Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Един нов проект JEEP XJ
Свий
X
-
От: Един нов проект JEEP XJ
От практикер около 6 лв. бяха. Взел съм и планки за тавана ама не ми се дупчи по него да не протече. Ще изчакам да видя дали ще издържи така за сегаJeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
NV 231 - COMMAND-TRAC
3" lift
Коментар
-
Не колега ходовете за момента не са променени защото амовета са стокови след като сложа подходящите ще са една идея повече предполагам
повечето лифткитове до 2" са с подложки на пружините, не съм срещал до сега пружина за 2". За сега това са само експерименти доката не събера малко финикийци за 3" или повече лифтване.
Последно редактирано от vancho85; 26-05-12, 01:09.Jeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
NV 231 - COMMAND-TRAC
3" lift
Коментар
-
Ванка събирай за един лонг арм лифт и тва е
Общо взето на практика 3'' лифт на чероки с 31ци мисля че е напълно достатъчно като проходимост, при положение че не сме маниаци професионалисти, пък и мен най-ми харесва да се кара по поляни пътеки и тем подобни, а не през морени
един лифт 3ка си е супер.
Коментар
-
разбира се, че има пружини за 2", има и за 1", но цената няма да ти харессаПървоначално публикуван от vancho85 Преглед на мнениеНе колега ходовете за момента не са променени защото амовета са стокови след като сложа подходящите ще са една идея повече предполагам
повечето лифткитове до 2" са с подложки на пружините, не съм срещал до сега пружина за 2". За сега това са само експерименти доката не събера малко финикийци за 3" или повече лифтване.
-
Може просто до сега не съм попадъл на такива китове за 2" срешам само с подложки и амове
. За сега резултата ми допада не се е вдържило окачването и има достаъчни ходове за нуждите ми. За лонгармовете след време първо моторетката да стане поне 4.0 л. и нагоре и след това
Jeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
NV 231 - COMMAND-TRAC
3" lift
Коментар
-
Доколкото знам 2.5 тд и 4.0 са еднакви кг. 4.0 е около 100 кг по тежък и както казах след по-големия мотор минаваме вече на лонгармове и 6" лифтПоследно редактирано от vancho85; 26-05-12, 13:25.Jeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
NV 231 - COMMAND-TRAC
3" lift
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар