Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за Гранд Чероки 2.5Д

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпроси за Гранд Чероки 2.5Д

То и с бензиновите ядат дървета ама си траят, особенно някой стоплен осмак...
    голям +, на гранд 2.5Д е че е с ръчна скоростна кутия една от най-здравите поне тя трудно би те предала, а и с нов съединител е както казваш .
    Аз бих го купил, покарал и ако се счупи мотора го разпродавам на части.

Коментар

щом е евтин зимай.добър джип недомислен мотор.части има ше поремонтираш страшно няма.аз лично клетва сам се клел тоя мотор никога вече./счупих 2 такива/колкото до бензиновите "дето ядеме дървото" сега съм с 8мак и доста 8маци сам карал но 1 не успях да счупя.
      п.с: все пак 1 безценен съвет-заведи го 1во при ДЯДО ВЛАДО да го попогледне
      Последно редактирано от korholio1; 08-04-12, 19:31. Причина: п.с
      0898230174 - ТАТЕ

Коментар

Ама аз не съм казвал, че е ефтин(5000лв). Ако беше ефтин нямаше да питам.

Коментар

До колкото знам дедо Владо не ще да помирисва тия двигатели и като ми е обяснявал защо е напълно прав

Коментар

Даммм при Дядо Владо, с този двигател НЕ, само за окачване )))
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от ivanov6600 Преглед на мнение
              Ама аз не съм казвал, че е ефтин(5000лв). Ако беше ефтин нямаше да питам.
              майчице мила - бягай далеч!
              аз моя черок го взех за 7400...
              след близо 8000лв по ремонти го продадох за 2800
              белите косми са си за моя сметка...
              верно е, че навъртях и има няма 170 000км с него, но как съм ги навъртял само аз си знам... то не бяха кобилици, то не бяха гарнитури, то не бяха антифризи... и все се молех "ух само да стигна"
              Айде ще му похваля окачването и проходимостта, дори и с раздатка 232 - еми куче е, но иска друг мотор! А да, и разхода му беше добър - 7,6 извънградско при яко товарене и тежък крак.
              Парите си ги изби хилядократно, но онези белите на главата ми - боя не ги покрива!
              Туй се отнасяше за Чероки...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X