Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не ми харесва звука на двигателя!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не ми харесва звука на двигателя!

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
    Ами зависи как бръмчи! Ако бръмчи така:
    бръъъъъъъъъъъъъъъъм, бръъм, бръъъъъъъъъъъъъъъъм - значи е компресия.
    Ако е така:
    бръъъъъъъъъъъъъъъм, чък, бръъм, чък, чък, бръъъъъъъъъъъъъъъм - значи са клапанчетата
    Имаме фаворит за "БЛЯСЪЦИ".....!!!
    Така не съм се смял от.......
    sigpic УАЗ-452

Коментар

Я вземете да ми изтриете регистрацията! Омразна ми от глупости. Какво не му е ясно на въпроса? Ако някой ваш приятел който не разбира ви каже : "какво да проверя по двигателя, защото не ми харесва звука", какво , пак ли няма да го разберете?
      Ще има да го съветвате какво да провери, компресии, и др глупости, а тук се правите на много разбиращи!!!
      От краткия ми престой тук разбрах, че има 4 човека които разбират и помагат, това са "KINEX(за мен е най-компетентния),REDAIR,Qadra i disem. Другите сте гола вода!Разбирате колкото мен, и се държите като ущипани булки!
      Използвате модераторските си права както ви харесва, щели да ме баннат!!! Чудо голямо, скоро ще останат такива които да си пускат само обявите и самите вие да си хвалите трошките.
      Айде сбогом, че ми омръзна! Изтрйте ми регистрацията за да не мога да влизам! Обаче и побликувайте отговорите ми, не се страхувайте, никой няма да разбере , че има и по - умни от вас.
      С пожелания за бъдещи участници!

Коментар

Кажи поне с какво масло караш че няма да мога да заспА. Нали така се вика в Бургас. Заспа. И аз съм от там ама сега не съм.
        В същност, ако искаш може и да не кажеш. Повдигачите са си твой, а аз си имам достатъчно проблеми с кастера.

Коментар

Първоначално публикуван от angelov Преглед на мнение
          Я вземете да ми изтриете регистрацията! Омразна ми от глупости. Какво не му е ясно на въпроса? Ако някой ваш приятел който не разбира ви каже : "какво да проверя по двигателя, защото не ми харесва звука", какво , пак ли няма да го разберете?
          Ще има да го съветвате какво да провери, компресии, и др глупости, а тук се правите на много разбиращи!!!
          От краткия ми престой тук разбрах, че има 4 човека които разбират и помагат, това са "KINEX(за мен е най-компетентния),REDAIR,Qadra i disem. Другите сте гола вода!Разбирате колкото мен, и се държите като ущипани булки!
          Използвате модераторските си права както ви харесва, щели да ме баннат!!! Чудо голямо, скоро ще останат такива които да си пускат само обявите и самите вие да си хвалите трошките.
          Айде сбогом, че ми омръзна! Изтрйте ми регистрацията за да не мога да влизам! Обаче и побликувайте отговорите ми, не се страхувайте, никой няма да разбере , че има и по - умни от вас.
          Колега що така с рогата напредПишеш и питаш-хората ти отговарят кой както и каквото знае.Къде е проблема?

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
            Ами зависи как бръмчи! Ако бръмчи така:
            бръъъъъъъъъъъъъъъъм, бръъм, бръъъъъъъъъъъъъъъъм - значи е компресия.
            Ако е така:
            бръъъъъъъъъъъъъъъм, чък, бръъм, чък, чък, бръъъъъъъъъъъъъъъм - значи са клапанчетата

Пропусна Тък,,,,Тък,,Тък,,Трррр, бутален болт , или лагер на коленовия вал
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от angelov Преглед на мнение
              ПУКАЛИ ТИ , за колата наи добре потарси някои маисто да я чуе и тогава сподели какво ти е казал и тогава ще ти помогнем кои с каквото може
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Подкрепям колегата Юли и отново обяснявам, че НЕ МОЖЕ да ти се помогне така от разстояние!!! Трябва специалист да чуе мотора. Под "неработи добре" могат да се крият много неща. Трябва да се чуе и как цъка или трака. Може да са клапани, бутален болт, сегменти, изпускателен колектор, саморазвил се болт на нещо и още една камара неща. Може и да е нещо съвсем елементарно. Но в момента само гадаем. Така не става!

Коментар

angelov
                  Banned

скоро няма да отговори май.........

а и крайно време беше....... то забавно, забавно, ама всяко нещо си има граница

Коментар

Пак изпуснах купона...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

"От краткия ми престой тук разбрах, че има 4 човека които разбират и помагат, това са "KINEX(за мен е най-компетентния),REDAIR,Qadra i disem. Другите сте гола вода!Разбирате колкото мен, и се държите като ущипани булки!
                      ....не се страхувайте, никой няма да разбере , че има и по - умни от вас."
                      Винаги се намира някой, който да е по-умен, не може всички да сме еднакви... Но колега Ангелов в този форум има много учасници и не всички са модератори. Освен това е четен и от много много други и не всички са гола вода /айрян без кисело мляко/. Уважавай за да те УВАЖАВАТ!
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        Винаги се намира някой, който да е по-умен, не може всички да сме еднакви... Но колега Ангелов в този форум има много учасници и не всички са модератори. Освен това е четен и от много много други и не всички са гола вода /айрян без кисело мляко/. Уважавай за да те УВАЖАВАТ!
                        Човекът търсеше онлайн диагностика Вие взехте бъъъъъъъъър ,мъъъъъъъъъъъър ,"пищиса се" и гледайте какво направи.
                        B+

Коментар

Аз помня една такава онлайн диагностика.
                          На човека нещо му тропаше отпреде.
                          Доста умувахме.
                          Шарнири
                          Накрайници
                          Карета
                          Хъбове
                          Дискове
                          Лагери
                          Секторна кутия
                          Диф
                          Полуоски
                          ....
                          Накрая си стегнал болтовете на джантите и се оправило.

Коментар

Което показва ,че е имало файда .
                            B+

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Аз помня една такава онлайн диагностика.
                              На човека нещо му тропаше отпреде.
                              Доста умувахме.
                              Шарнири
                              Накрайници
                              Карета
                              Хъбове
                              Дискове
                              Лагери
                              Секторна кутия
                              Диф
                              Полуоски
                              ....
                              Накрая си стегнал болтовете на джантите и се оправило.
                              в нашия случеи, не тропа само една даска маи цялото дюшеме е за приковане

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                                в нашия случеи, не тропа само една даска маи цялото дюшеме е за приковане
                                Кой случаи. Този дето му тропа мотора ли.
                                Мога се фана на бас че му чукат повдигачите заради маслото. Разбира се може и малко да са поизносени но с правилно масло би трябвало да млъкнат.
                                Все пак мотора е ве 8. Петхиляди и двеста кубика. Ехеей. Кубици да искаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X