Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за окачване на Гранд чероки 95 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за окачване на Гранд чероки 95 година

Точно ти ми трябваш , за да ми оправиш джипа! Колко ще ми струва да му сложим по - високо окачване? Сега е с 235 . Гранд чероки е, 95 година.

До: Монтаж окачване на TJ

Първоначално публикуван от angelov Преглед на мнение
    Точно ти ми трябваш , за да ми оправиш джипа! Колко ще ми струва да му сложим по - високо окачване? Сега е с 235 . Гранд чероки е, 95 година.
    Направо си на правилното място.
    B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
      Направо си на правилното място.
      А човека ако не разбира от майтап?
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А аз майтапя ли се ,при това има снимков материал,с много пот и достатъчно "релаксираща течност",китайско гедоре и т.н и аз ще я сглобя при дадените първоначални стъпки за два ,три дена .
        B+

Коментар

Ми взимай и сглоби на човека Гранда тогава, к`во се ослушваш?
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

[quote=quadra;176553]Ми взимай и сглоби на човека Гранда тогава, к`во се ослушваш?[/quote

Хайде!
            Искам да стане 2" или 3 " дайте една цена, че сам много мераклия! и без това е за ремонт, поне да го пипа майстор!

Коментар

Хайде!
              Искам да стане 2" или 3 " дайте една цена, че сам много мераклия! и без това е за ремонт, поне да го пипа майстор!
              Пусни отделна тема.

Коментар

До: Питане за окачване на Гранд чероки 95 година

За 2" е почти безплатно, ще минеш с под 200 лева барабар с монтажа

Коментар

Ами давайте адреса и да идвам! То в бургас за едни накладки ти вземат толкова! Какво да си приготвя? Дайте и номер!

Коментар

Намери си свестен стругар да ти направи ето това:

http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Ch...ng/spacers.htm

Иначе цялата операция е тук, всеки свестен мйстор ще го направи за 3-4 часа.http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Ch...cers/index.htm

Коментар

Имаме и металообработващи машини и ще ти ги монтираме подложките, правили сме го и друг път наистина не сложна история ще ти кажа откъде в Бургас да си купиш материял .
                      Писах и в другата ти тема звъни да се запознаем

Коментар

Хайде!
                        Смяташ ли да го караш извън пътя. Какви гуми КАТО ВИД мислиш да му сложиш. Има тънкости ако искаш да слагаш гуми по големи от 31" (265/75/15)

Коментар

Не - толкова - по -големи не са необходими! според мен. Замислям се за едни хубави джанти с отрицателен офсет! Дали ще намеря само незнам и за колко пари.....
                          Тези на 265 които ги цитираш дали ще станат за 2"?
                          От къде да ги купя? Дайте идея за джанти с много отрицателен офсет за да не слагам фланци. Казаха ми, че фланците разбиват лагерите!
                          приготвил сам си 2000 лв. повече не давам и това е със стягането на предницата.Много клати.. Да взема да сменя и амортесьорите?

Коментар

Амортисьорите ще помогнат отчасти, другото е от стабилизатора, но пък после ще си влошиш артикулацията ако е прекалено твърд. Просто е въпрос на свикване. Не ти трябват джанти с отрицателен офсет, разбиват шарнирите (лагерите по-издържат) точно толкова колкото и фланците, но абсолютно задължително ще се охвърля и цапа страшно. Това не е нормално да не можеш да си отвориш вратата без да се измърляш до лактите след една мищо и никаква локва, за стъклата през които нищо не се вижда и огледалата пък изобщо да не говорим. Така че забрави за отрицателния офсет и фланците, да не говорим че ще се наложи да режеш от бронята в този случай.

Коментар

Не - толкова - по -големи не са необходими! според мен. Замислям се за едни хубави джанти с отрицателен офсет! Дали ще намеря само незнам и за колко пари.....
                              Тези на 265 които ги цитираш дали ще станат за 2"?
                              От къде да ги купя? Дайте идея за джанти с много отрицателен офсет за да не слагам фланци. Казаха ми, че фланците разбиват лагерите!
                              приготвил сам си 2000 лв. повече не давам и това е със стягането на предницата.Много клати.. Да взема да сменя и амортесьорите?
                              Правя нещо подобно в момента. ZJ с цели мостове предназначен за асвалтова употреба.Това се казва осакатяване.
                              Гуми 31" на джанти с отрицателен офсет ще опират. Ако сложиш на оригиналните джанти фланци 3см ще изледнат извън калниците. Според мен на 2" лифт 3см фланци е достатъчно. В РеалКовачев са около 500лв и пращат по пощата. На същата цена ги имаше и някъде във Варна.
                              Предницата клати от стабилизиращата щанга. Мека е. Не знам от къде можеш да вземеш по-твърда. Амортисьорите ще отправят до известна степен стабилноста. Ако са твърди газови ще друса. Маи Кони ХевиТрак е най-добре.
                              Ако гумите са втора употреба 2000лв може и да стигнат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X