Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вранглер JK Успокоителен амортисьор на предна щанга.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вранглер JK Успокоителен амортисьор на предна щанга.

Ами не знам някъде да се споменава морга в случая,а пък този демпер от 52 лева ще издържа на градско каране (може би),но не и за гората,защото хубав демпер започва от порядъка на 250-300 лв.,а и не виждам нещо лошо в това да си купиш нещо от моргата,мисля,че всеки разумен човек го прави.

Коментар

Моя демпфер е обикновен хидравличен на Roughcountry от $49. Малко е по-масивен от заводския. Всичко по предния мост съм чупил по няколко пъти. Той не е мръднал. Bound/rebound е 50/50 както трябва да е за всеки друг единичен демпфер, освен за двойните (с два срещуположно разположени демпфера с еднопосочно действие)
      Последно редактирано от elbgt; 13-03-13, 00:14.
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Колега, това че една част е на много добра цена не значи че е боклук, просто за американските джипове цените са такива, Оригинален на МОнро май беше е 34$, Ламбда сонда 29$ не е боклук че е на Денсо оригинална. Виж си логиката: Взимам от боклука нещо с ролетка и става, но не би карал нещо оригинално фабрично щото не е 300лв ТПС сензор оригинален 30$, Лифт кит 6,5 пълен комплект с кардани всичко 2000$. Просто за американците пазара е огромен и невероятно развит. Ако не ти харесва цената от 30$ можеш да си го купиш от Балканстар за 300лв същия и да си щастлив че си сложил нещо за 300лв Пълен комплект за ремонт на кормилна кутия не знам ква марка беше, ама Иван каза най-доброто 18$, демпферна шайба 36$. За крайслер кабрио, ремък с роли 42$, цялото окачване отпред за 2те страни 145$ Демпфера каква работа върши ли Същата като най-обикновен маслен амортисьор, добре че караш Гегата че като дигнеш 120 и влезнеш в шими ще разбереш каква е разликата докато меляш мантинелите, ама те тия сандъци повече от 40 по нанадолнище не дигат и може да се махне вобще тази излишна джаджа

Коментар

,не ме разсмивай,нека да ги сложим по нанагорнище с твоята бърза машина, тогава ще се види на кой какво му трябва и какво не.А ти като си вземеш (може би)някой ден такъв сандък и то подготвен,като моя,ще разбереш каква е разликата - джип и шосейка джип

Коментар

Кви са тия демпфери за 300 лв, като 200 лв може да се купи гъзарски return to centre .
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Наскоро видях една такава "подготвена" машина как потъна безславно, където Jeepа мина като по сух асфалт. Когато кажеш заповядай да ни покажеш на мен и Елиан тая Гега как върви по нанагорнище Може и на старт да я тестваме на всичко Такъв съндък не бих си взел, не обичам джипове дето за да стане нещо качествено да се набият 50 000лв в тях, за да се постигне по-лош резултат от Jeep с 5000лв, ползвал съм Гега, доста одавна и доста разочарован, аз каквото съм искал съм си го купил

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                Наскоро видях една такава "подготвена" машина как потъна безславно, където Jeepа мина като по сух асфалт. Когато кажеш заповядай да ни покажеш на мен и Елиан тая Гега как върви по нанагорнище Може и на старт да я тестваме на всичко Такъв съндък не бих си взел, не обичам джипове дето за да стане нещо качествено да се набият 50 000лв в тях, за да се постигне по-лош резултат от Jeep с 5000лв, ползвал съм Гега, доста одавна и доста разочарован, аз каквото съм искал съм си го купил
                Не си съвсем прав. Относно старта можеш да гледаш клипчето от Русе, онова дето се блъснахме с Коко с Витарата. Врангела стартира и даже успя да мине около 2 метра със сичката газ. Има и още един много подготвен, ама и той обикновено се разпада по трасето. На въпросните сандъци, не им трябват 50 000. По скоро гуми и рязане, че са яко тежки.

Коментар

Наистина качествен демпфер в щатите струва 50-60$, с доставката до България да се върже на 150-170 , но говорим за нещо качествено.
                  А иначе по нанадолнище с колелото и демпфера в ръка, ще я скъсам тая гега
                  Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Напълно възможно. Щом казваш, няма да лъжеш я.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      Не си съвсем прав. Относно старта можеш да гледаш клипчето от Русе, онова дето се блъснахме с Коко с Витарата. Врангела стартира и даже успя да мине около 2 метра със сичката газ. Има и още един много подготвен, ама и той обикновено се разпада по трасето. На въпросните сандъци, не им трябват 50 000. По скоро гуми и рязане, че са яко тежки.
                      Не Тарга, Ради има предвид една много по-скорошна ситуация от софийските разходки в която участват 10-ина подготвени "жипки". един подготвен паркетен джип и една подготвена G500.
                      Мястото и времето са едни и същи. Условията еднакви. Ето резултата:

Последно редактирано от elbgt; 13-03-13, 10:26.

Коментар

Май на Мишеморка екипа им е 1вия път на офроуд, без претенции за професионализъм и т.н Та не разбрах точно на какво Гегата ще ми покаже и какво точно та дори и 5000кубиковата

Коментар

Съвсем нормална ситуация. Гто тежи поне 70% повече, а и пилота върна газта баш където не трябва. Дайте да не ги мерим, щото е сигурно, че няма да се разберем.

Коментар

То и аз нямах никакво намерение да си го меря с когото и да било и просто препоръчах на човека пуснал темата да не рови из боклука с ролетка в ръка, защото дори оригиналния кекав демпфер е по-евтин от скрападжиски изровен от моргата "заден ам от нещо си". За съжаление обаче винаги се намира някой селски комплексар да подкара "меренето". Колкото до това, че Г-то тежало със 70% повече има достатъчно данни в Интернет кое колко тежи в заводски вид и малко не съм съгласен с цифрата дето си я посочил.
                            Последно редактирано от elbgt; 13-03-13, 10:38.

Коментар

Е добре де, са не ми е ясно Гегата потъна ли потъна, щото... еми да не е с 70% по-тежка, значи е фабрично обременена да не става Самурайчето пък е леко и то се зарови, в другото клипче

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                                Е добре де, са не ми е ясно Гегата потъна ли потъна, щото... еми да не е с 70% по-тежка, значи е фабрично обременена да не става Самурайчето пък е леко и то се зарови, в другото клипче
                                Продължаваш да се заяждаш. Едното е обременено с тегло, другото е без мотор. Великата бегачка не е обременена. Има малки ядове с авточастите, но са несъществени. С годините съм срещал накъсани купета, скъсани пиньони , скъсани носачи от щамповано тенеке, чупени дифове............ Все неща които на сандъка не се случват. За да приключим тоя спор, ще те помоля да видиш класиранията от състезанията. Кой и с какво е в челното класиране и кой и с какво не е завършил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X