Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на Чероки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за покупка на Чероки

Колеги,предстои ми покупка на автомобил 4х4. Не разбирам много от джипове,но доколкото знам Чероки е доста приличен автомобил за зимата да се качвам на вилата,където снегорин не е стъпвал от 89г. Та спря ми се погледа вчера на един красавец в нета - Jeep Cherokee 2.5 TDI Sport. Интересува ме по-принцип тази модификация на Чероки колко харчи горе долу и какви проблеми има. Благодаря предварително
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 17-10-12, 20:09.

От: Съвет за покупка на Чероки

Вземи да прочетеш джип раздела. Тогава ще решиш савсем бързо, че това не е твоят двигател. Най-удачното е 4.0 с газова и ще ти харчи колкото 2.5тди, че даже и по-малко, а всичко останаоло са +. Прочети и пиши когато събереш достатъчно информация като отправна точка.

За избора - ами това е едно от най-коравите возила които се движат по наще пътища. (нищо против към тойотаджиите и нисанаджиите , и всички останали), стига да попаднеш на читав екземпляр, което си е рядкос в наща родина. Но пък его къде е Европа, все нещо ще ти хване окото.

П.п. Вземи някои които разбира от рези машини и тръгнете на оглед.

Коментар

само не и 2.5 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от polo_burgera Преглед на мнение
        Колеги,предстои ми покупка на автомобил 4х4. .............................. Та спря ми се погледа вчера на един красавец в нета - Jeep Cherokee 2.5 TDI Sport. Интересува ме по-принцип тази модификация на Чероки колко харчи горе долу и какви проблеми има. Благодаря предварително
        От написаното не става ясно, дали човекът не говори за Jeep Cherokee Liberty KJ 2.5 CRD/след 2002г/, където има модификация Sport. Защото, ако е така, то иде реч за мааалко по-различен двигател -(R 425 DOHC)CommonRail Diesel, а не за печално известния стар VM 2.5 TDI с отделните глави. При него отдавна са избегнати старите проблеми с прегряване, разположение на разпределителния вал и наличие на повдигателни пръти, старите отделни глави и свързаните с всичко това проблеми.
        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
        First impression is not always true. Get inspired.
        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

В мобилето има само един 2.5 TDI Sport и той е стария ВМ.

Коментар

Да де, ама след редакцията /съгласно правилата на форума/, никъде не става дума за конкретното място, където е видял такъв автомобил, няма посочена ориентировъчна цена за покупка и година на производство, кой точно модел и т.н. Може би все пак е необходимо колегата да уточни какво точно търси, за да не се превръща всичко в поредната тема със свободни съчинения.
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              само не и 2.5 TDI
              Всеки втори хули този двигател,ама половината форум е точно с този .
              ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Първоначално публикуван от danaka69 Преглед на мнение
                Е те за това го хулят, щото знаят, че не е най-подходящият варянт !

Поздрави !

Коментар

2,5 e с 231 раздатка, 4,0ката е с 242 и много хубав автомат, 2,5 дизела при натискане и тормозене сдава багажа дори и да е перфектен преди тормоза-тествано. Хубавия черок си е 4,0ката просто няма за какво да се спори.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                    2,5 e с 231 раздатка, 4,0ката е с 242 и много хубав автомат, 2,5 дизела при натискане и тормозене сдава багажа дори и да е перфектен преди тормоза-тествано. Хубавия черок си е 4,0ката просто няма за какво да се спори.
                    +10
                    Компромис НЯМА !, ама може и да не е автомат, щото обичам нещата да зависят от мене, пък и иняче ще забравя на къде съм тръгнал , ама това си е моето лично изявЛение !

Коментар

Първоначално публикуван от danaka69 Преглед на мнение
                      вярно е, само че първо са го купили че е еФтин, и после като са написали в гуглето "помощ, изхвърли ми антифриза" са попаднали във форума

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                        вярно е, само че първо са го купили че е еФтин, и после като са написали в гуглето "помощ, изхвърли ми антифриза" са попаднали във форума
                        ))))))

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
                          ))))))
                          Така е който си е прочел преди да купува се е сдобил не с какво да е, аз 5,2 и то не черок, а гранд черок. К'во да ви кажа - егоцентрик !

Хех... Поздрави, П.п.> С най-добри мисли и пожелания

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                            Така е който си е прочел преди да купува се е сдобил не с какво да е, аз 5,2 и то не черок, а гранд черок. К'во да ви кажа - егоцентрик !

Хех... Поздрави, П.п.> С най-добри мисли и пожелания
                            ааааааааа аз по случайност се сдобих с мойто 5,2.Бартеросах 2 жипа докато са докарам до това състояние.Похарчих 10 000лв и имам още да харча ))))

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
                              ааааааааа аз по случайност се сдобих с мойто 5,2.Бартеросах 2 жипа докато са докарам до това състояние.Похарчих 10 000лв и имам още да харча
                              ))))
                              Дано винаги да имаш в излишък за джипа )))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X