Обява

Свий
Няма добавени обяви.

и JEEP правят дълга база на Wrangler

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: и JEEP правят дълга база на Wrangler

Хубаво, можеш да попиташ и тук собственниците на YJ и TJ, включително Рубикона който доста се позвизаваще из хард разходкаджийските теми да видиш
    Единственното предимство при TJ е изначалното ориентиране към пружини които позволяват далеч по-добра артикулация на окачването, докато с ресьорите не е така.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да пита някои от България за Рубикон. Майтап ли си направи.
      Че при него Вранглерите малко ли са.

Коментар

Не съвсем сериозен съм - искам да попитам къде е Рубикона по който всички се прехласвахте сега, и в какво състояние е, както и да поптаме Савата с неговия какви занимавки си имаше
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ако става въпрос за моя Рубикон , то той си е в чудесно състояние и нямам никакви оплаквания от него

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Не съвсем сериозен съм - искам да попитам къде е Рубикона по който всички се прехласвахте сега, и в какво състояние е, както и да поптаме Савата с неговия какви занимавки си имаше
            Ти сега какво искаш да кажеш? Че Врангелите стават само за нежни асфалтови п**еловки пред кафето ли?!? Е баш от тебе не го очаквах!

Иначе, последно като видях Рубикона си беше съвсем добре. И, ако е рекъл Господ, може да покараме с него нейде из Балкана тая седмица ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз моето мнение за Вранглерите съм го казал няколко поста по-нагоре и си държа на него. И съм напълно съгласен че истински джипки се прявят до 1995-1997, оттам нататък стават много плюшени.... Дискутирали сме я темата и всичките стигнахме до едно и също мнение. Е, Вранглерите за мен не правят изключение, сега ще го видим този новия дали ще промени нещата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X