От: Вранглер JK Успокоителен амортисьор на предна щанга.
Ами не знам някъде да се споменава морга в случая,а пък този демпер от 52 лева ще издържа на градско каране (може би),но не и за гората,защото хубав демпер започва от порядъка на 250-300 лв.,а и не виждам нещо лошо в това да си купиш нещо от моргата,мисля,че всеки разумен човек го прави.
Ами не знам някъде да се споменава морга в случая,а пък този демпер от 52 лева ще издържа на градско каране (може би),но не и за гората,защото хубав демпер започва от порядъка на 250-300 лв.,а и не виждам нещо лошо в това да си купиш нещо от моргата,мисля,че всеки разумен човек го прави.
ТПС сензор оригинален 30$, Лифт кит 6,5 пълен комплект с кардани всичко 2000$. Просто за американците пазара е огромен и невероятно развит. Ако не ти харесва цената от 30$ можеш да си го купиш от Балканстар за 300лв същия и да си щастлив че си сложил нещо за 300лв
Пълен комплект за ремонт на кормилна кутия не знам ква марка беше, ама Иван каза най-доброто 18$, демпферна шайба 36$. За крайслер кабрио, ремък с роли 42$, цялото окачване отпред за 2те страни 145$
Коментар