До: Моля за съвет За Grand Cerokee
Е, значи е въпрос на късмет.............
Харесах един Гранд в Mobile.bg. 2,5 дизел. Въпреки всички отрицателни мнеия , тук , ще ида тея дни да го огледам. Като се замисля, може и да ми върши работа. Вземам го за каране по асфалт и от време на време до вилата.
Незнам, може да греша, ама защо са произведени толкова коли от тоя модел, като е толкова скапан/ с този двигател /.Вероятно при по-спокойно каране и без големи натоварвания си върши работа.
" По липса на друго, човек целува съпругата си", са казали французите. Та и аз, като немога да си намеря 4.0 бензин в добро състояние, ще взема 2,5 печка.
Ще моля за помощ, ако го закъсам нещо.
Данни:
Дата на производство - октомври 1996 г.
Тип двигател - Дизелов
Мощност (к.с.) - 116 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Дълга база
Пробег - 126000 км
Цвят - Черен
Особености:
4x4
ABS
Airbag
Bay back
Автопилот
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Кожен салон
Ксенонови фарове
Лети джанти
Металик
Нов внос
Парктроник
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Шибедах
Допълнителна информация:
перфектен, отлично техническо състояние, изключително запазен салон, нов внос, четири лети джанти с чисто нови гуми, много други екстри
Jeep Grand cherokee

Това гледах. На мен, като на лаик ми звучи добре.
Е, значи е въпрос на късмет.............
Харесах един Гранд в Mobile.bg. 2,5 дизел. Въпреки всички отрицателни мнеия , тук , ще ида тея дни да го огледам. Като се замисля, може и да ми върши работа. Вземам го за каране по асфалт и от време на време до вилата.
Незнам, може да греша, ама защо са произведени толкова коли от тоя модел, като е толкова скапан/ с този двигател /.Вероятно при по-спокойно каране и без големи натоварвания си върши работа.
" По липса на друго, човек целува съпругата си", са казали французите. Та и аз, като немога да си намеря 4.0 бензин в добро състояние, ще взема 2,5 печка.
Ще моля за помощ, ако го закъсам нещо.

Данни:
Дата на производство - октомври 1996 г.
Тип двигател - Дизелов
Мощност (к.с.) - 116 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Дълга база
Пробег - 126000 км
Цвят - Черен
Особености:
4x4
ABS
Airbag
Bay back
Автопилот
Аларма
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Кожен салон
Ксенонови фарове
Лети джанти
Металик
Нов внос
Парктроник
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Шибедах
Допълнителна информация:
перфектен, отлично техническо състояние, изключително запазен салон, нов внос, четири лети джанти с чисто нови гуми, много други екстри
Jeep Grand cherokee

Това гледах. На мен, като на лаик ми звучи добре.
Коментар