Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи за хубав ауспух?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Идеи за хубав ауспух?!

А бре Марто. Звънкай като има такива оферти. В неделя разтъпкахме бегачката. Мнноо фърви, пък звука е баш какъвто го искаш. Недей да храниш тия майстори, да даваш грешни кинти. Значи давам оферта. Зимам ти гърнето и го слагам на моя осмак, щот съм цървул, а на тебе ще ти сложа една права тръба, че иначе ще ти смърди в купето. Ако си навит, казвай да отивам сутринта да ровя на вторични суровини за някое парче Ф 60? Ще гледам да не е много ръждиво. За майсторлъка ще се разберем. Няма да е повече от 7-800 лв. Като за авер. Няма да ти дера кожата я. Ама ще трябва и да почерпиш.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      А бре Марто. Звънкай като има такива оферти. В неделя разтъпкахме бегачката. Мнноо фърви, пък звука е баш какъвто го искаш. Недей да храниш тия майстори, да даваш грешни кинти. Значи давам оферта. Зимам ти гърнето и го слагам на моя осмак, щот съм цървул, а на тебе ще ти сложа една права тръба, че иначе ще ти смърди в купето. Ако си навит, казвай да отивам сутринта да ровя на вторични суровини за някое парче Ф 60? Ще гледам да не е много ръждиво. За майсторлъка ще се разберем. Няма да е повече от 7-800 лв. Като за авер. Няма да ти дера кожата я. Ама ще трябва и да почерпиш.
      АвЪх! Не подбивай така пазара! Криза е!

Коментар

Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнение
        Сиромах човек , жив Гявол
        Но на фона на "добитъка" които караш малко хора биха се похвалили че не карат "малолитражка".
        Е те в това е закачката! Шегувам се, приятели! Идват празници... Тука ако не се похилим, къде..?!!

Коментар

Тарга, с тези типично варненски (да не уточнявам повече) оферти дето ми ги вкарваш, нали знаеш..?!!! Няма нужда и да ходиш където и да е! Сигурен съм, че ако нямаш подходящата тръба в гаража, ще е в мазетата някъде така, че недей си оскъпява "труда" и с измислени транспортни разходи...Айде весела Коледа и ако слушаш белобрадия старец може да ти донесе нещо - т.е. ще си купиш сам нещо един път в живота и ти! Не става само с търмъка..

П.П. И за да не бъда лош, ако искаш катализатора - ще ти го подарая (смятам да го свалям)...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
            .Айде весела Коледа и ако слушаш белобрадия старец може да ти донесе нещо - т.е. ще си купиш сам нещо един път в живота и ти! Не става само с търмъка..
            Това кво трябва да значи?????? Катализатора го пробвай. Може и да го събереш.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Това кво трябва да значи?????? Катализатора го пробвай. Може и да го събереш.
              Относно въпроса ти - не ми казвай, че още вярваш в Дядо Коледа. Аз си пожелах нови пружини (предни и задни) - да си освежа окачването.. Във Вест Ауто ми казаха, че ако им дам 560 лева днес, Дядо Коледа щял да ми ги донесе в края на януари. Така стават работите след определена възраст...

В какъв смисъл да си пробвам катализатора? Да ли е запушен ли? И какво имаш предвид, че мога и да го събера?!

Поздрави

Коментар

Да ти кажа честно аз тези дни бях при дядо Владо и Димата и моят пък нещо е правено ама мърляво така си го взех и звучи като камион Та те казаха , че има много прилично решение. Що не вземеш да им звънеш и ги попитай
                Grand Cherokee limited 5.2 1995

Коментар

Има такива с копче-градски и извън градски режим/клапа/.
                  Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                  Grand 3.1TD
                  0898 620 306 Стоян

Коментар

Re: Идеи за хубав ауспух?!

Ето нещо такова, тъкмо мислех да предложа. Незнам дали може да се намерят подходящи дросели и да се направи нещо хоум мейд. Иска ми се така да го направя, от една страна оригиналната тиха генерация, а от друга прави тръби. Когато съм по гората или пък ми се наложи отпушен ауспух си отварям клапите, а за из града и като пътувам на дълго да си е тих, че иначе ще ми бръмне главата.

Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                    http://www.facebook.com/JeepBG
                    LZ1GGC

Коментар

От: Re: Идеи за хубав ауспух?!

Много яки клипчета.Винаги съм се питал защо братята хАмериканци имат избор на по-вече от 2-3-4-...фирми за рез.части,и не става въпрос само за коли и само части.Най-лошото е че винаги си отговарям.

Коментар

Tова от клипа става и за моторна спирачка

Коментар

Re: Идеи за хубав ауспух?!

Ако някой има идея от къде може да се ползват подобни клапи, за да се присподобят нека пише.
                          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                          http://www.facebook.com/JeepBG
                          LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X