Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатик Jeep Grand Cherokee 2.5td.- 96 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Климатик Jeep Grand Cherokee 2.5td.- 96 г.

Първоначално публикуван от petar_pld Преглед на мнение
    Това на снимката от твоя джип ли е?Ако е от него пластините които играят ролята на карета си стоят/поне предните/на шаибата на компресора има ли такива пластинки?ако има карданчето може да си го направиш сам.Аз си купих моето от колега от форума.За да добиеш представа как изглежда цялото карданче намери темата там го има на снимка.
    От моя джип е снимката но само едните пластини стоят(които са на снимката) ще потърся още малко и май сам ще си направя някой ако има излишно може да се обади

Коментар

Здравей.Какво стана с климатика?Аз свалих моето карданче защото тракаше и пластините се разпаднаха.Огледах за причината да се получи така и установих че няма съосие и постоянно са под напрежение.Лошото е че изместването е във височина и няма как да се регулира.Предполагам че компресора не е оригиналния и са го напасвали с дистанционни втулки и затова се получава така.Твоя компресор по какъв начин е хванат за скоростната кутия?Ако не те затруднява може ли да го снимаш.Предварително ти благодаря.

Коментар

Ще го снимам,ама дали ще се вижда нещо,че е на ковти място.Аз си направих пробна версия на карданчето но компресора не се включва и духа постоянно горещо,това парно немога да го пусна зимата а сега не спира (мисля си че копчето за градусите не бачка) някой ако знае от какво е да драсне два реда.

Коментар

Първоначално публикуван от petar_pld Преглед на мнение
          Здравей.Какво стана с климатика?Аз свалих моето карданче защото тракаше и пластините се разпаднаха.Огледах за причината да се получи така и установих че няма съосие и постоянно са под напрежение.Лошото е че изместването е във височина и няма как да се регулира.Предполагам че компресора не е оригиналния и са го напасвали с дистанционни втулки и затова се получава така.Твоя компресор по какъв начин е хванат за скоростната кутия?Ако не те затруднява може ли да го снимаш.Предварително ти благодаря.
          колега малко ми е натоварена програмата ще го снимам сигурно след 2-3 дена ако не те бърка,надявам се да ме разбереш.

Коментар

Аз не бързам.От събота откриват ловния сезон и почивните дни вече са ми заети а след работа в тази жега нещо ме домързява пък и търся да си купя здрави пластини защото моите се разкапахаКато въртиш копчето градусите сменят ли се на дисплея?Ако се сменят значи не е копчето.Проследи кабела който излиза от компресора(трябвя да са 2)и някъде трябва да има букса.Виж да не се е откачила може с мултицет или пробна лампа да видиш идва ли ток до там.Ако идва ток проблема може да е в самата шайба.Ааа и друго проверете има ли фреон защото предполагам че има датчик който следи налягането в системата и ако няма фреон няма да разреши компресора да тръгне.С 2 думи иска се хладилен техник.И проверете има ли масло в компресора.Пожелавам ти успех с начинанието.Надявам се да съм ти помогнал.Това е мнение на НЕ професионалист.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X