Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вранглер JK Успокоителен амортисьор на предна щанга.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вранглер JK Успокоителен амортисьор на предна щанга.

Не е верно, има и бели мигачи да се предлагат.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Частите за американските могат да идват от майната си но идват 3-5 дена
      НАджипване не XJ: 2800лв/4,0 лимитед всички екстри кожи ел седалки круиз контрол, автомат/ 2 подложки по 30лв, шпренгване на ресори 100лв. Гумите няма да ги слагам в сметката защото въжат за всички 31ци. = за около 3000лв може да има човек 4000 кубиков джип смея да твърдя с доста солидна проходимост възможности лукс и резервни части като на ладичка.
      Наджипване на Гега. Най-евтината гега 89г. 3000 бензин с ДЕСЕН волан е 9699лв. има екстри колкото старите трамвай, с по-малък двигател. не смятам пари за вдигане и т.н достатъчно е
      Лифт кит за XJ пълен комплект 2000$....еми то друго освен 33ки гуми не виждам какво трябва, демек 2800лв + 3000лв за лифта 6000лв имаш джип 4000кубиков дигнат на 6,5''. Не съм запознат може ли да дадете цени за Гегата за 6,5'' лифт лонг арм пълен комплект всичко. Аз по моя черок нищо не съм сменявал, ни окачване нищо ,почти в стоков вид е 31ци влизат без проблем и смея да твърдя, че гега подготвена с сходни средства няма да стигне да гледа къде караме в далечината

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Не е верно, има и бели мигачи да се предлагат.
        Виноват Добавям ги в списъка
        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Бахмааму, след ладажиЙте и лендроверистите явно и жипажиЙте са на принципа само моето е върхта, останалото е кензефт и яко подскачат като некой си позволи да се усъмни в техното символ-верую.
          Аре пийте по една вода и успокойте топката. Се сме виждале и нии 4х4 фтомобили. Даже па мое и да сме карале такиви.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Бъркаш принципа, ама не си само ти. Тук повечето първо купуват на принципа ако може без пари и най-доброто. Не са малко и тези дето не изпитват и ни най-малко съмнение че такъв сценарий съществува. Е да ама не. За без пари - скрап. Обаче... скрап-нескрап минава се някое време и се включват самозащитните функции на съзнанието. Защото как така ще си се набутал всичките кинти които можеш да си позволиш за нещо и то ще е скрап. Ами не е скрап - чудно си е... върши си ми работа... мен си ми харесва... тия скъпите ги видяхме... истинския джип е очукан, ръждив, грозен и сглобен от моргата и т.н. елементарни и лесно обясними подсъзнателни процеси.
            My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
              мен си ми харесва... тия скъпите ги видяхме... истинския джип е очукан, ръждив, грозен и сглобен от моргата и т.н. елементарни и лесно обясними подсъзнателни процеси.
              - абсолютно правилно, само че нещата не са толко простички.
              Примерно изкарваш едни пари, от които в края на месеца ти остават да речем 500кинта излишни. Бачкаш си така известно време и събираш 4-5к левчета. отиваш някъде и се връщаш с "джип", ако се улучи читав знчи късмета е на наша страна. Мине се време пробваш въпросната купчина тенекии и решиш че ти харесва да караш по горите. Праш си някъв бюджет и почваш, ама както винаги излизат едни 40-50% горница, като добавим и мерака и ония 500кинта (излишните) какъв друг избор имаш освен да вземеш нещо "по-така" ефтинсжос. Напраиш нещата и почваш да се кефиш, как си минал "тънката" лайсна. После идва един "чичко", на когото са му излишни 500 x 100 и започва да говори, как всичко е тотален боклук и че машината е пълна кочина. Е да де, ама тоя дето кара кочината е изпитал душевен оргазъм от самото конструиране, наджипване и както там се нарича. Тоест кефа на такъв човек е безкраен и несъизмерим. Щото, предполагам всеки от нас е изпитвал удоволствие когато постигне нещо, чрез дългосрочен труд и дъъълго събиране на средства. И съгласете се, тръпката не е същата, когато имаш едни x-лева в излишък или дето се вика низмъчени пари, изтърсиш ги на масата и след ден, два има ново возило пред гаража.
              - Де да знам, аз поне съм останал с такива впечатления от приятели и съфорумници. НЕ искам да засягам никого или да влизам в пререкания кой е с по-дълъг... хм... кардан. То е ясно че всеки хвали неговото си, ама това е така защото за неговите нужди дадената машина покрива всички параграфи.

* Още нещо - джип събран, в буквалния смисъл от автоморга кара вече 11 година. Към купе в много добро състояние беха добавени:
              - двигател от катастрофирал джип ;
              - скорости от джип с блокирал двигател;
              - заден мост от катастрофиралия, преден от неизвестен;
              - амортесьорите изглеждаха нови, май бяха GABRIEL;
              - Към интериора бяха добавени някой други екстри;
              Въпросният джип е Гранд черокито на братчеда, с него го събирахме в семейния гараж. Навъртя му почти 90 000км без да направи нито 1 ремонт. Едва преди месец протече едно водно съдинение, ама веднага беше сменено с ВТОРА УПОТРЕБА такова. Тъй, че не е задължително нещо събрано в задния двор да е годно само за гората и да прилича на нещо излязло от " война в скрапа "

Поздрави !
              п.п. хич не е задължително джипа а е грозен и сглобен от морга или чисто нов с с целофани по седалките, важното е да носи радост на собственика си и да му върши работа , айде че бирата се стопли
              Последно редактирано от I.Stoyanov; 13-03-13, 18:55. Причина: Допълван !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X