Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крайслер изтегля по-стари модели Джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Крайслер изтегля по-стари модели Джип

Колеги, много благодаря. И на теб Goblin! Човек се учи до като е жив и пак умира не научен!

Коментар

Здравейте колеги оказа се че и аз съм така :
      REAR SUSPENSION LOWER CONTROL ARMS SAFETY 03/23/2012
      INCOMPLETE
      В понеделник ще отида до БС Варна да виим какво ще кажат

Поздрави!

Jeep Liberty 2.8 CRD automat

Jeep Cherokee-Liberty 2.8 CRD automat

Коментар

Първоначално публикуван от морск Преглед на мнение
        В понеделник ще отида до БС Варна да виим какво ще кажат

Поздрави!
        Пиши после какво са ти казали. Все пак получават пари от "Крайслер" за такива подмени, не би следвало да откажат, ама като сме чели тук мнения на колеги за "collateral damage"-ите, които нанасят при такива сервизни акции...
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Е, да сменят две щанги, които се държат на по два болта, колко странични щети могат да нанесат?! Няма двигател да свалят все пак! Или, викаш - да не разчитам много на това?
          Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
          First impression is not always true. Get inspired.
          Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
          Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
            Е, да сменят две щанги, които се държат на по два болта, колко странични щети могат да нанесат?! Няма двигател да свалят все пак! Или, викаш - да не разчитам много на това?
            Подозирам следното развитие: "Вижте с`я, гус`ине, тука са ви разбити и са за смяна още следните неща: 1..., 2. ....., 3...... 10. ......, 15 ....... и т.н. Не можем да направим подмяната, без да ги сменим и тях..."
            Или като в тази тема "Тука някой е правил ТНТМ-та, неправилна експлоатация, н`ам си к`во си е ударено/ изгнило / подбито, за да се сменят щангите трябва...."
            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Естествено че ще пиша какво е станало.А там в сайта на Крайслер като кликнеш върху
              наименованието на частта за подмяна излиза едно писмо където пише:Crysler will repair your vehicle
              free of charge /parts and labor/.Ще им натъртя на този пасаж, а ако все пак измислят нещо ще пишем до Крайслер.

Приятна вечер и наздраве

Jeep Cherokee 2.8 CRD automat

Коментар

Да, а и освен това в SAFETY RECALL L27 / NHTSA 12V-085 REAR SUSPENSION LOWER CONTROL ARMS са написали да носим в себе си този бюлетин:

Please bring this letter with you to your dealer......
                ....If your dealer fails or is unable to remedy this defect without charge and within a reasonable time, you may submit a written complaint to the Administrator, National Highway Traffic Safety Administration, 1200 New Jersey Ave., S.E., Washington, DC 20590, or call the toll-free Vehicle Safety Hotline at 1-888-327-4236 (TTY 1-800-424-9153), or go to http://www.safercar.gov.
                Даже може и да се оплачем, ако не щат да ни оправят колата безплатно. Само че на американския Administrator на National Highway Traffic Safety Administration.
                Какво правим, ако местният дилър не знае за бюлетина, не пише.
                Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                First impression is not always true. Get inspired.
                Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Тая работа (задължителна реакция на производителя) ще ви огрее ако машината ви е щатска и ако сте в Щатите... Или поне ако е с щатска регистрация.

За всичко останали случаи - отговорник/дистрибутор по континент/държава. И блага дума. Помага.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

HEATED SEAT ELEMENTS
                    SAFETY
                    11/19/2009
                    INCOMPLETE

Chrysler has decided that a defect, which relates to motor vehicle safety, exists in some 2001 through 2004
                    model year Jeep® Grand Cherokee vehicles that had Safety Recall F17 performed or had the front seat
                    heater elements serviced with the F17 recall repair kit or single seat repair kit.
                    Ще трябва да преместя пожарогасителя в купето... , защото едва ли някой би уважил това , макар и носейки протокола , който те предлагат.
                    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Моите впечатления пък от Балканстар са съвсем различни. Поне двамата господина Ангел Тодоров за частите и Красимир Асенов за сервиза са супер любезни и възпитани.
                      Получих отношение и обслужване, каквото почти не съм получавал в българска фирма. За майсторите вътре нищо не мога да кажа обаче.
                      На моя Джип му излезе REAR SUSPENSION LOWER CONTROL ARMS и не съм имал никакви зачатъци на увъртания и кандърми, записаха ме и сега чакам да пристигнат щангите и да ми ги сменят

Коментар

Здравейте колеги ,най-после намерих време да отида до Балканстар Варна ,във връзка със смяната на задни долни носачи Recall L27
                        /така пише в заявката/ .Супер любезно посрещане.Приемчика провери в нета и се оказа че тази част я няма никъде в България, затова
                        той направи заявка и каза ,че до 20-30 дена ще сменят частта и всички разходи за тях.Общо частта и труд = 204.13 лв.Подмяната щяла
                        да стане за 0.6 часа .Така че доволен съм.

Поздрави и безаварийни пътувания

Коментар

Здравейте колеги, задните долни носачи са сменени абсолютно безплатно .След като пристигнаха носачите ми се обадиха от
                          Балканстар , уговорихме час и за около час бях с нови носачи и колата беше измита и изчистена отвътре.

Весели празници на всички!

Jeep Cherokee 2004 2.8 CRD automat

Коментар

Айде стига бе.......... тамън мислих че съм минал метър и тази вечер шок и ужас......

ORC FILTER CIRCUIT
                            SAFETY
                            01/03/2013
                            INCOMPLETE

JEEP- e Grand Cherokee 2.7 CRD 2002 година модел

Моля всеки който се е сблъсквал със същия проблем да пише за да знам какво да правя.Благодаря предварително
                            .

Коментар

Какъв шок и ужас? Може само да се радваш, че ще намажеш нещо по- качествено за без пари!
                              R 727cc BB KIT
                              ZJ V8
                              WK2 V6

Коментар

Излишно е да коментирам че евентуален проблем с колата може да ме радва защото съм щял да намажа...........

По същество:Днес ходих в Балканстар София и от там се връщам.Има сервизен бюлетин за проблем с AirBag системата на Grand Cherokee от 2002 до 2004 година и Jeep Liberty но акцията влиза в сила от януари 2013.На този етап подмяната е валидна единствено за USA и Canada и всички международни дилари чакат официални инструкции коя точно част е за смяна и кога че започнат подмяната. На този етап няма абсолютно никаква гаранция че европейските модели че ни огрее тъй като за тях няма никакви инструкции в тяхната база данни освен че има такъв сервизен бюлетин за тези модели от посочените години.
                                Ето официалното писмо на Chrysler по проблема http://www.jeep.com/universal/websel...ce/pdf/M35.pdf
                                Това което се разбрахме беше да се чуем края на месеца за да се провери има ли пуснати официални инструкции и ако има да отида за да поръчат частта която трябва да се подмени.Имайки придвид придишните ми чакания за отговор съм силно резервиран но ще изчакаме и ще видим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X