Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Багажник за покрива тип експедиционен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Багажник за покрива тип експедиционен

Над 90 багажника дига разхода жестоко, до 90 все тая. Моя е много солиден може да се ходи по покрива да се опъне палатка и такива работи Ако ти трябва да ходиш някъде и не си си направил ще ти го дам да го ползваш, много е як 6 греди 15смх6мт съм карал отгоре. http://www.youtube.com/watch?v=HXsRQ...9a5JJ_zlsYzDo=
    Има и едни лайсни отстрани ама трябва да звънна на предишния собственик да ми ги даде.

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
      Закрепена е с 2 шпилки направени в единия край като куки а в другия с гайки през джантата . Осигурена е с заключвалка за колело.
      Според мен по удачния вариант е да се вземе стоика от резервна гума от тези дето ги монтират на 3/5 врата . Примерно от Паджеро и да се хване на багажника има си и болт с ключ . Само трябва да се регулира между болтовото разтояние .
      [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Уфф,май ще ме откажете от идеята за багажник на покрива с тези шумове,висок разход.... и без това ми е ясно,че там не е най-удачното място на гумата,ама....
        Все още обмислям варианти де...
        Cherokee WJ 4.0L- NP242
        Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
          Уфф,май ще ме откажете от идеята за багажник на покрива с тези шумове,висок разход.... и без това ми е ясно,че там не е най-удачното място на гумата,ама....
          Все още обмислям варианти де...
          Думите на жена ми бяха много подобни като взех багажника на Паджето .
          - За какво ти е това желязо , грози ми колата , ще вдигне разхода , дай да го махнем и т.н. Това бе само първата седмица преди да отидем на разходка в гората . От тогава не е казала и дума против багажника и сега като отидем на разходка само вика - спри , спри тука да се кача на покрива .
          С този пример искам да покажа , че багажника може да се ползва и за друго освен за резервната гума .
          Но пък ако наистина ще се ползва само за нея може би две напречни рейки с някаква планка ще са по удачното решение .
          Ако помислим за негативите от една задна броня ще пресметнем , че тези допълнителни 40 - 50 килограма ще скъсят живота на амовете и пружините което ще доведе до по честата им смяна което са отново непредвидени разходи
          И накрая ще се окаже , че е по добре да си остане там където си е сега
          [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Няма как да остане там където е сега,понеже 31-ца няма как да се събере на мястото отредено за резервна гума,
            а и искам да освободя повече място в багажника
            Cherokee WJ 4.0L- NP242
            Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X