Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зациклих с избора на амове за Гранда ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зациклих с избора на амове за Гранда ?

Ново инфо от Балканстар - може да е полезно и за други:

• предни: 95,76 лева (с ДДС) за 1 бр. /за USA/
    • предни: около 190 лева (с ДДС) за 1 бр. /за Europe/

• задни: около 120 лева (с ДДС) за 1 бр. /за USA/
    • задни: 227,72 лева (с ДДС) за 1 бр. /за Europe/

С доставка около 2 седмици.

Аз си поръчах комплект USA версията с по-мека возия.
    Jeep WJ 4.7
    Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9

Коментар

Може би за WJ-я е необходимо да бъде с по-твърди амове, и поне отзад е задължително. Моето Монро засега се държи великолепно, все едно карам друга кола, няма люлеене, страхотна разлика, кара се много по-приятно, като седна отзад не ме подхвърля като преди с новите Мопар-ски, дано само да не ми протекат, че вече се психирам, окото ми все гледа за теч.
      Последно редактирано от TOYO; 08-12-13, 19:46.
      TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Сложих и два предни Монро Сензатрак, не издържах на изкушението, двата струват 110 лева с отстъпката, сега съм с четири еднакви, край на всякакво люляне, с това трябваше да започна още след покупката на колата, нашите пътища не понасят меки амове. Имам гаранционна карта с три години гаранция за четирите, така че не се тревожа за нищо.
        Последно редактирано от TOYO; 21-01-14, 07:57.
        TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
          ...нашите пътища не понасят меки амове...
          Важното е на теб да ти е приятно като си го караш.
          Аз моя джип го купих с поставени билщайни и ми возеше като лагерна количка. Бях решил да го продавам докато не пробвах със стари, но оригинални амортисьори. Нищо общо с предишният друсалник. После отидох в Балканстар и благодарение на приятел, ползващ прилична отстъпка сега джипа е с нови мопарски американската версия, които са с по-меката возия от европейската.
          Билщайните пък ги продадох - друг им се кефи, аз не.
          Така или иначе в темата има полезна информация, което е важното
          Jeep WJ 4.7
          Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9

Коментар

Колеги имате ли впeчатления от тампони за амортисьор тип обърнат конус (hourglass)? Според вас нормална ли е такава хлабина за чисто нов амортисьор, при това хеви дюти?

http://www.youtube.com/watch?v=fXTuUa9z5dk

Коментар

Първоначално публикуван от ardmin Преглед на мнение
              Колеги имате ли впeчатления от тампони за амортисьор тип обърнат конус (hourglass)? Според вас нормална ли е такава хлабина за чисто нов амортисьор, при това хеви дюти?

http://www.youtube.com/watch?v=fXTuUa9z5dk
              Братята Китайци, не обръщат внимание на такива подробности Представям си вътре(карантията му), как ще е !
              Eвгени Филчев
              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
                Сложих и два предни Монро Сензатрак, не издържах на изкушението, двата струват 110 лева с отстъпката, сега съм с четири еднакви, край на всякакво люляне, с това трябваше да започна още след покупката на колата, нашите пътища не понасят меки амове. Имам гаранционна карта с три години гаранция за четирите, така че не се тревожа за нищо.
                Някой да сподели актуални впечатления от сензатрака?
                WG 2.7 CRD

Коментар

Вече година съм с 4 такива. Возията е малко по стегната, но клатето така или иначе не ме дразнеше. В комбинация с фланци, колата е по - стабилна. Доволен съм.
                  WG Limited 2.7 CRD 02
                  WG Overland 2.7 CRD 04/05

Коментар

То въпросът е, че аз не мога да преценя дали моите(заводски) са за смяна. Защото имам чувството, че след близо 3 год. колата клатушка повече и е по-нестабилна в завои, обаче това чувство го имам само по определени пътища. На гладък и равен асфалт е като лека кола, а пък и 4те са потекли. Като я разклатя се държи точно ей така:

Ходи го разбери.,,,
                    WG 2.7 CRD

Коментар

Здтасти просто ела да видя
                      Еди Рангелов : 0885 088 444
                      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Здрасти Еди,

Ами аз идвах пролетта и ти като ги видя, че са потекли каза да си мисля за нови. Или имаш нещо друго предвид като проверка?
                        WG 2.7 CRD

Коментар

Щом са протекли край ! Вземи Монро , Кяба или Билщайн .
                          Еди Рангелов : 0885 088 444
                          Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Да наскоро и аз смених с монро сензатрак много добре се държат. Иначе с старите колата беше леко клекнала отпред и при изпреварване на тир с 150-160кмч се разклащаше, сега това явление липсва дори и с по висока скорост.
                            Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Първоначално публикуван от madness75 Преглед на мнение
                              Да наскоро и аз смених с монро сензатрак много добре се държат. Иначе с старите колата беше леко клекнала отпред и при изпреварване на тир с 150-160кмч се разклащаше, сега това явление липсва дори и с по висока скорост.
                              Жена ми, е руса, и пита;
                              Как нови амортисьори, са повдигнали предница на джип?!?!?,,,... като това е работа на пружините ! А тези 'бързи' тирове, 'дето карат с 140-150км/ч. , така и не ме разбра, за коя държава става въпрос
                              Eвгени Филчев
                              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                                Жена ми, е руса, и пита;
                                Как нови амортисьори, са повдигнали предница на джип?!?!?,,,... като това е работа на пружините ! А тези 'бързи' тирове, 'дето карат с 140-150км/ч. , така и не ме разбра, за коя държава става въпрос

Ами вярва ти се не вярва повдигна се-факт установен с измерване. Не знам къде видя че тир е карал с 150кмч.писал съм че изпреварвам с толкова.Мда и името ти приляга и жената гледам си заслужил ��
                                Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X