Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МЕРАК ЗА WRANGLER - ЗАКУПУВАНЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: МЕРАК ЗА WRANGLER - ЗАКУПУВАНЕ

има и разлика в митата - преди нова година митото за кола от САЩ беше 15%, сега 10%... това мито се начислява към стойността и в/у сумата се начисляват 20-те % ДДС...
    Проблемът е с тоя сертификат за съответствие /няма нищо общо с СЕ-марката/, а също трябва и сертификат за изгорелите газове Евро-3...
    мисля, че разправията не си струва за относително евтин автомобил като вранглер...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ако ще ти е от полза,моят ТJ го купих 2005 от Дубаи.Колата бе на 2 месеца с лек туниниг:гуми,лебедка.Освен мито,ДДС платих и акциз,мотора е 4.0л.Регистрацията в КАТ мина без никакви проблеми,само с фактурите за покупка и платени митнически сборове.Не мисля внос от Дубаи да се различава по нещо САЩ

Коментар

Един познат издава подобни сертификати-650евра с ДДС-били представители на някаква немска фирма/организация.
        Ако искаш ще му изровя телефона.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ле ле, не е никак зле.......!!!!! Доста евтино за легализиране на автомобил! Този човек май е представител на Тюф

Коментар

Първоначално публикуван от nadia Преглед на мнение
            Ле ле, не е никак зле.......!!!!! Доста евтино за легализиране на автомобил! Този човек май е представител на Тюф
            Бе и той каза Тюф,ма си помислих,че го ползва като нарицателно за преглед,или нещо такова.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от gnick Преглед на мнение
              ако ще ти е от полза,моят ТJ го купих 2005 от Дубаи.Колата бе на 2 месеца с лек туниниг:гуми,лебедка.Освен мито,ДДС платих и акциз,мотора е 4.0л.Регистрацията в КАТ мина без никакви проблеми,само с фактурите за покупка и платени митнически сборове.Не мисля внос от Дубаи да се различава по нещо САЩ
              В общи линии и аз за нещо подобно си мисля, ще проуча въпроса подробно и ще пиша.
              Имам много сериозни приятели, които внасят коли, ще отида да ги видя!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Абе ако питаш мен ако ще е Вранглер да е YJ ама нейсе
                Защо, TJ не е ли по-добър? Ще го използвам предимно за возене по асфалт! Демек, хем да има някакъв комфорт, хем харчи в някакви нормални граници, хем да е ВРАНГЛЕР!!!

Коментар

Един от най-добрите ми приятели живее в Америка вече 10-12 години.
                  Луд е на тема ОФФ РОУД, като нас, един от най-активните е в местните организации!
                  Навива ме от 2 години, да ми изпрати един. Ще го намери на добра цена, перфектен, ще го тунингова на макс там, и после ще ми го изпрати!!!
                  Смятам знаеш цените на китовете там! Той си има работилница в къщата, сам ще ми го направи, и без това ми дължи 100 услуги сигурно!!!
                  Или ще ми го намери тунингован!!!
                  И в двата случая, тук ще пристигне перфектен ВРАНГЛЕР, ТУНИНГОВАН НА МАКС, НА ДОСТА ДОБРА ЦЕНА!!!
                  Кажи ми, ще откажеш ли на подобна оферта???

Коментар

Изобщо не трябва да се замисляш. Давай смело, въпреки че когато живях там ,Вранглер беше една от марките, които държи цена, съм сигурен че е възможно до се намери на не лоша цена.
                    Аз например бих предпочел големия мотор (има неустоим звук), въпреки ценовите разлики и държавни вземания. Просто въпрос на вкус.
                    Успех Мишо!

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                      Изобщо не трябва да се замисляш. Давай смело, въпреки че когато живях там ,Вранглер беше една от марките, които държи цена, съм сигурен че е възможно до се намери на не лоша цена.
                      Аз например бих предпочел големия мотор (има неустоим звук), въпреки ценовите разлики и държавни вземания. Просто въпрос на вкус.
                      Успех Мишо!
                      Вики 9000 бона акциз, ми го сметнаха!!!
                      А и не забравяй, че ще го използвам за всекидневна кола, някакъв по нормален разход, трябва да дава!

Коментар

Аууу, бая пари на вятъра , прав си.

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
                          А и не забравяй, че ще го използвам за всекидневна кола, някакъв по нормален разход, трябва да дава!
                          тунингован вранглер, нормален разход и всекидневна кола са 3 /ТРИ/ много различни неща!!!
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Що бе Тедо?
                            2.5 бензин, 125 к.с., с инжекционна газова уредба, ще харчи 15-20 газ. Тунингован, защото ми пълни душата, като го видя, както казва един приятел, трябва да ти легне на сърцето!
                            Вътре този модел си е достатъчно комфортен, вози горе-долу добре(за джип) и върви прилично!!!
                            Искам да се возя всеки ден в ДЖИП, и ВРАНГЛЕРА ми харесва!!!
                            Мисля, че ще стане работата!!!

Коментар

поздравления за избора и успех в начинанието . провери условията за регистрация , защото в момента е проблем ( личен опит ) .

Коментар

разни хора, разни идеали...

за мен вранглера си е кола за удоволствие/почивка...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X