Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2000 Grand Cherokee 4.7 223hp

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 2000 Grand Cherokee 4.7 223hp

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Модераторите имат две глави по дефолт. Когато и да им вземат едната, все е късно.
    От пет години се чудиш да си взема ли гранд чероки ,,, да не си ли взема. Нормално е за толкова време цените да паднат.
    Колко да струва 12 годишен джип. Та бил той и Гранд. Сезона свърши - юруш на бананите.

http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=wvvjilefkfuf

Този "банан" го запазих преди няколко дена,като дойде ще пиша.

Коментар

Първоначално публикуван от ihristov Преглед на мнение
      Този "банан" го запазих преди няколко дена,като дойде ще пиша.
      Не го продавай под 10 че ще изглежда подозрително.
      И маслото в скоростите не му сменяй.

Коментар

Не го продавай под 10 че ще изглежда подозрително.
        И маслото в скоростите не му сменяй.

Взимам го за каране,този ще ми е втория GRAND.

Коментар

Дамм...обезценили са се кошниците значит!!И все пак съветвам момчето да внимава!!И..Кинексчо...аз Гранд няма да си купя нивга,защото грешки не повтарям,а само съветвам момчето ,за да не попадне на недобросъвестен продавач /има ги още/!А за маслото споменавам,защото съдейки по реакциите на продавача-гузен него,негонен бяга!На Горубляне Грандовски черокита колко щеш,ама варели с Мопарско масло като да не съм видел,та може момчето да си поспести 2-3000 лева ако си сипе правилното!И вобще не виждам що се месиш,ако няма какво да посъветваш човека!!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Събрал си смелост да пропишеш, ама пишеш глупости. Как си го представяш тва в България да няма Мопар ATF+4 и всичко що кара Jeep да си го поръчва от Щатите. Хората тук се организират и си правят доставки просто защото е по-евтино и по-удобно.
            Съвета ми беше много ясен. Да не слуша безплатни съвети на аматЙори а да си плати на профитата. За това май спор няма.
            Помня го първия ти гранд. От съдия изпълнител, пренабит. Знам и колко добросъвестно си го продал.

Коментар

Събрал си смелост да пропишеш, ама пишеш глупости. Как си го представяш тва в България да няма Мопар ATF+4 и всичко що кара Jeep да си го поръчва от Щатите. Хората тук се организират и си правят доставки просто защото е по-евтино и по-удобно.
              Съвета ми беше много ясен. Да не слуша безплатни съвети на аматЙори а да си плати на профитата. За това май спор няма.
              Помня го първия ти гранд. От съдия изпълнител, пренабит. Знам и колко добросъвестно си го продал.
              Пиша,за да може момчето да се поуслуша и внимава повече при покупката,за да няма проблеми после!Не споря,че в БГ няма масло,а че не всеки знае,че трябва да бъде сипано именно то!Не казвам,че обезателно е кофти джипката...може и да не е,но трябва да го потвърдят знаещи хора и именно за това посъветвах момчето да отиде при Димата и дядо Владо!Относно първия ми Гранд явно има неща ,които знаеш повече от мен,а за добросъвестност нека не говорим!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

GRANDA няма да е моя,утре трябваше да го натоварят,но човека го е дал на съседа си.Съответно се и извини.

Нека не забравяме,че говорим за покупка по снимка.Вярно има описание от човек,в чиято съвест и съзнание няма как да бъдеш 100% сигурен.Всичко е въпрос най-вече на късмет(гъзмет) защото ако нещо не е наред - яко ти дупе.
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 03-04-12, 08:57.

Коментар

Здравейте,

За покупката на коли от държави различни от България, моя съвет е да ползвате кредитни карти. Да взимат повече пари за плащането, но ако след това се окаже, че има проблем с колата, и не искат да я качат на автовоз, и не искат да ви върнат парите, може да на направи така наречения chargebak в банката издател на картата. Попълва се формуляр, който представлява, неща като оплакване, след което банката е длъжна да ви върне парите.
                  Не съм банкер, така че най-добре да питате в банка, а бг ги има на всеки ъгъл.
                  За GCherokee-то, ще гледам за Quadra Drive, като ще е, поне да е докрай, пък каквото дойде

Дано съм бил полезен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X