Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доставка на неща от САЩ с контейнер за края на МАЙ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Доставка на неща от САЩ с контейнер за края на МАЙ

Здрасти,Жоро,ще ми калкулираш ли колко ще са два ПРЕДНИ амортисьора за Патриот 2.0 ЦРД,2007год. Мерси.
    Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
    Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Привет, на мен ми трябват 2 бр комплект- задни амортисьори със пружините и шарнира за Мерцедес МЛ 55АМГ. Ако може приблезителна цена със доставката до БГ
      Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
      Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
      Mercedes Benz ML55 AMG
      Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Следобед ще седна да разгледам и ще ви дам цени.
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Жоре, едни ресори за Бронко 2,9 1988г, лев и десен
          Може ли да кажеш някаква цена докарано до у нас
          Последно редактирано от kok4o1; 30-03-13, 16:10.

Коментар

Ето я веригата http://cobratransmission.com/index.p...56b6166f14d9ab

Евентуално ако може цена и за този лифт кит
            http://www.fluidmotorunion.com/archives/15085
            Последно редактирано от Насов; 30-03-13, 15:58.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
              Е това и е проблема на тази митична раздатка - никой не може да даде линк (цена, координати на фирма, на автоморга и т.н.). Не един колега (и аз в т.ч.) е търсил пущината, вкл. и на място в САЩ! Много трудна работа е намирането и (предполагам най-вече заради малките бройки в сравнение с останалите, в които е произведена/се произвежда). Дано да имаш късмет! Ако успееш - пиши от къде и как...
              Тая "митична" раздатка би трябвало вече да е на пристанището във Варна, та барабар с йоки за нея. В Щатите незнам кой какво е търсил, но аз лично в сайта където търсих имаше повече от 100. Имайте впредвид, че изхода назад и е 32 шлици назад та задължително трябва да се вземе или с парче от задния кардан, или йоки да се поръча. В темата ми за Вранглера съм писал повечето неща. Колега Petkof ако не държиш да имаш само задно слагай направо една 249та раздатка, иначе мога да говоря с човека дето намери моята да намери една и за теб.
              Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
              http://www.facebook.com/JeepBG
              LZ1GGC

Коментар

И аз съм пуснал една заявка на лични

Коментар

Моята трябва да бъде задължително от Дуранго,твоята предполагам е от гранд?

Коментар

Мога ли да се включа с два фара за Крайслер Себринг 2007г.Че тука са яко кът.
                    It's too bad that everyone who has a solution on everything is at home commenting on the internet.

Коментар

Е моята която взех е от Гранд, но не вярвам самите раздатки да са различни. Но дори и различна да е не е проблем да се намери. Проблем е кой ще ти я вземе от продавача и да ти я изпрати след това.
                      Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                      http://www.facebook.com/JeepBG
                      LZ1GGC

Коментар

При Гранда йокитата са по малки и шлиците помалко на брой,абе трябва да е от Дуранго ,поне главния консултант/Куадра/ така каза.А аз гледам какво кара той и си купувам същото и квото каже го слушам

Коментар

Така , раздатката за Дурангото я намерихме на прилична цена 242D свалена от дуранго , така че не би трябвало да има проблем.
                          Сега за другите колеги:

@ madpetio
                          Маслото ще е Мопар АТФ+4 цената ще му е около 25лв литъра.
                          За другите неща , са дребни и най- вероятно ще може да се вземат от рокауто с доставка до БГ с кораба доставката ще е 20$ . Ти трябва да си избереш точно кои неща искаш за да се калкулира крайна цена.

@ Ради - Ок като се върнеш ще говорим

@ Гагич - Прати ми ги пак нещата за либъртито на едно лично. Ще ги нагласим .

@ CITIZEN - Ти отпред си с макферсони, те са доста по обемисти тежки и скъпи от амовете. В рокауто почват от 42 и стигат до 70$ за един. Доставката до БГ ще им е 40$. Тук си сметни и 20% ддс към цената на частите за освобождаването

@ ico_net - Писах ти на лични

@ Кокича - ще може да ти вземем едни ресори ще се чуем

@ Насов - кита не мога да го разбера колко е обемист и какво представлява. Иначе веригата да и е 10$ доставката до бг.

@ Тенекето - два фара за себриинг 2007 ще излязат 230$ с доставката и освобождаването от митница. на TYC афтърмаркет фирма.
                          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Кита би трябвало да е кашончето на снимката по-долу, 20х20 х 20 см да е или нещо подобно. То аз трябва да им се обадя за да разбера цената му и доставката в САЩ. А освен доставката до тук, после мито и ддс?

Коментар

20% върху цената на стоката .

тел. 0897818449

Коментар

Дова е ддс и съответно мито няма? Реално аз кога и как и на кого плащам?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X