Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спешно търся двигател 2.1 TD за CHEROKEE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спешно търся двигател 2.1 TD за CHEROKEE

Здравейте, преди няколко дни прегрях джипката зверски и резултата беше унищожен двигател. Сега търся да закупя двигател в добро състояние 2.1TD на РЕНО. Джипът е 1988г. ръчни скорости - лимитед едишън. Двигателят ми трябва възможно най=скоро, защото джипът е единствената кола под ръка и без него съм вързан . МОЛЯ Ви АКО някой има такъв двигател, знае в някоя морга, че има да дава предложения и кординати.

Поздрави >

От: Спешно търся двигател 2.1 TD за CHEROKEE

АЗ ИМАААААААААААААААААААААААААААМ.
    Ще ти го дам на килограм, защото вече ми кандиса да го ритам и да се спъвам в него. Ама нали се сещаш че ще трябва да дойдеш до тук за да си го вземеш.
    0898503497

Коментар

Ееееее, някой май ще черпи!
      0899278323-0877500798

Коментар

Колега Колев утре ще ти се обадя да се разберем. А кога е удобно ?

Коментар

Ако искаш и сега може, може и утре след като се наспиш.

Коментар

Ще звънкаш, или да заспивам??????????????

Коментар

Е айде сега, то че съм от нахалните ама чак пък толко :-S . Утре живот и здраве ще се чуем. А сега лека вечер !

Коментар

Колега Григор, сега гледахме един двигател като твоя за сравнение и установихме, че е невъзможно да го набутаме в черокито без радикални промени, а целта е да с е избегнат такива. БЛАГОДАРЯ за отделеното време. Сега се залавям да отварям моя мотор да видим дали ще успеем да го посъберем и да запали.

Поздрави !!!

Коментар

А бе човече, знаеш ли как ме яд че не ти върши работа, тъкмо започнах да се радвам че някой ще ме отърве от това желязо, ама на.
                  Ако на някой друг му трябва нещо от него нека се обади, защото след време ще го местя на вторични .

Коментар

Първоначално публикуван от Grigor_Kolev Преглед на мнение
                    А бе човече, знаеш ли как ме яд че не ти върши работа, тъкмо започнах да се радвам че някой ще ме отърве от това желязо, ама на.

Ако на някой друг му трябва нещо от него нека се обади, защото след време ще го местя на вторични .
                    Мислиш ли, че не се зарадвах как черокито ще има ново сърце. Нищо, здраве да е ще го измислим.

Поздрави !

Коментар

Нещо не разбирам. kiss9402 търси двигател 2.1 дизел на Рено. Grigor_Kolev казва, че има такъв. kiss9402 казва, че не може да го набута в джипа. Или нещо е говорено по телефона и тук не е споменато, но определено не виждам логика. Питам какъв е двигателят на Grigor_Kolev. Ако е работещ двигател, различен от дизеловите конфигурации (демек бензинов), може би ще проявя интерес. Аз ще го набутам в коша.

А на kiss9402 мога да помогна с това: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=95944

Подарявам!

Щом ще се опитваш да ремонтираш, може да ти бъде от полза. Свалено е от моя работещ двигател. Толкова знам за състоянието. Не е прегряван. ГНП-то се скапа и минах на другия лесен вариант - двигател 2.2 бензин на Рено. А на мен ми е за хвърляне, защото стои на балкона 2 години и вече ме гонят с желязото барабар. Затова подчертавам - Подарявам, с което искам да се застраховам ако излезе нещо нечитаво.
                      Последно редактирано от Александър Белов; 08-06-12, 20:07.
                      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

А защо не се набута нещо по-мощничко, комплект с другите неща, има разни изпоразглобени? Кога ще видим белия черок с новия двигател, как пори горите

Коментар

Уфф повдигаш болен въпрос. Този проект го започнахме с баща ми, защото както писах ГНП-то умря. А и по принцип взехме дизела с идеята, че след като се скапе слабушкото да слагаме бензин. Един комшия ни зариби за 2.2 и понеже той си беше направил неговия Черок така (хареса ни вървежа) и ние дигнахме крак да ни подкове. Дотук добре, ама той беше свалил за себе си пълна комплектация двигател и електрика от кола в движение. При нас дизела не вървеше, а главата сърбеше и нямахме време да изчакаме да вземем кола в движение. И се започна едно събиране на двигател. Хубаво, ама ударихме на камък с компютъра. Дядо Владо и Димата геройски се бориха да направят Хилядолетния сокол да върви и на бензин, ама засега – греда след греда. Но не губя надежда. Мисълта за нов Черок е еретична, защото Хилядолетния ни е станал като старо кожено яке – стар и неугледен, но залепва за гърба и се разбираме къде с добро, къде с криви погледи, но върви (само на газ де). За втори и вече четири литров, естествено се оглеждаме, но доста плахо, защото финансовото министерство на този етап, се държи строго рестриктивно. Сега ще му сложим едно ново сток окачване и ще борим електриката, за да заработи и на бензин, без да харчи 80/100 (толкова е в момента). А като попаднем на добър наследник, новият ще се прави за извън пътя, а стария ще си го караме по асфалт. Такива работи, някакви.

ПП. Казваш има разглобени, по-мощни, предполагам говориш за четири литрови… Както видя, този филм вече го играем, едно на ръка. Второ, Дядо Владо казва да не се захващаме с такъв дерт, защото цялата врътня и почти сигурно излизащите проблеми с напасване и комплектация ще надминат като цена друга, готова машина. Но пък ако знаеш нещо за някой добър екземпляр – дай жокер, винаги можем да помислим поне.
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Аз разбрах, че е в движение, даже след няколко дни минах и го беше преместил от другата страна. Еми има един в Перник се разпродава на части. Така обаче на 1ви поглед не съм сигурен дали са с еднакви раздатки и т.н. Дали не може един десняк и от твоя да стане една яка машина, наскоро гледах за 1300лири вдигнат наточен с почти чисто нови гуми 4литров там. Е като си свободен звънни ще те возим с нас из горите.

Коментар

Благодаря на всики ВИ, утре ще отворя моя мотор да видим дали няма да се разминем със сегменти и шлайфане на главата.А за 2.2 бензин от одавна го обмислям, ама все не ми достигат време и пари. Пък и както споменахте намирането на читав донор си е доста чакане. В идните дни ще пиша да видим какво ще излизе. Темата ще стои отворена.

Поздрави !

П.п. Проблема с другия двигател на колегата Григор еч че е 95г. и захващането към купето е различно(може да се коригира), но главното което ме спря е набиването на пари в кочина. Ако един ден реша да сменя двигателя то това ще бъде с бензинов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X