Обява

Свий
Няма добавени обяви.

More and more Grand Cherokee WJ 4.7!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• More and more Grand Cherokee WJ 4.7!

Най-накрая и аз да се похваля с новата придобивка!
    В крайна сметка успях да се добера до запазен екземпляр от слънчева Италия. И като всеки нов внос има разни дребни забелажки, които трябва да се отстранят.
    Още нямам кални снимки, но скоро ще пусна!

Имам нялюколко въпроса, който мъчат главата ми и немога да се здържа да ги задам:
    -Най-важното (за днес) имам 265/70/16, които искам да сложа, обаче колата изпадна с 17-ки и гуми за мъгла. Така че трябва да купувам джанти и големия въпрос е "Ще събере ли тези, които имам?". (Мсля, че се води ЛИМИТЕД моя)
    -Подгряването на шофьора светва само на LO, но честно казано не се осеща да работи или е почти недоловимо, на HI нито светва бутона, нито топли - на този до шофиора работи със сигурност на HI - каква може да е причината?
    -нито едно от амортесиорчетата нито на предния капак, нито на задния (4-те) задържат както трябва - май им е масов проблем, а? - на всички грандове, които оглеждах с цел покупка не държаха

От: More and more Grand Cherokee WJ 4.7!

Първо честито и безаварийно.
    Гумите може и да ги събере, ама къде ще търсиш джанти 16-ки.
    Нагревателя е свързан с кабели под седалката, дано те да са ти прекъснати, че реотаните ако са отишли или седалка нова или на студено ще сядаш.
    Амортесорчетата в БС са майка си и баща си.Трябва да си ги поръчаш при "Жоро ЦСКА" аз си сложих от капак на МАН станаха точно. Ама не знам в фирмата дали имат още.Ако искаш ще проверя.По 10-15 лв. бяха
    Чао и успех.
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

Коментар

Ако 4.7 е в заводски вид, за 265/70-16 ще трябва лифт на окачването.
      Дай снимки и описание на 17-ките.
      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=155223

Коментар

Той, Kinex-а ти го е казал - в заводски вид може да събере гуми с размер до 245х70х16 или 245х65х17 без лифт на окачването. За твоите 265х70х16 ще ти трябва 2.5/3" лифт.

Успех!
        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
        First impression is not always true. Get inspired.
        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Здравейте.
          Аз съм с 265/70/16 с 1"подложка само и не упира.

Поздрави
          WJ 4.7 Limited
          0889 70 70 42

Коментар

Първоначално публикуван от Dany_iv Преглед на мнение
            Здравейте.
            Аз съм с 265/70/16 с 1"подложка само и не упира.

Поздрави
            Дори и в някое от крайните положения на колелото? Както и да е, но без никакъв лифт 265х70х16 няма да станат. Това са почти 31" /30.6"/

Коментар

OK, да задм въпроса по друг начин, някой може ли да ми услужи с неговата 16-ка (резервната примерно) за не повече от 2ч, за да пробвам! От София съм!
              Гумата и почерпката са от мен, джантата от Вас! (и депозит мога да оставя, ако някой ме мисли за такъв шарлатанин)

Какво мислите за офсета на джантата, каква роля играе в моето уравнение?

Иначе благодаря за таблицата, гледал съм я вече няколко пъти и в US форумите, но там е работата, че попаднах на няколко мнения, които казват, че Stock машини събиртат желания от мен размер - 265/70/16! Обаче едно е да прочетеш друго е да го видиш със собствените си очи! Лифт не искам заради каретата, ама и това пак съм го чел!

Коментар

Моя е със заводско окачване и 265/70/16. Ролетката показва, че няма никакво "клякане" и прожините си потдържат заводската височина. Със заводските джанти не закачат нито на пътя, нито при завой, нито при оффроуд. Имам и джанти 16х8 с ЕТ 0, но с тях закачат в бронята отпред. Според мен трябва да пробваш.

99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                  Лифт не искам заради каретата, ама и това пак съм го чел!
                  Със сигурност си го чел, от някой който го е чел, от някой който го е чел, от някой който го е чел ....

Същото е като оная глупост че на WJ му се люлеела задницата. Повторена 1000 пъти става истина.

Коментар

Ами люлее с, но на ТЛЦ 120 също се люлее. Има някакво по-различно характерно возене и пътно поведение.

А с 4-5 см. подложки дали ще влезнат?
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Че коя кола не люлее като и изтървът амортисьорите.

Коментар

kinex , имаш предостатъчно личен опит за да дадеш от първо лице информация за това, какъв точно размер гуми може да "носи" един Grand WJ в stock вариант, за да спрем с разказите за това, как ".....един чул, че един гледАл, как един правил.......". Също така може да кажеш и някой и друг размер на гуми при различните размери лифт - 2", 2,5" и евентуално 3". Нататък май отиваме в по-големите "заигравки", които не всеки ще направи.
                        Поздрави!

Коментар

Kinex незнам, но аз съм ви показал моя без лифт, че събира 265/70/16, сле месец ще ви покажа колко събира и с 3" лифт.
                          Таблиците, които гледате не са вярни!

Коментар

Маринов, няма точна рецепта.
                            WJ в заводски вид може да има разлика във височината на окачването до 2"
                            При ZJ и WK е същото.
                            Общо взето по-бързите са по-ниски.
                            Гумите също при еднакъв размер са с различни сантиметри.

265/70-16 и да влезнат без лифт, затварят калниците и изглежда като Лагуна комби.

Коментар

Малинов съм, не Маринов!
                              Разлика в заводската височина има при дизелите и овърленд, моя и на колегата създал темата с 4.7.
                              И как изглежда и на какво прилича всеки сам може да оприличава.
                              Въпросът беше дали може да ги събере - отговорът е да може!
                              Отварям скоба, че говоря за шосейни гуми, ако са МТ или регенерат може и да не влезнат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X