Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доставка на неща от САЩ с контейнер за края на МАЙ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Доставка на неща от САЩ с контейнер за края на МАЙ

сбърках линка,

http://www.jeep4x4center.com/outland...ner-77015.html

извинявам се

Коментар

Здрасти Жоре Трябва ми този модул, който управлява ел. перката на климатика:

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
      Ами примерно чрез колективната поръчка чрез joro_cska. Пишеш в сайта на rockauto следното: radiator fan control relay 5017491AB
      Излизат поне три модела на цени от $25.79 до $36.79.

DORMAN Part # 902303 More Info {#34201631, 4707286AF, 4707286AI, 4897034AA, 5017491AB}
      Category: Radiator Fan Relay
      $25.79
      AIRTEX / WELLS Part # 1R1081 More Info {#05017491AB, 19303, 4707286, 4707286AD, 4707286AF, 4707286AG, 4707286AI, 5017491AA, 5017491AB}
      $33.79
      STANDARD MOTOR PRODUCTS Part # RY330 More Info {#4707261, 4707286, 4707286AD, 4707286AF, 4886288AA, 5017491AB} COOLANT FAN RELAY; Blade Terminals; Terminal Gender: Male; Direct OE Replacement; 12 Volt; Number of Terminals: 4 Terminals; 30 Amp; Mounting Bracket: Yes; Functions: Coolant Fan Relay; Connector Gender: Female
      $36.79
      Пиши ми на лично кога и как ще стане - ако става де. Пазя данните от превода на парите за масло, гарнитура и филтър за скоростната. Пиши ми ще стане ли и кога да превеждам финикийците...
      Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
      O8867З7I78

Коментар

@ Юли , контейнера тръгна , комбинираме неща само от рокауто. От морис едва ли някой друг ще има да си поръчва нещо за БГ. Т.е. няма с кой да се комбинираш ))
        @ Савата Ще ти пиша
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Здрасти Жорка можеш ли да ми кажеш цена за двете карета на предните полуоски за моя Гранд 5.2 98г. То само едното ми е за смяна ама нека си ги имам и двете .
          Благодаря предварително !!!

Коментар

Жоре, може ли да се достави това http://www.rockauto.com/catalog/x,ca...parttype,11743. DRL за JEEP 3.1 тд. 2001 година и колко пари ще излезе?

Коментар

Жоре интересува ме за Cherokee XJ 4,0 93 година, и осемте тампона за носачите от пред колко ще струват общо с доставката, а и за амортесиори някакви но не съм на ясно какви точно ми трябват. Мисля да го задигна три четири сантиметра и ми се иска да бъдат по дълги от оригиналните, та ако можеш да ми помогнеш ти благодаря предварително.
              Последно редактирано от emil84; 20-05-13, 14:10.
              Jeep Cherokee XJ 4,0
              0878 97 36 19

Коментар

@ Stilnik - ако се комбинира с друг апоръчка модула излиза към 95лв. Може би сряда ще пусна една поръчка.
                @ Emil84 - Значи въпроса е дали ги искаш от рокауто да ги поръчаме и да дойдат за 5-6 дни или с контейнера (понеже си писал във темата с контейнера). Тампоните от рокауто ще излязат не много скъпи, но за амовете може би ще им е голям шипинга. Следващия контейнер ще пристига октомври някъде....
                Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Бих изчакал контейнера, но ако можеш дай ми цена и за двата варианта за тампоните.
                  А за амвете със сигорнос ще са с контейнера, но какви да взама и колко ще излезнат.
                  Jeep Cherokee XJ 4,0
                  0878 97 36 19

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                    @ Stilnik - ако се комбинира с друг апоръчка модула излиза към 95лв. Може би сряда ще пусна една поръчка.
                    @ Emil84 - Значи въпроса е дали ги искаш от рокауто да ги поръчаме и да дойдат за 5-6 дни или с контейнера (понеже си писал във темата с контейнера). Тампоните от рокауто ще излязат не много скъпи, но за амовете може би ще им е голям шипинга. Следващия контейнер ще пристига октомври някъде....
                    Давай , ако пускаш поръчка. Къде да дам патите?

Коментар

Здравейте, пишете ако ще има друг контейнер. Ще прекарам няколко палета

Коментар

@ Emil84 - Емо ако се комбинират 8те тампона изизат 192лв. на Моог. Ще разгледам за амове и ще ти пиша.
                        @ Свилен - за няколко палета по добре да се чуем по телефона. Принципно скоро ще почна да поръчвам неща за следващ контейнер.

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                          @ Emil84 - Емо ако се комбинират 8те тампона изизат 192лв. на Моог. Ще разгледам за амове и ще ти пиша.
                          Това нали става на въпрос за 5–6 дневната доставка. Дай ми цена с контеинера та ако си заслужава да ги взимам направо с амовете и да огледам джипката, че сигурно ще ми трябват и други дреболии.
                          Jeep Cherokee XJ 4,0
                          0878 97 36 19

Коментар

Да с бързата доставка, с контейнера цената ще е 130-140лв.

тел. 0897818449

Коментар

Здравейте , кораба пристига на 7 юни.
                              Лошото е че аз съм командировка в чужбина от 5ти до края на месеца.
                              Направих всичко възможно и на 15ти вечерта ще се прибера вечерта , за да мога съботата на 16ти да разпратя нещата.
                              Организацията ще трябва да е доста стройна , понеже на 17ти летя отново за чужбина.
                              Моля всеки който чака нещо с контейнера да ми напише къде да му пратя нещата . (За хората от София, ще е хубаво да си ги вземат , склада е на военна рампа)

тел. 0897818449

Коментар

На моя календар 15 е събота, 16 неделя?????
                                в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                                Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X