Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee - 4.0, 4.7 или 5.2?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Jeep Grand Cherokee - 4.0, 4.7 или 5.2?

Пък и да се предаде оригиналната раздатка може пак да сложиш 242, а ако успееш да намериш 242HD .... още по-добре
    Edit: Ох, забравих че твоя беше 5.9.... там вече не знам как му понася 242
    Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
    0886/872-646

Коментар

От: Jeep Grand Cherokee - 4.0, 4.7 или 5.2?

3 години вече го търкалям моя, като му причинявам доста неща за които не е мислен... 3 години пълня и карам! Не съм доволен единствено от ходовата част. Прекалено е крехка за в гората - основната причина според мен са слабите носачи и щанги (генерално). Ако туча се кара само по асфалта и му се дава неговото, може да изтика и внуците ви. Аз съм влюбен в комбито - здраво, непретенциозно, с евтина поддръжка, с достатъчно мощност и въртящ момент да те изкара от места където конструкторите му не биха го заврели (аз най-се кефя как катери баири - там където другите вкарват бавни и пак им трябва цялата газ, Гранда минава на бързи и се опитва да включи 4-та даже - стига да има сцепление). Сещам се и за още един горски недостатък - предавателните числа на дифовете идват малко по-бързи от колкото трябва. За парите които струва - няма по-добра оферта на пазара. За комфорт и возия мисля, че няма нужда да отварям приказка...

Коментар

От: Jeep Grand Cherokee - 4.0, 4.7 или 5.2?

Стара тема но и аз да се запиша Почетох малко, избрал съм 5.2 литровия мотор. Ще ми е първи джип, даже ме е страх, но се влюбих в машината

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X