Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля , че вече съм горд собственик на Grand Cherokee 4.7 V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз да се похваля , че вече съм горд собственик на Grand Cherokee 4.7 V8

Та сега вариантите са:
    1 вариант: каре от "Вест ауто" , което ми казаха, че нямат и ще пристигне чак към 5 януари и цена 380лв.
    2 вариант: каре от "Скорпион 13", което ще пристигне другият вторник на цена 300лв.- тайванско.
    3 вариант: рециклиране в една фирма от Пловдив на цена 140лв. с 6 месеца гаранция, цена с Еконт натам 19лв. и насам 19лв. = 38+140=178
    4 вариант: каре от "Скорпион 14" ( нашият колега , приятел и съфоромник Жоро ЦСКА ) оригинално щатско на Дорман с доставката до тук 330лв.
    и сега май нещата клонят кам вариант 4 и скорпион14 . БЛАГОДАРСКО ЖОРКА, за бързата реакция. Утре ще ти звънна ,че сега е късно вече и пия винце с диво свинче
    Кineх, исках да те питам, сега мога ли да карам без предния кардан докато дойде карето, да не стане нещо ЧАТ отдолу?

Коментар

Все забравям да кача снимките на джипа. Ето ги наи накрая :Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_2442.jpg
Прегледи:1
Размер:174.4 КБ
ID:5434094Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_2444.jpg
Размер:187.8 КБ
ID:5434096Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_2445.jpg
Размер:183.9 КБ
ID:5434097
      Прикачени файлове

Коментар

Красавец е!
        Ама защо така се е предало карето,точно когато започва да ти трябва 4х4
        Дано го оправиш скоро.
        Cherokee WJ 4.0L- NP242
        Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Без кардан по-малко ЧАТ може да стане.

Зелено Гранд Чероки.

Коментар

Зелено Гранд Чероки. [/QUOTE]
            Зелено е с цел да не се вижда в гората по време на лов

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
              Та сега вариантите са:
              1 вариант: ............
              2 вариант: каре ........- тайванско.
              3 вариант: рециклиране в една фирма ...........
              4 вариант: каре от "Скорпион 14" ( нашият колега , приятел и съфоромник Жоро ЦСКА ) оригинално щатско на Дорман
              Само за информация - "оригиналното щатско" на "Дорман" обикновено е с опаковка с горд надпис "Made in China"...
              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Само за информация - "оригиналното щатско" на "Дорман" обикновено е с опаковка с горд надпис "Made in China"...
                Дорман "оригинални" части не продава. Това, което правят, е да предлагат произведени в Китай варианти на части, които иначе могат да се намерят само от официален дилър. Или, както е в случая с каретата на предния кардан, части, които и официално не се предлагат отделно.

Моят кардан беше с 2 такива карета. Не знам дали причината беше в карето (задното) или в проблемна конструкция на самия кардан, но миналата зима при по-рязко подаване на газ на магистралата карданът изскочи от задното каре. Зегерката я намерихме вътре счупена.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Така са и "Parts master" и още една камара продавачи. Възниква въпросът дали и официалните дилърски части не се поръчват при същите китайски или тайвански производители ? Дилема, равностойна на "Mopar ATF+4" с/у "Друг ATF+4" от списъка на одобрените (зорлем) от "Крайслер".

Коментар

Аз съм с 2 Dorman карета на предния кардан на не повече от 3000км и при последното посещение на подемник май излиза че задното е отново за смяна?!?!? Голям луфт. Нямам оплаквания освен при пълен ляв колата подскача, но това го дължа на раздатката и евентуално студено масло в нея.
                    R 727cc BB KIT
                    ZJ V8
                    WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      ... Възниква въпросът дали и официалните дилърски части не се поръчват при същите китайски или тайвански производители ?...
                      Преди две години си бях поръчал преден спирачен маркуч от официален дилър на Jeep. Дойде в найлонова Мопарска опаковка, а в ъгълчето надпис Made in China.
                      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                      0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Карето вече е поръчано от Жоро ЦСКА, пък каквото излезе, нали и майсторите семейства хранят , аз няма да са женя за т'ва каре.

Коментар

Дали съм те разбрал правилно, че си избрал цвета за да не се вижда по време на лов?
                          Ако е така браво! А не те ли е жал за красивия камион
                          Поздрави,
                          Koрмилира "колица убавица" а.к.а. GV J20A

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
                            Карето вече е поръчано от Жоро ЦСКА, пък каквото излезе, нали и майсторите семейства хранят , аз няма да са женя за т'ва каре.
                            Със сигурност това е правилният избор. БГ-вносителите обикновено поръчват от същите продавачи, с някаква търговска отстъпка, прибавят всички разходи, мита, ДДС-та и т.н., умножават по 3 (три) и така си определят цената. За да им излиза цена, близка до тая на "Скорпион 14" можеш да си представиш за какво всъщност иде реч.

Коментар

Първоначално публикуван от croko Преглед на мнение
                              Дали съм те разбрал правилно, че си избрал цвета за да не се вижда по време на лов?
                              Ако е така браво! А не те ли е жал за красивия камион
                              Поздрави,
                              Не, цветът просто съвпадна с търсеното от мен Гранд чероки . Джипът го взех от първи собственик грък. Та една позната работи от 14 години за този грък, той имал много земи и хора, които да му ги обработват и кредити имал И когато Гърция фалира тази година и гърка фалира, нямал как да и плати заплатите и и предложил джипа. Тя знаеше, че аз тарся джип и ми званна и аз хоп в Гърция и го взех, запазен е и поне знам, че си е на реалните 212000 км. Та така, аз съм много запален по лова и затова го взех.

Коментар

Още веднъж честито и да не счупиш убавия камион ей
                                Koрмилира "колица убавица" а.к.а. GV J20A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X