Точно ти ми трябваш , за да ми оправиш джипа! Колко ще ми струва да му сложим по - високо окачване? Сега е с 235 . Гранд чероки е, 95 година.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за окачване на Гранд чероки 95 година
Свий
X
-
До: Монтаж окачване на TJ
Първоначално публикуван от angelov Преглед на мнениеТочно ти ми трябваш , за да ми оправиш джипа! Колко ще ми струва да му сложим по - високо окачване? Сега е с 235 . Гранд чероки е, 95 година.B+
-
Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеНаправо си на правилното място.А човека ако не разбира от майтап?
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ми взимай и сглоби на човека Гранда тогава, к`во се ослушваш?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от angelov Преглед на мнение
Хайде!
Искам да стане 2" или 3 " дайте една цена, че сам много мераклия! и без това е за ремонт, поне да го пипа майстор!
Коментар
-
До: Питане за окачване на Гранд чероки 95 година
За 2" е почти безплатно, ще минеш с под 200 лева барабар с монтажаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Намери си свестен стругар да ти направи ето това:
http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Ch...ng/spacers.htm
Иначе цялата операция е тук, всеки свестен мйстор ще го направи за 3-4 часа.http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Ch...cers/index.htmВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от angelov Преглед на мнение
Хайде!
Искам да стане 2" или 3 " дайте една цена, че сам много мераклия! и без това е за ремонт, поне да го пипа майстор!
Коментар
-
Не - толкова - по -големи не са необходими! според мен. Замислям се за едни хубави джанти с отрицателен офсет! Дали ще намеря само незнам и за колко пари.....
Тези на 265 които ги цитираш дали ще станат за 2"?
От къде да ги купя? Дайте идея за джанти с много отрицателен офсет за да не слагам фланци. Казаха ми, че фланците разбиват лагерите!
приготвил сам си 2000 лв. повече не давам и това е със стягането на предницата.Много клати.. Да взема да сменя и амортесьорите?
Коментар
-
Амортисьорите ще помогнат отчасти, другото е от стабилизатора, но пък после ще си влошиш артикулацията ако е прекалено твърд. Просто е въпрос на свикване. Не ти трябват джанти с отрицателен офсет, разбиват шарнирите (лагерите по-издържат) точно толкова колкото и фланците, но абсолютно задължително ще се охвърля и цапа страшно. Това не е нормално да не можеш да си отвориш вратата без да се измърляш до лактите след една мищо и никаква локва, за стъклата през които нищо не се вижда и огледалата пък изобщо да не говорим. Така че забрави за отрицателния офсет и фланците, да не говорим че ще се наложи да режеш от бронята в този случай.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от angelov Преглед на мнениеНе - толкова - по -големи не са необходими! според мен. Замислям се за едни хубави джанти с отрицателен офсет! Дали ще намеря само незнам и за колко пари.....
Тези на 265 които ги цитираш дали ще станат за 2"?
От къде да ги купя? Дайте идея за джанти с много отрицателен офсет за да не слагам фланци. Казаха ми, че фланците разбиват лагерите!
приготвил сам си 2000 лв. повече не давам и това е със стягането на предницата.Много клати.. Да взема да сменя и амортесьорите?
Гуми 31" на джанти с отрицателен офсет ще опират. Ако сложиш на оригиналните джанти фланци 3см ще изледнат извън калниците. Според мен на 2" лифт 3см фланци е достатъчно. В РеалКовачев са около 500лв и пращат по пощата. На същата цена ги имаше и някъде във Варна.
Предницата клати от стабилизиращата щанга. Мека е. Не знам от къде можеш да вземеш по-твърда. Амортисьорите ще отправят до известна степен стабилноста. Ако са твърди газови ще друса. Маи Кони ХевиТрак е най-добре.
Ако гумите са втора употреба 2000лв може и да стигнат.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар