Извинявам се предварително за въпроса който сигурно е задаван 100 пъти. Но не намирам исчерпателен отговор на това. Колко харчи Grand Cherokee 4.0 - 4.7 на бензин? Защото съм се навил да си купувам но ме притеснява само колко ще гори при нормално каране 90-100 и колко градско града е Ловеч няма задръствания и се кара спокоино градско. И дали си заслужава избора ми.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко е разхода на Grand Cherokee 4.0 - 4.7
Свий
X
-
От: Колко е разхода на Grand Cherokee 4.0 - 4.7
Ами малко е много , моя гори към 29 с 5.9 двигател съм , но гумите са ми 33ки . 22-24 е нормално за София.Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
Коментар
-
То една лястовичка пролет не прави... ще карам още 1-2 резервоара и тогава ще видим... ама множко ми се струва и на мен, при положение, че като го купих врътнах около 250 км с едно зареждане. Ако се окаже че нещо не е в ред - ще го мислим.
Коментар
-
Aз съм с WJ 4,7 засичал съм го на пробег 5000 км, от пълен бензин, пълен газ - до пълен бензин, пълен газ даде ми разход 19,87 л/100 км.
Карам смесено и без много по горите но и това го имаше в пробега.ЖИВОТА Е ШАРЕН !
Коментар
-
4,7 освен че не е толкова дурако устойчив няма нищо с което 4,0ката да го бие. 4,7 е ново поколение мощен пъргав двигател, който не издържа на каране без вода 20 мин и без масло също не издържа, пробваноИначе от тук натам всичко е в поза пред 4,0ката камионджииски двигател от 50те години ако не се лъжа
Определено и 4,7 харчи много по-малко от 4,0ката. 4ката е супер само на Чероки и урунгел
Коментар
-
Първоначално публикуван от RC_miro Преглед на мнениеИзвинявам се предварително за въпроса който сигурно е задаван 100 пъти. Но не намирам исчерпателен отговор на това. Колко харчи Grand Cherokee 4.0 - 4.7 на бензин? Защото съм се навил да си купувам но ме притеснява само колко ще гори при нормално каране 90-100 и колко градско града е Ловеч няма задръствания и се кара спокоино градско. И дали си заслужава избора ми.
Моя 4.7 извън града около 15,5/100 бензин и около 17-20/100 на газ.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение.. Определено и 4,7 харчи много по-малко от 4,0ката. ...
Колко харчат реално вече си зависи от конкретните условия на експлоатация и стил на каране.
Друг въпрос е, че разликата в разхода е доста малка, за да служи като основание да се предпочете по-малкия двигател.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Не се притеснявай колко гори, като му свикнеш, въобще няма да питаш колко гори! Аз моят Черок като го купих, гореше 25 градско на 100 бензин/сега малко съм го бутнал двигателя, изпилих там едни неща, добавих две три екстри, махнах едни седалки ала бала и ми падна на 20 градско/ извън градско ми дава 12-14 на 100 зависи колко сланинеста паплач съм наблъскал отзаде на седалките.It's a JEEP thing, something you won't understand!
Коментар
-
ZJ 4l - градско 23, извънградско 17-18
WK 4,7l - градско 20-22 , извънградско 14-16
разлика в теглото близо тон, разлика във вървежа още толкова - 4,7 определено харчи по-малкоО, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеZJ 4l - градско 23, извънградско 17-18
WK 4,7l - градско 20-22 , извънградско 14-16 ...Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар