Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на Чероки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за покупка на Чероки

Тая вечер изправих косите на един приятел.Много проходим е тоя JEEP човече.Терано 2 имах и РЕЙНДЖ РОВЪР DSE.Е тоя ми JEEP 5.2 най ми пасна.Тоя матор има конски сили в излишък.Ама и разхода му е олеле майко (((

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
      Така е който си е прочел преди да купува се е сдобил не с какво да е, аз 5,2 и то не черок, а гранд черок. К'во да ви кажа - егоцентрик !

Хех... Поздрави, П.п.> С най-добри мисли и пожелания
      А който не е чел преди това - купува си Черок 2,5 TD (стария VM-ски мотор), хвърля един кашон пари да го наджипва и точно реши, че е създал идеалния джип, двигателя вземе, че сдаде багажа (вярно след надуване на турбината и пускане на повечко нафта). После си купува Гранд 5,2 (и той не е идеалното решение, но поне двигателя му е чук) и придобива друг поглед върху нещата... Иначе дизелчето не е чак толкова лошо (аз поне не успях да го прегрея, въпреки всички упорити опити), стига да не се юрка и да се поддържа качествено и редовно. Проблема е ако се прецака нещо - това е може би най-ремонтно непригодния двигател създаван някога, от там и цената на ремонта му обезсмисля покупката на целия джип. Иначе мотора си има и кончета, и въртящ момент. Караш ли го спокойно и щадиш ли мотора - радва много машинката (докато не и свикнеш и ти дойде слаба - тогава започват изгъзиците и проблемите).

Коментар

И това е така, 2,5 ако се ползва човешки си е добро двигателче, ама след зверства в гората умира или след до дупка по магистралата Иначе и добре тегли Ванката как извади Цскато от блатото Аз съм за Черока автомат обаче И си ми харесва Черока защото е ръбат и грозен , баш като за в гората да го мъча

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X