От: Отново проблем
Благодаря ви момчета. Ще направя една диагностика (но не в "Балкан..."
“) и ще обадя каква е хавата.
Между другото, както мисля сте запознати, влизах миналата година за сервизна акция F37. Не съм се замислял какво е оптимизирано, освен смяната на помпа и конвертора на въртящия момент на автоматика. Днес, тъй като е предпразнично
, цял ден се ровичках из нета. И прочетох, че със смяната на софт-а на двата компютъра се намалявал максималния въртящ момент от 400 Нм на 340 Нм. Пета предавка включва вместо на 94 км./ч. на 102 км./ч. Дмек - по-малко мощност и по-висок разход. Това е озадачаващо. Но нищо не може да се направи - колата е втора употреба. Но де да беше нова .... щях да ги разкатая - развалям договора и съд до дупка.
Хайде стига толкова за тая вечер.
Благодаря на всички за подкрепата и съветите.
Лека нощ.
Благодаря ви момчета. Ще направя една диагностика (но не в "Балкан..."
Между другото, както мисля сте запознати, влизах миналата година за сервизна акция F37. Не съм се замислял какво е оптимизирано, освен смяната на помпа и конвертора на въртящия момент на автоматика. Днес, тъй като е предпразнично
, цял ден се ровичках из нета. И прочетох, че със смяната на софт-а на двата компютъра се намалявал максималния въртящ момент от 400 Нм на 340 Нм. Пета предавка включва вместо на 94 км./ч. на 102 км./ч. Дмек - по-малко мощност и по-висок разход. Това е озадачаващо. Но нищо не може да се направи - колата е втора употреба. Но де да беше нова .... щях да ги разкатая - развалям договора и съд до дупка.Хайде стига толкова за тая вечер.
Благодаря на всички за подкрепата и съветите.
Лека нощ.
Коментар