Здравейте колеги.Черокито е 1999год.,4.0,автоматик,на газ.Първо винаги пали от втория път ,първия почти никога.Не е проблем.Сега обаче както си върви взе да гасне в движение,изглежда само като се отпусне газта,на ускорение мисля не гасне.После пали трудно и с газ.След това 10км/примерно/ работи идеално.На газ е,но винаги пали на бензин.Не видях такъв проблем в темите,ако на някой се е случвало моля да ми "прицъка фаровете"
,първия почти никога.Не е проблем.Сега обаче както си върви взе да гасне в движение,изглежда само като се отпусне газта,на ускорение мисля не гасне.После пали трудно и с газ.След това 10км/примерно/ работи идеално.На газ е,но винаги пали на бензин.Не видях такъв проблем в темите,ако на някой се е случвало моля да ми "прицъка фаровете" .Ходихме тука при един майстор който уж имал такава програма и колко беше забавно като каза "какъв е тоя мотор,бе,ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ЧЕРОКИ С ТАКЪВ МОТОР"
.Ходихме тука при един майстор който уж имал такава програма и колко беше забавно като каза "какъв е тоя мотор,бе,ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ЧЕРОКИ С ТАКЪВ МОТОР"
 За датчик на коляновия вал,ставаше въпрос,но там доколкото разбрах,чак като изстине трябва да пали.
За датчик на коляновия вал,ставаше въпрос,но там доколкото разбрах,чак като изстине трябва да пали.

,първия почти никога.Не е проблем.Сега обаче както си върви взе да гасне в движение,изглежда само като се отпусне газта,на ускорение мисля не гасне.После пали трудно и с газ.След това 10км/примерно/ работи идеално.На газ е,но винаги пали на бензин.Не видях такъв проблем в темите,ако на някой се е случвало моля да ми "прицъка фаровете"
,първия почти никога.Не е проблем.Сега обаче както си върви взе да гасне в движение,изглежда само като се отпусне газта,на ускорение мисля не гасне.После пали трудно и с газ.След това 10км/примерно/ работи идеално.На газ е,но винаги пали на бензин.Не видях такъв проблем в темите,ако на някой се е случвало моля да ми "прицъка фаровете" .Ходихме тука при един майстор който уж имал такава програма и колко беше забавно като каза "какъв е тоя мотор,бе,ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ЧЕРОКИ С ТАКЪВ МОТОР"
.Ходихме тука при един майстор който уж имал такава програма и колко беше забавно като каза "какъв е тоя мотор,бе,ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ЧЕРОКИ С ТАКЪВ МОТОР"

в уравнението според мен са ТиПиЕс-а  (датчика за дроселовата клапа) и въздухопроводите. Въздуховодите се оглеждт за дупки и запушвания, а за ТПС-то как се мери
 в уравнението според мен са ТиПиЕс-а  (датчика за дроселовата клапа) и въздухопроводите. Въздуховодите се оглеждт за дупки и запушвания, а за ТПС-то как се мери  ъъъъъ нямам данни, обикновенно го сменяме с ново.
 ъъъъъ нямам данни, обикновенно го сменяме с ново.

.
.

Коментар