От: И аз да се похваля , че вече съм горд собственик на Grand Cherokee 4.7 V8
Та сега вариантите са:
1 вариант: каре от "Вест ауто" , което ми казаха, че нямат и ще пристигне чак към 5 януари и цена 380лв.
2 вариант: каре от "Скорпион 13", което ще пристигне другият вторник на цена 300лв.- тайванско.
3 вариант: рециклиране в една фирма от Пловдив на цена 140лв. с 6 месеца гаранция, цена с Еконт натам 19лв. и насам 19лв. = 38+140=178
4 вариант: каре от "Скорпион 14" ( нашият колега , приятел и съфоромник Жоро ЦСКА ) оригинално щатско на Дорман с доставката до тук 330лв.
 ) оригинално щатско на Дорман с доставката до тук 330лв.
и сега май нещата клонят кам вариант 4 и скорпион14 . БЛАГОДАРСКО ЖОРКА, за бързата реакция. Утре ще ти звънна ,че сега е късно вече и пия винце с диво свинче
. БЛАГОДАРСКО ЖОРКА, за бързата реакция. Утре ще ти звънна ,че сега е късно вече и пия винце с диво свинче  

Кineх, исках да те питам, сега мога ли да карам без предния кардан докато дойде карето, да не стане нещо ЧАТ отдолу? 

Та сега вариантите са:
1 вариант: каре от "Вест ауто" , което ми казаха, че нямат и ще пристигне чак към 5 януари и цена 380лв.
2 вариант: каре от "Скорпион 13", което ще пристигне другият вторник на цена 300лв.- тайванско.
3 вариант: рециклиране в една фирма от Пловдив на цена 140лв. с 6 месеца гаранция, цена с Еконт натам 19лв. и насам 19лв. = 38+140=178
4 вариант: каре от "Скорпион 14" ( нашият колега , приятел и съфоромник Жоро ЦСКА
 ) оригинално щатско на Дорман с доставката до тук 330лв.
 ) оригинално щатско на Дорман с доставката до тук 330лв.и сега май нещата клонят кам вариант 4 и скорпион14
 . БЛАГОДАРСКО ЖОРКА, за бързата реакция. Утре ще ти звънна ,че сега е късно вече и пия винце с диво свинче
 Кineх, исках да те питам, сега мога ли да карам без предния кардан докато дойде карето, да не стане нещо ЧАТ отдолу?

, аз няма да са женя за т'ва каре.
 , аз няма да са женя за т'ва каре.

Коментар