искам дизелови "малолитражки",искам и двете да ми "лапат" бензин.
          Черокито минимум 13 извънградско,но до 100км/ч. и с малко по големи гуми.
          Това ми е първата дизелова кола и дано не съжалявам по късно

Коментар

Grand ZJ 4.0 - 98-a - газ 14-18 л - в БГ
            Grand WK 3.0 CRD - 2007-a - 12-14 л. дизел - в Германия, стигал съм и до 10 л.

Коментар

Моя девиз е "кеф цена няма", американската кола си иска скъпо обслужване с оригинални части от USA, чакане на доставки, технически сложни и скъпи като цена на труда ремонти, много много литри налят бензин и т.н., това не е за всеки, мислете преди да я купите, после да няма олелеее !!!
              Моят 4.7 след като смених всички ламбда сонди с нови, изхвърлих всички катализатори, спортен филтър КN за повече въздух, почистен дросел и темп.датчик, нови свещи, стандартни гуми, успях само да му подобря малко динамиката, разхода си остана твърдо минимум 22 л. газ в града с тюфлешко каране и много околовръстно, малко да я натисна скача на 25-27л..
              TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
                Моя девиз е "кеф цена няма", американската кола си иска скъпо обслужване с оригинални части от USA, чакане на доставки, технически сложни и скъпи като цена на труда ремонти, много много литри налят бензин и т.н., това не е за всеки, мислете преди да я купите, после да няма олелеее !!!
                СтигаШ, беЖ ? Недей да плашиш хората
                Аз си купих първата хамериканска кола (Jeep Liberty) защото беше... айде не два пъти по-евтина, ама на около 60 % от цените на сходни автомобили от други марки на пазара. Пък и исках да видя какво е това, аджеба "американска кола", щото по времето на акциза, такива (истински) бяха екзотика. Само "имитации" с марката, но с някакъв не-американски "заместител на двигателя" Открих, естествено пост-фактум след покупката, този форум и бях приятно изненадан да науча първо, че частите са по-евтини от на доста други марки автомобили, стига да знаеш откъде да ги поръчаш, и второ, че има хора в България, които знаят как се поддържат, че дори, брей, представете си и как се ремонтират такива коли. Че има хиляди "уеб-ресурси", откъдето можеш да научиш каквото ти трябва за колата, да си свалиш всякаква документация и т.н. Че можеш да й провериш историята срещу ~ 30 $ по интернет, да получиш списък на оригиналната й комплектация по мейл от производителя и една камара неща, за които собственикът на немска или японска кола трябва да ходи да се моли на дилъра. След като за четири години съм дал 300 лв. общо за смяна на две ламбда-сонди от втория ред (малко излишно упражнение, ама нали трябва да сме "екологични") и предни долни шарнири (неизпълнена сервизна акция - производствен дефект), а на познати с "джипове", да не им изброявам марките, за да не заключат темата им побеляха и окапаха косите, че им се продъниха и джобовете, как да не си купя пак такова - с още повече кубици и още повече коне ? Ами, купих си - "Хеми"
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Така е колега, само че някой от тези "евтини" части не стават за употреба, или поне аз няма да ги сложа на моя JEEP, като видях какви накрайници ми извадиха в един "реномиран" софийски магазин...., единия турски, другия китайски, и ме лъжат че били внос от USA, луди ги направих. Истинските части и масла доставени от USA са си скъпи, но ако човек иска да кара автентичен и технически изправен JEEP, трябва да го поддържа само с такива, иначе машината постепенно става УАЗ-ка, побългарена и осакатена, не благодаря, не ме кефи, предпочитам си оригинал, затова не се стискам и плащам колкото е нужно, чакам си търпеливо доставките, и имам един истински непобългаряван JEEP !!!
                  TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

След горния пост едно "Аааалелуя" липсва само
                    Последно редактирано от lordoff; 04-11-13, 00:14. Причина: неточно по темата мнение
                    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
                    2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

И те така...

Разходът не е "мой".
                      WG 2.7 CRD

Коментар

Малко си избирателен
                        Под видеото коментара е: "OK, Correct. This a long downhill. What about uphill?"

Коментар

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
                          ... Истинските части и масла доставени от USA са си скъпи, но ако човек иска да кара автентичен и технически изправен JEEP, трябва да го поддържа само с такива ...
                          Не се ли оплакваше някой наскоро, че му протекли автентичните мопарски амортисьори?

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
                          И те така...
                          Тия картинки на дисплея не означават абсолютно нищо. Просто е въпрос на избор на подходящ момент за снимане ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Да не решихте, че пльоснах видеото с пълната му сериозност и достоверност...Моят среден разход май е по-висок от този.
                            А коментарът е мой.
                            WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Не се ли оплакваше някой наскоро, че му протекли автентичните мопарски амортисьори?
                              :-) Да не говорим за RAIBESTOS-а... Тоyo, Toyo, нищо не си разбрал от това, което бай ти Боголюб обяснява в по-горния си пост.
                              Ама нейсе, щом те радва да се фукаш с Джипа си, не е лошо, никак...
                              Anyway, Toyo, много ти благодаря за темата с амортисьорите. Истински полезна е. Поздравления за нея!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Там им е слабото място на мопарските амортисьори, текват. Хубавото е, че не са единствената марка на пазара а както всички знаем, немопарските амортисьори никога не текват.
                                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X