Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МЕРАК ЗА WRANGLER - ЗАКУПУВАНЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: МЕРАК ЗА WRANGLER - ЗАКУПУВАНЕ

Браво Мишо, много добър избор според мен. Само информативно, като разход 2.5 и 4.0 храчат горе доле еднакво. Но пък и 9000 акциз си е много пара. Ти го земи с 2,5 па тук една моторетка се ще му намерим . А напълно те разбирам за джиповете. Аз дето карам от нема 2 години ( ма се джипове) като се кача на кола и ми е некомфотно едно .... Абе друго си е Жипо Успех и се надявам скоро да те видим не с един, а с два джипа ( като се счупи единия, винаги можеш да изкараш другия )
    RB Patrol Team

Коментар

За смяната на двигателя няма проблем, вече съм станал много добър!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        разни хора, разни идеали...

за мен вранглера си е кола за удоволствие/почивка...
        ................УДОВОЛСТВИЕ И ПОЧИВКА, точно това чувство изпитвам, като се кача в ЖИП!!!

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
          За смяната на двигателя няма проблем, вече съм станал много добър!!!
          Се едно ХЕМИ ще измислиш викаш
          RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от vatito Преглед на мнение
            поздравления за избора и успех в начинанието . провери условията за регистрация , защото в момента е проблем ( личен опит ) .
            За какъв проблем, точно става въпрос?
            Това се опитвам да разбера през цялото време!!!
            Нещо конкретно.............трябва да се направи това-онова, струва толкова и т.н.

Коментар

Хм.Мисля си ,че евтина кола от САЩ,с голям мотор ,няма да се върже на сметка.
              А мислил ли си Мише и до къде ще ти я доставят?Защото преди няколко дни в един форум ставаше въпрос за доставка на кола до Солун ,Гърция.Новият Шевролет Корвет.Византийците резнали момчето с 1000евра освобождаване +300-400 гаранция .
              B+

Коментар

Аз мотор 2.5 ще взема, не е голям. Иначе това до къде е контейнера, не съм се замислял..............................ще проверя, защото си много прав, както винаги!!!
                Във Варна не се ли разтоварват контейнери?
                Ние също внасяме много контейнери и повечето минават баш през Солун, сега като се замисля!

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                  Византийците резнали момчето с 1000евра освобождаване +300-400 гаранция .

Момчето просто е решило да го обмитява там. На повечето контейнери от Китай и САЩ шипинга е през Солун , само, че ако там не се обмитява контейнера нито се отваря нито се разпломбира просто се претоварва и идва тук. А ако се обмитява преди това се пита и се стига до нормален митнически агент да не говорим , че и други неща се правят предварително и принципно излиза по-изгодно поне за стоки

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
                    Що бе Тедо?
                    2.5 бензин, 125 к.с., с инжекционна газова уредба, ще харчи 15-20 газ. Тунингован, защото ми пълни душата, като го видя, както казва един приятел, трябва да ти легне на сърцето!
                    Вътре този модел си е достатъчно комфортен, вози горе-долу добре(за джип) и върви прилично!!!
                    Искам да се возя всеки ден в ДЖИП, и ВРАНГЛЕРА ми харесва!!!
                    Мисля, че ще стане работата!!!
                    Браво,един човек кйто знае точно какво иска и достойно отстоява мисленето си.

Коментар

Благодаря за подкрепата!!!

Коментар

Ако трябва да съм честен, искам Г-класа, 400CDI, дълга база, ама уви, не ми достигат, около 50 бона, само!!!
                        Ех, мечти, мечти....................., след 7-8 години, може би!

Коментар

Оооо,и на мен ми се иска ,въпреки ,че имам 2 /само/приятели с такава и плачат.През ден.Скорости ,кормилни рейки.Е на вчера.Завива ,волана трещи ,викам какво й е "ами така си е".Кола в гаранция.Ама как съм се впрегнал в това онова,скоро ,май няма да е.....Успокояващо е все пак ,че само 50 бона не стигат .Аз ги смятах повече.
                          B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                            Оооо,и на мен ми се иска ,въпреки ,че имам 2 /само/приятели с такава и плачат.През ден.Скорости ,кормилни рейки.Е на вчера.Завива ,волана трещи ,викам какво й е "ами така си е".Кола в гаранция.Ама как съм се впрегнал в това онова,скоро ,май няма да е.....Успокояващо е все пак ,че само 50 бона не стигат .Аз ги смятах повече.
                            Кажи им, че имам един мнОго истински автоматик от Г, с който няма да имат проблеми!!!
                            И за рейката може да измислим нещо!!!

Коментар

Мишо, докъде докара работата с Вранглера? Има ли напредък?

Коментар

Колега,не знам дали вече те интересува как се оправя кола от Щатите или не ,но аз вкарах един Вранглер от там.За митото и ДДС то знаеш.Тук проблема е Технотест или Декра.Това са двете фирми които издават съответния протокол за да минеш пред КАТ.За целта трябва да смениш фаровете и стоповете.Ако газовете са ти наред,което за американските коли е задължително,нямаш проблем.Цената на услугата е около 1000 лв,плюс минус 200лв.
                                Иначе като вседеход няма равен.Аз карам с едни пистарки,валяци и нямам проблем никъде,камо ли да сложиш сериозни гуми
                                Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X