До: ОТшпренговане на ресори 
"Няма да се върна
. Купих си къща тук в гората и повече да се връщам в цивилизацията - никога. От година съм тук и неразбирането ми на градския живот расте с всеки изминал ден. Подивявам, с други думи
. Някакво пристрястяване към спокойствието и гората ме е обзело."
адмирации !!! и аз съм така половината година !!! все повече ми харесва
колкото до проблема ти , що не сложиш в багажника нещо тежко и с времето ще прецака ресорите, после го изхвърли, нещото де. може да сложиш някакъв къс скала примерно?

"Няма да се върна
. Купих си къща тук в гората и повече да се връщам в цивилизацията - никога. От година съм тук и неразбирането ми на градския живот расте с всеки изминал ден. Подивявам, с други думи адмирации !!! и аз съм така половината година !!! все повече ми харесва
колкото до проблема ти , що не сложиш в багажника нещо тежко и с времето ще прецака ресорите, после го изхвърли, нещото де. може да сложиш някакъв къс скала примерно?

Остареят ли тези ресьори (въпрос на няколко годинки) се оправят само със замяна с ДРУГИ (ако не искаш да повтаряш упражнението пак и пак). Така че най-лесното е наистина да я понатовариш и да видиш. Ако след месец няма резултат ще махаме от пакета. Иначе на пружини може да се направи, малко е по-дълга темата....
Коментар