Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за окачване на Гранд чероки 95 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане за окачване на Гранд чероки 95 година

Взе да ми става интересно....
    купих страхотен компресор за 120 лв, двд с монитор за още 800, и половината от бюджета замина! още никои не може да каже какво му е! оба4е вътре стана супер! само дето не му свети дисплейчето за трансмисията! как да го оправя?
    235 са ми сегашните гуми - ще ги оставя! 2" лифт и леки фланци. Това ще му е за сега! Един майстор сподели, че не са направили добре настройка на предницата и от там и новосложения шарнир заминал. и не само той, а и десен горен също. Добре , че от "бял скорпион 13"реагират светкави4но! Добър магазин за 4асти имате в софия! блазя ви! и маистори си имате......
    сте ги сменя и ако на другото място регулират предницата и стане.....
    Ще черпя по .....................(цензурирано)

Коментар

Първоначално публикуван от angelov Преглед на мнение
      Ще черпя по ..............!

не е истина
      имаше един маняк като тебе тука дето баща му бил е..ал и скъсал брезента..... ужас.
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от angelov Преглед на мнение
        Един майстор сподели, че не са направили добре настройка на предницата и от там и новосложения шарнир заминал. и не само той, а и десен горен също.
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Давайте идей за конкретна марка окачване, 3" или 3.5", което да вози добре на асвалт, на черно и да не клати гранда ( т'ва клатене ме изнервя )
          LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
            Давайте идей за конкретна марка окачване, 3" или 3.5", което да вози добре на асвалт, на черно и да не клати гранда ( т'ва клатене ме изнервя )
            3.5" не е ли много

трябва да покажеш някой път какво разбираш под клатене....... и моя се люля по малко, ама кат не съм карал друг гранд, не мога да разбера нормално ли е, не е ли

Коментар

всички грандове се клатят странично :-(
              Димата след като покара моя, каза, че се клател най-малко от всички, които бил карал. За мен се клати и не мога да свикна...
              въпреки, че съм с амове Билщейн...
              3.5" не мисля, че са много. В американските сайтове за окачвания и части за гуми 31х10.5 препоръчват лифт кит 3" или 3.5". Все пак грандовете са дълги и широки със сигурност ще се подобри возията комфорта и стабилността на колата както на асвалт така и извън него. 3" и 3.5" е най-предлаганият вариант от сумати фирми за окачване, 4" и нагоре не е за мен...
              LZ1RED

Коментар

хм....

не съм забелязал странично клатене на моя

в завой си стои залепен

клати се вертикално предницата при преминаване през неравности, но са ми меки пружините, а и амовете сигурно са поизпуснали.....

абе трябва да пробвам и друг гранд, за да видя дали аз не се заблуждавам нещо....

Коментар

Клати най-вече заради задната стабилизираща щанга.
                  Аз го бях излъгал с корекции на задните амортисьори (КониХевиТрак) но най-правилния начин е да се смени щангата.
                  http://www.ironrockoffroad.com/Merch...egory_Code=PFZ

Пращат до България и са педантично точни, въпроса е дават ли ти се 470лв.

Коментар

Може би субективно , но на моя Гранд возията леко се "втвърди" след като му сложих 5 сантимови подложки между пружините и купето . Отдавам го на промяна в работа на амове . Ако приемем че когато беше " легнал " амове са работили с доста по-малък обем на маслото , то при лифта почнали да работят с повече и от там идва и разлика в возията , ама не знам ....Питай Quadra , той се вози преди и след лифта на него , дали му направило някакво впечатление...
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Преди две години нямах възможност да покажа спукан фланец, въпреки че бях виждал.
                      Сега вече имам. Джипа от снимката е каран само по асфалт.
                      Който кара с фланци от цам е добре да ги проверява по-често.

Последно редактирано от kinex; 16-09-09, 15:51.

Коментар

[QUOTE=kinex;850920]Преди две години нямах възможност да покажа спукан фланец, въпреки че бях виждал.
                        Сега вече имам. Джипа от снимката е каран само по асфалт.
                        Който кара с фланци от цам е добре да ги проверява по-често.

[/QUOTE
                        Ужас ,а този фланец китайски ли е или ако не е какво ли е при китайските ?Наистина ако караш с фланци не е хубаво да караш над 100 и задължително трябва да се проверяват редовно.Мерси за снимката Пламене .
                        JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
                        JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
                        JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
                        JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

Няма никакво значение Китайски ли е, Германски ли е. Некачествени продукти има навсякъде. Материала от който е произведен фланеца е важен. Същото е при джантите, същото е и при цилиндровите глави ако щеш. Обикновено качествените са два три пъти по-скъпи, но и цената не е гаранция. Виждал съм много счупени и криви джанти (направо на а фланеца не е мръднал, така че и това за 100км/ч макс скорост не е съвсем вярно.
                          В темата се спомена фирмата в ГорнаОряховица. Изнасят за Германия, и според мен фланците им са с много добро качество.
                          Само че стоманените.
                          Алуминиевите ги спряха от производство. Предполагам се досещате защо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X