Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фланци от къде?

31ци с 3'' лифт без фланци не става С 38мм фланци или -40 джанти става супер и не е необходимо повече изнасяне, въпреки фланците се налага подкастряне на подкалници и калници Мостовете на Черока не се славят с много голяма здравина откъм изкривяване и наистина не е добра идея прекаленото изнасяне. Фланци в момента няма в СТ.Загора, ще звънна може би днес на Явор да видя какво ще предложи, и ще го реша, ама ако мина на джанти язък за монтажа

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
      31ци с 3'' лифт без фланци не става С 38мм фланци или -40 джанти става супер и не е необходимо повече изнасяне, въпреки фланците се налага подкастряне на подкалници и калници Мостовете на Черока не се славят с много голяма здравина откъм изкривяване и наистина не е добра идея прекаленото изнасяне. Фланци в момента няма в СТ.Загора, ще звънна може би днес на Явор да видя какво ще предложи, и ще го реша, ама ако мина на джанти язък за монтажа
      Джанти и фрезиране на калниците с флекса - това е оптималния вариант. Аз карах моя Черок с фланци 38 мм. и Каймани 31-ци. Доста го чекнах на всякакви терени, и с висока скорост съм го пържил - проблеми не съм имал, но по принцип - колкото по-близо е окачването до гумата - толкова по-добре работи то (освен всичко изброено до момента) и на толкова по-малко нетипични напрежения са изложени мостовете.

Коментар

Чакам един вариант тези дни, ако не стане, ще ги купя от тука. Джанти е по-добрия вариант, ама като има 2ри комплект и то монтирани... Другия уйкенд мисля да ги сложа и да мина от Батулия до Врачеш да ги тествам как са и като гуми и дали ще опират.

Коментар

В крайна сметка стигнахме ли до отговор, ако няма на готово от къде да се вземат, кой и къде може да направи? Мисля да слагам тия дни, но нито стругар знам, нито материали от къде да взема... подскажете малко.
          R 727cc BB KIT
          ZJ V8
          WK2 V6

Коментар

Тия дни ще поръчвам фланци, ама все не остава време.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X