Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фланци от къде?

Купих 31ци и разбирасе трябват фланци От къде да си купя, знам само че в Вромос има и тези дни ще звънна да видя, но другаде има ли или ако някой има за продаване?

От: Фланци от къде?

http://www.offroad-bulgaria.com/show...05#post1881205

Коментар

A мерси колега, баш за този в Ст.Загора ми трябваше контакт. Аз мисля фланци да взема 38мм , но Ванката ме навива за джанти с -ЕТ? кое ли е по добрия вариант, макар че новите гуми са си монтирани?

Коментар

Естествено джанти с -ЕТ е по добрия вариант!
        Mitsubishi Padjero 2, 2.5
        тел 0898-31-о8-41

Коментар

Много се чудя, защото имам джантите и са монтирани , демек демонтаж монтаж 50лв +220отгоре над фланците като цена. Кофти дилема

Коментар

Ако можеш да постигнеш изнасянето навън само с промяна на ET на джантите, вероятно е по-добре, отколкото да слагаш фланци за това. С тях имаш още толкова на брой гайки и шпилки - т.е. все неща, които могат да се развият или скъсат и да създадат проблем, особено при натоварванията в Off road режим.
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

И аз имам същия въпрос като теб колега, защото и аз ще го правя същото до дни (с 31'ците и чуденка за джанти/фланци)..

Аз пък се чудя, какво ако сложа и джанти с ET -40, и фланците 38мм. Възможно ли е това и има ли някаква опасност да стане нещо? ))
              Последно редактирано от basson; 15-10-12, 16:41.

Коментар

Първоначално публикуван от ledenia1973 Преглед на мнение
                Естествено джанти с -ЕТ е по добрия вариант!
                +1 Мисля и аз да си взема,но се чудя дали с по тесни гуми на тях няма да се разбортират,понеже тези от Стара Загора са 8J.

Коментар

Първоначално публикуван от basson Преглед на мнение
                  И аз имам същия въпрос като теб колега, защото и аз ще го правя същото до дни (с 31'ците и чуденка за джанти/фланци)..

Аз пък се чудя, какво ако сложа и джанти с ET -40, и фланците 38мм. Възможно ли е това и има ли някаква опасност да стане нещо? ))
                  Това не прави ли увеличение на следата с 156мм?!
                  Ако съм разбрал правилно, това е далеч от всяка здрава мисъл.
                  Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                  ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                    A мерси колега, баш за този в Ст.Загора ми трябваше контакт. Аз мисля фланци да взема 38мм , но Ванката ме навива за джанти с -ЕТ? кое ли е по добрия вариант, макар че новите гуми са си монтирани?
                    Джанти са по-добрият вариянт.При фланците отдалечаваш джантата от моста и вероятността той да се изкриви е голяма,това при по-тежък оффроад.
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Аз съм с фланци от стругар. Ако намериш добър, може да ти ги направи!
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                        Аз съм с фланци от стругар. Ако намериш добър, може да ти ги направи!
                        И на каква цена......
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          И на каква цена......
                          Чуй се с Явор Вромос и не се главоболи дали ти е читав стругаря, ще бият ли и т.н.
                          Аз съм с такива и нямам забележки, а съм се врял къде ли не и то не кротката.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            И на каква цена......
                            50 лева- двата. Като не съм купувал и материал.
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                              Това не прави ли увеличение на следата с 156мм?!
                              Ако съм разбрал правилно, това е далеч от всяка здрава мисъл.
                              Заводския офсет е +48, от нулата още 40 навън и още 38 навън ---- стана 252.
                              Здравата мисъл води до гуми като аспиринчета, за да може да завива.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X