Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи за хубав ауспух?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Идеи за хубав ауспух?!

Значи карам джипа (жената повече де), гледам в интернет, карам джипа, гледам в интернет и стигнах до извода, че генерацията ми е прекалено читава, защото не мога да си чуя двигателя, а за този двигател това си е направо грях! У америчко им слагат едни бурии, дето само не ги настройват като музикални инструменти (как пеят мамицата им..), а моя тих и само едно "бум-бум" в ниските честоти! Та пари за да му подкарам тунинга ще се събират бая време, ама поне един ауспух да му туря до тогава да ми пълни душата! Някакви идеи и предложения?!
    Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 19-12-11, 21:58.

От: Идеи за хубав ауспух?!

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
    Значи карам джипа (жената повече де), гледам в интернет, карам джипа, гледам в интернет и стигнах до извода, че генерацията ми е прекалено читава, защото не мога да си чуя двигателя, а за този двигател това си е направо грях! У америчко им слагат едни бурии, дето само не ги настройват като музикални инструменти (как пеят мамицата им..), а моя тих и само едно "бум-бум" в ниските честоти! Та пари за да му подкарам тунинга ще се събират бая време, ама поне един ауспух да му туря до тогава да ми пълни душата! Някакви идеи и предложения?!
    вЪх Марто!!! Изглеждаше ми сериозен!

Ако трябва да ти отговоря сериозно - Ремус
    Ако трябва да ти отговоря НЕ сериозно - питай в Перник, там са майстори

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
      вЪх Марто!!! Изглеждаше ми сериозен!

Ако трябва да ти отговоря сериозно - Ремус
      Ако трябва да ти отговоря НЕ сериозно - питай в Перник, там са майстори
      Не си ме разбрал правилно! Не искам да чупя прозорците на хората (малко съм дърт да се гъзарея вече, а и женен на всичкото отгоре)... Ама работи като елктромобил направо и хората не вярват, че е "осмак" и искат да отварям капака...

Коментар

И моя е така. Като съм на място не се разбира дали е запален. Гледам хамериканците сменят масожо генерациите и се ръсят по 4-500$.
        Според мен ако ще го пипаш, ще трябва да се поизръсиш и да отидеш на някое проверено и реномирано място.
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
          И моя е така. Като съм на място не се разбира дали е запален. Гледам хамериканците сменят масожо генерациите и се ръсят по 4-500$.
          Според мен ако ще го пипаш, ще трябва да се поизръсиш и да отидеш на някое проверено и реномирано място.
          Е нали заради това съм пуснал темата - да се препоръча правилно място в София! Иначе гледам има доста "бурии" за по 100 - 150 лева, та до 500 лева.

Коментар

Здравей!Преди колата от подписа,за известно време имах Гр.Ч.5.2.Колата работеше тихо,с много приятно мъркане на място.Тази кола ме" зариби" по марката.Ако искаш мога да те заведа в сервиза в който Карлос и Жоро ЦСКА си правят ауспусите,намира се на "Европа"41.На всички весела коледа!
            Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Аз съм доволен от момчетат там.
              Махнаха ми катализатора, а Джипа продължи да мърка.
              Мой приятел ми закара Джипа там, та незнам дали се занимават с цялостна подмяна и тунинг, затова и не ти ги препоръчах.
              Работят като хората
              Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Спам: Марто ... иде ми да дойда и да те набия ... с все че не си ми в категорията...
                Ни тъ лий срам бре! Аз се чудя какво да сложа на дребосъка, че да го смълча ... макя му и късмет, колкото мразя нещо да ми ръмжи и бучи, все на коли с пре%%%н ауспух попадам
                Ако ти 'артиса нЕкое читаво гърне, метни го насам, 8 цилиндрова няма да я правя, ама поне да млъкне, че сега се движа като малко голфаджийче и направо в г&&а ми бърка...
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

+1 Момчетата работят много добре, не са скъпчии.Но за тунинг генерации не съм ги питал.Моят ZJ като му махнах катализатора и сложих тръба заработи като осмак, ама на него и гърнето не му е читаво та баш го докарва на звук.WJ-я работеше доста гейски, но след като ми откраднаха катализаторите и сложих тръби мина в лека категория мъже.
                  Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                  Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнение
                    Здравей!Преди колата от подписа,за известно време имах Гр.Ч.5.2.Колата работеше тихо,с много приятно мъркане на място.Тази кола ме" зариби" по марката.Ако искаш мога да те заведа в сервиза в който Карлос и Жоро ЦСКА си правят ауспусите,намира се на "Европа"41.На всички весела коледа!
                    Ами супер! Няма нужда да ме водиш (не съм малък) и един телефон върши работа...

Поздрави

Коментар

Пича се казва Веско,той е собственика,тел0878523532.
                      Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Благодаря много! Ще му се обадя непременно.

Поздрави

Коментар

Марто и да не забравиш след ремусите и сини пръскалки да му сложиш и други шукарии

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
                            Марто и да не забравиш след ремусите и сини пръскалки да му сложиш и други шукарии
                            Алоооу! Не сте в крак с модата. У Перник минАха от гоУфове на фиати и алфи, с пръскалки преливащи се във всички цветове.

Марто, да не забравиш да му туриш и трети стоп - дискотека. Задължително и със светкавица. Не знам само къде ще му търсим ангелски очички, и те преливащи се, естествено.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Хахахаха ангески очи , мога да му намеря

тел. 0897818449

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X