Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет За Grand Cerokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за съвет За Grand Cerokee

Е, значи е въпрос на късмет.............
    Харесах един Гранд в Mobile.bg. 2,5 дизел. Въпреки всички отрицателни мнеия , тук , ще ида тея дни да го огледам. Като се замисля, може и да ми върши работа. Вземам го за каране по асфалт и от време на време до вилата.
    Незнам, може да греша, ама защо са произведени толкова коли от тоя модел, като е толкова скапан/ с този двигател /.Вероятно при по-спокойно каране и без големи натоварвания си върши работа.
    " По липса на друго, човек целува съпругата си", са казали французите. Та и аз, като немога да си намеря 4.0 бензин в добро състояние, ще взема 2,5 печка.
    Ще моля за помощ, ако го закъсам нещо.

Данни:
    Дата на производство - октомври 1996 г.
    Тип двигател - Дизелов
    Мощност (к.с.) - 116 к.с.
    Скоростна кутия - Ръчна
    Категория - Дълга база
    Пробег - 126000 км
    Цвят - Черен

Особености:
    4x4
    ABS
    Airbag
    Bay back
    Автопилот
    Аларма
    Ел. Огледала
    Ел. Стъкла
    Застраховка
    Имобилайзер
    Кожен салон
    Ксенонови фарове
    Лети джанти
    Металик
    Нов внос
    Парктроник
    Серво управление
    Стерео уредба
    Халогенни фарове
    Центр. заключване
    Шибедах

Допълнителна информация:
    перфектен, отлично техническо състояние, изключително запазен салон, нов внос, четири лети джанти с чисто нови гуми, много други екстри

Jeep Grand cherokee

Това гледах. На мен, като на лаик ми звучи добре.
    Последно редактирано от hristota; 27-08-07, 22:58.
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
    "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Колега щом една кола ти е на сърце скачай смело и хич да не ти пука.Единствено се погрижи за охладителната система,даже се презастраховай,това им е проблема.Аз карам втори дизел на Джип и определено са здрави коли,не че неправих гарнитура и шлайф на първия,но просто са си топлички,иначе вървят.А хората са казали,кефа цена няма.Успех.
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

не мога да ти отворя прикрепените картинки пише некоректен URL
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          не мога да ти отворя прикрепените картинки пише некоректен URL
          Има го в Mobile bg.
          Съжалявам, за това, че така съм го пуснал, но при мен се виждаха и реших, че всички ги гледат, а от друга страна системата не ме предупреди за некоректност.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
            Колега щом една кола ти е на сърце скачай смело и хич да не ти пука.Единствено се погрижи за охладителната система,даже се презастраховай,това им е проблема.Аз карам втори дизел на Джип и определено са здрави коли,не че неправих гарнитура и шлайф на първия,но просто са си топлички,иначе вървят.А хората са казали,кефа цена няма.Успех.
            Мисля си, наистина да взема 2,5 ддизела. В крайна сметка, го взимам за семейна кола. Няма да ходя на лов и по състезания. Тоест по асфалт ще се кара повече

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
              Мисля си, наистина да взема 2,5 ддизела. В крайна сметка, го взимам за семейна кола. Няма да ходя на лов и по състезания. Тоест по асфалт ще се кара повече
              Ако пък съвсем го закъсам, ще помагате с идеи

Коментар

Щом си решил се мятай коли, мотори и жени се избират първо със сърцето...
                Един съвет, след като го вземеш първо разглоби радиаторите отпред и измий питите... смени си антифриза, термостата и ако е с виско и него го смени, така ще елиминираш бъдещи проблеми със загряването...
                LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                  Щом си решил се мятай коли, мотори и жени се избират първо със сърцето...
                  Един съвет, след като го вземеш първо разглоби радиаторите отпред и измий питите... смени си антифриза, термостата и ако е с виско и него го смени, така ще елиминираш бъдещи проблеми със загряването...
                  Сега, вярно може да ме вземете за глупак, ма това виско, нищо не ми говори.
                  Освен това, какво друго трябва да се смени, масла, филтри, ремъци........................ролки ?
                  Последно редактирано от hristota; 28-08-07, 13:23.

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                    Сега, вярно може да ме вземете за глупак, ма това виско, нищо не ми говори.
                    Освен това, какво друго трябва да се смени, масла, филтри, ремъци........................ролки ?
                    Май ми стана ясно какво е виско. Колко може да струва обаче............?

Коментар

Абе човек къде си се засили да го сменяш,може да е изправно,смени си всички филтри и ремъци,масло в двигател,дифове,скоростна кутия и раздатка.Виското е около 500 лева,но то си има сервизи,нека ти огледат колата,ще преценят.просто и да ти кажат че е наред,плати си да ти направят една профилактика на охладителната система,да ти е мирна главата и едното око да ти е в температурата,вдигне ли над 90 не е на добро,търси причината.
                      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
                        Абе човек къде си се засили да го сменяш,може да е изправно,смени си всички филтри и ремъци,масло в двигател,дифове,скоростна кутия и раздатка.Виското е около 500 лева,но то си има сервизи,нека ти огледат колата,ще преценят.просто и да ти кажат че е наред,плати си да ти направят една профилактика на охладителната система,да ти е мирна главата и едното око да ти е в температурата,вдигне ли над 90 не е на добро,търси причината.
                        Ясно, като се сдобия с Гранда, ще му мисля...........и ще питам за сервизи.
                        Има ли някакви особенности при огледа. Поне основни неща. които се забелязват с просто око, от "неграмотни" като мен?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                        X