Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко е разхода на Grand Cherokee 4.0 - 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко е разхода на Grand Cherokee 4.0 - 4.7

Извинявам се предварително за въпроса който сигурно е задаван 100 пъти. Но не намирам исчерпателен отговор на това. Колко харчи Grand Cherokee 4.0 - 4.7 на бензин? Защото съм се навил да си купувам но ме притеснява само колко ще гори при нормално каране 90-100 и колко градско града е Ловеч няма задръствания и се кара спокоино градско. И дали си заслужава избора ми.

От: Колко е разхода на Grand Cherokee 4.0 - 4.7

Колега,
    от скоро имам 4,7
    градско 22 / извън градско 16

уникален автомобил, удоволствие по всяко време и на старт и н дупка и на гладко и в гората.

Успех

Коментар

Моя е 4.7 и го карам вече два месеца само градско че продадох колата и е 18-20 с клима ГАЗ.....
      СУПЕРдоволен съм от машината...................................

Коментар

Днес засякох Черо - WJ 4.0 - Само градско каране в София... с 56 литра газ минах 190 км, което прави около 29! Тярбва ли да се притеснявам за разхода, или е нормално?

Коментар

Ами малко е много , моя гори към 29 с 5.9 двигател съм , но гумите са ми 33ки . 22-24 е нормално за София.
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

То една лястовичка пролет не прави... ще карам още 1-2 резервоара и тогава ще видим... ама множко ми се струва и на мен, при положение, че като го купих врътнах около 250 км с едно зареждане. Ако се окаже че нещо не е в ред - ще го мислим.

Коментар

Aз съм с WJ 4,7 засичал съм го на пробег 5000 км, от пълен бензин, пълен газ - до пълен бензин, пълен газ даде ми разход 19,87 л/100 км.
              Карам смесено и без много по горите но и това го имаше в пробега.
              ЖИВОТА Е ШАРЕН !

Коментар

Май-май почвам да се замислям че съм се попре...ал като се спрях на 4.0, а не се метнах на 4.7.. Иначе със 130 на магистралата ми даде разход 16.5 газ, което си е доста добре.

Коментар

4,7 освен че не е толкова дурако устойчив няма нищо с което 4,0ката да го бие. 4,7 е ново поколение мощен пъргав двигател, който не издържа на каране без вода 20 мин и без масло също не издържа, пробвано Иначе от тук натам всичко е в поза пред 4,0ката камионджииски двигател от 50те години ако не се лъжа Определено и 4,7 харчи много по-малко от 4,0ката. 4ката е супер само на Чероки и урунгел

Коментар

Първоначално публикуван от RC_miro Преглед на мнение
                    Извинявам се предварително за въпроса който сигурно е задаван 100 пъти. Но не намирам исчерпателен отговор на това. Колко харчи Grand Cherokee 4.0 - 4.7 на бензин? Защото съм се навил да си купувам но ме притеснява само колко ще гори при нормално каране 90-100 и колко градско града е Ловеч няма задръствания и се кара спокоино градско. И дали си заслужава избора ми.
                    Има тема за разхода и екселска таблица към нея.

Моя 4.7 извън града около 15,5/100 бензин и около 17-20/100 на газ.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                      .. Определено и 4,7 харчи много по-малко от 4,0ката. ...
                      Това определено не е вярно. 4.0 харчи малко по-малко от V8-ка. По каталожни данни на 4.0 му дават (при 4х4) 11.8 - 15.7 л/100 км (15-20mpg), а на 4.7 - 12.4 - 16.8 л/100 км (14 - 19 mpg).
                      Колко харчат реално вече си зависи от конкретните условия на експлоатация и стил на каране.

Друг въпрос е, че разликата в разхода е доста малка, за да служи като основание да се предпочете по-малкия двигател.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

От март имам 4.7 извън града около 15,0/100 бензин и около 17-19/100 на газ. С чисто летни гуми по каталог , ама ще видим като дойде септември и в София стане ужас за каране

Коментар

Не се притеснявай колко гори, като му свикнеш, въобще няма да питаш колко гори! Аз моят Черок като го купих, гореше 25 градско на 100 бензин/сега малко съм го бутнал двигателя, изпилих там едни неща, добавих две три екстри, махнах едни седалки ала бала и ми падна на 20 градско/ извън градско ми дава 12-14 на 100 зависи колко сланинеста паплач съм наблъскал отзаде на седалките.
                          It's a JEEP thing, something you won't understand!

Коментар

ZJ 4l - градско 23, извънградско 17-18
                            WK 4,7l - градско 20-22 , извънградско 14-16
                            разлика в теглото близо тон, разлика във вървежа още толкова - 4,7 определено харчи по-малко
                            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                              ZJ 4l - градско 23, извънградско 17-18
                              WK 4,7l - градско 20-22 , извънградско 14-16 ...
                              Па да беше сравнил WK-я с шестака на Wagoneer, че ZJ много нов ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X