Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идеи за хубав ауспух?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Идеи за хубав ауспух?!

Страшни сте ей..!!! Преди малко минах покрай Крум (REGULATOR) и ми предложи да го вдигнем джипа на подемника и да му надупчи генерацията с дрелката... Вика ми - ще го дупча докато ти хареса звука!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Алоооу! Не сте в крак с модата. У Перник минАха от гоУфове на фиати и алфи, с пръскалки преливащи се във всички цветове.

Марто, да не забравиш да му туриш и трети стоп - дискотека. Задължително и със светкавица. Не знам само къде ще му търсим ангелски очички, и те преливащи се, естествено.
      Абе за трети стоп тип "Дискотека" не знам, ама едни диодни светлини като на НСО зад решетката няма да откажа! Много ще помагат в трафика...!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        ...ще го дупча докато ти хареса звука!
        Гениално!
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Страшни сте ей..!!! Преди малко минах покрай Крум (REGULATOR) и ми предложи да го вдигнем джипа на подемника и да му надупчи генерацията с дрелката... Вика ми - ще го дупча докато ти хареса звука!
          И комплект тапи да ти направи Крум...да настройваш тоналността според настроението

Коментар

Сигурен съм, че ако имаше дупки и питаш Крум да ги запуши, щеше да каже, че е много зает...
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Марто, шегата настрана...
              замислих се за моя основен проблем при дълго пътуване и най-вече СЛЕД дългото пътуване...
              Замисли се и на теб дали ще ти е приятно да си скапан след дълъг път, заради направените интервенции по гонерацията, с които малцина ще са разбрали, че караш кола с ебати мощния двигател и мнозина ще са си казали "ебаси пърдялника" и още по-мнозина изобщо няма да обърнат внимание на колата и нейния звук! Ако пък със звука ще си нахраниш егото, това е тема на друг разговор...
              Ще ти споделя моето лично мнение относно звука на твоята и други като твоите коли, а именно - страшно ме кефи съвсем тихото мерморене на двигателя и страшно много ме дразнят "тунингованите такива", които явно не могат да блеснат с нищо друго! По-добре да блеснеш с ум и мощност, отколкото с шум и мощност! Но това си е само мое мнение
              Ако все пак искаш да впечатлиш някой - давай... дупчи с дрелката, премахвай прегради, слагай съчми, слагай турски накрайници... ама накрая да не се окаже, че си впечатлил ония 13 годишните покрай оградата на кварталното училище... но пък и това си е нещо!

Коментар

Егати другарския съд се заформи! След дизела трудно ще ме стресне нещо от към шум (а пък докато бях и с кайманите каква веселба беше, особено по магистралите в Гърция)! Понякога се налагаше да общуваме с езика на глухонемите вътре, и се радвахме като деца ако успеем да чуем някоя песен по радиото... Няма да си слагам "пърдяща възглавница" на колата тип "бърз и яростен пернишки голф единица в насрещното", а само леко ще и барна звука - така, че да ми харесва на мен! Какво мислят другите - грам не ме интересува! Упражнението няма за цел да впечатлява никого, а да достави удоволствие на мен! Надявам се, че това вече е изяснено и за в бъдеще няма да намесваме 13 годишни (да бе написал поне ученички) в цялата работа - и без това е подсъдно...

Поздрави

Коментар

Егати другарския съд се заформи! След дизела трудно ще ме стресне нещо от към шум (а пък докато бях и с кайманите каква веселба беше, особено по магистралите в Гърция)! Понякога се налагаше да общуваме с езика на глухонемите вътре, и се радвахме като деца ако успеем да чуем някоя песен по радиото... Няма да си слагам "пърдяща възглавница" на колата тип "бърз и яростен пернишки голф единица в насрещното", а само леко ще и барна звука - така, че да ми харесва на мен! Какво мислят другите - грам не ме интересува! Упражнението няма за цел да впечатлява никого, а да достави удоволствие на мен! Надявам се, че това вече е изяснено и за в бъдеще няма да намесваме 13 годишни (да бе написал поне ученички) в цялата работа - и без това е подсъдно...

Поздрави
                  е не се сърди де, просто изразих мнението ми такова каквото е, както са направили и колегите по-горе!
                  Ако надупчиш ауспуха дали няма след година да изгние цялостно?

Коментар

Доколкото схванах, идеята не е да го дупчи, а да сложи нещо друго, което да му радва слуха. Това за дупките са повече форумни бъзици.
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Re: Идеи за хубав ауспух?!

Марто, що просто не оставиш гърнето да си изгние и да се видиш у звук
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

уникална тема, признавам смели сме се от сърце успех в намирането на правилния саунд

Коментар

Първоначално публикуван от scaramouche Преглед на мнение
                          уникална тема, признавам смели сме се от сърце успех в намирането на правилния саунд
                          Радвам се, че ви радвам...!!!

Коментар

Кажи му да надупчи и кутията на въздушния филтър , ако не тримата тенори , поне двамата ще чуеш
                            „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Това е! Дай му на човек да кара малолитражка и да те научи на акъл..!!!!

Коментар

Това е! Дай му на човек да кара малолитражка и да те научи на акъл..!!!!
                                Сиромах човек , жив Гявол
                                Но на фона на "добитъка" които караш малко хора биха се похвалили че не карат "малолитражка".
                                Последно редактирано от tiramisu; 21-12-11, 23:29.
                                „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X