Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не ми харесва звука на двигателя!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не ми харесва звука на двигателя!

не ме разбра нищо , караи
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ааааа. Сега те разбрах.
      Извинявай ама само джипки са ми в главата.
      И чат пат някоя муха жужи да не е скучно.

Коментар

Муха муха, ама V8
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

не трябваше да го банвате преди да си признае какво масло е сипал...
          LZ1RED

Коментар

Много знае той, каквото пише на тубата, това е сипал, а вътре че може да е по-лошо и от М-10Д как да разбере човека.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Проблема е наш на всички от форума: НЯМАМЕ СИ СЕРВИЗ и когато на някой нещо му лопа няма да гадаем, а го пращаме в сервиза
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Проблема е наш на всички от форума: НЯМАМЕ СИ СЕРВИЗ и когато на някой нещо му лопа няма да гадаем, а го пращаме в сервиза
                По темата е писано, доведе до извод, че трябват мнооого пари за да се реализира. Беглите наченки на идея да се збираме на някое добро местенце, пък макар и без да е пълно с техника за ремонти отидоха в небитието... А тоз Ангелов все се пали, незнам дали сега като е баннат ще му е по-добре, но много баннати нямаме у форума та е показателно...

Коментар

нъ Такав и5 баНна са мо малку(На такъв и пет бана са му малко!)
                  Благодаря за добрата модерация.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    Ама, така си е колеги. Ето и аз например, понякога искам да задавам едни такива неясни въпроси, понеже нищо не отбирам, а и ме е срам да питам, че да не се изложа и да казвате............."тоя що пита глупости?".........
                    Тези които си разбират, вероятно и сами могат да си поправят Джипките, ама наистина е добре да си намерим сервиз / не Балкан Стар / дето като някой има проблем, да отива...........пък и да си тръгва доволен
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                    "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

колега аз чета тук доста отдавна и научих доста неща имам гранд от една година 3.1 доста е добър скоро ще пусна и снимки а сега по темата на мен ми чукаше повдигач мотора загуби мощност и започна да загрява смених ги всичките паснах си клапаните смених си вложките сега е окей удоволствието ми струваше 1800лв в балканстар

Коментар

ангелов съгласен съм с теб има някой които си чешат езиците може би са се родили всезнайковци но има и свестни момчета от които може да се научи нещо казвам го от опит благодаря на kinex за помощта онзи ден

Коментар

аз когато имах проблем с мойта новопридобита джипка и изревах във форума, Злой долетя за половин час и ми звънна на входа. като бърза помощ, а даже не го познавах до момента. по-късно по описание на Митко легнах отдолу и за час си свалих секторната кутия. е, после седмица търсих инчови болтове на обща цена 7 лв. хубаво нещо е този форум и благодаря на тези пичове, които го подържат. ама с картинките така и не можах да се оправя и да си ги кача.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                          X