До: Питане за окачване на Гранд чероки 95 година
Взе да ми става интересно....
купих страхотен компресор за 120 лв, двд с монитор за още 800, и половината от бюджета замина! още никои не може да каже какво му е!
оба4е вътре стана супер! само дето не му свети дисплейчето за трансмисията! как да го оправя?
235 са ми сегашните гуми - ще ги оставя! 2" лифт и леки фланци. Това ще му е за сега! Един майстор сподели, че не са направили добре настройка на предницата и от там и новосложения шарнир заминал. и не само той, а и десен горен също. Добре , че от "бял скорпион 13"реагират светкави4но! Добър магазин за 4асти имате в софия! блазя ви! и маистори си имате......
сте ги сменя и ако на другото място регулират предницата и стане.....
Ще черпя по .....................(цензурирано)
Взе да ми става интересно....
купих страхотен компресор за 120 лв, двд с монитор за още 800, и половината от бюджета замина! още никои не може да каже какво му е!
оба4е вътре стана супер! само дето не му свети дисплейчето за трансмисията! как да го оправя?235 са ми сегашните гуми - ще ги оставя! 2" лифт и леки фланци. Това ще му е за сега! Един майстор сподели, че не са направили добре настройка на предницата и от там и новосложения шарнир заминал. и не само той, а и десен горен също. Добре , че от "бял скорпион 13"реагират светкави4но! Добър магазин за 4асти имате в софия! блазя ви! и маистори си имате......
сте ги сменя и ако на другото място регулират предницата и стане.....
Ще черпя по .....................(цензурирано)

Коментар