Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднаха ми булбара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Откраднаха ми булбара

Добра идея Марто!
    Въпроса е да не се дублират много много обявите ако тръгнем и другите да пуснем.
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Зависи! Всеки да даде мобилен телефон и да пише измислен град (да не е само София). Аз ще пиша нещо наоколо...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
        Ами единствения начин за който се сещам да помогнем на Дон Карлос е, няколко човека да пуснем по една безплатна обява из нета, че купуваме БУЛБАР за Гранд Чероки... Може и да върже..?!! Аз ще пусна още сега в сайтовете за безплатни обяви... Ако ми се обади правилния продавач, аз да почна ли да го откупувам БУЛБАРА или да го държа свеж продавача, докато дойдеш да си го пазариш ти, а Карлос..?!!
        Дори да е за продан булбара едва ли ще се продава в състоянието в каквото е "придобит".Най-вероятно ще бъде пребоядисан и ще се продава като перфектен булбар,а може и да е бил "поръчков" директно да е отишъл при клиента.
        0885719173-Красимир

Коментар

Аз пък си мисля, че крадците също четат какво пишем. Преди време бях постнал една снимка на навигацията ми в колата. Изчезна с разбита ключалка, интересното е, че нищо не струва,ама на ей така за спорта да вземе едни дребни пари и да берем ядове после. Лошото е, че в тази гладия, която ни очаква зимата, ще има още по-сериозни набези от говедата. Да ме простят животните, че ги оприличавам на гонените от Цецо министъра.
          Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

Абе има доза истина в това, че ни ползват като каталог... По друг повод се спомена идеята за един подфорум достъпен само за утвърдени и старши участници - където да си говорим неща, които не са за чужди очи! Наистина има нужда!

Коментар

Абе има доза истина в това, че ни ползват като каталог... По друг повод се спомена идеята за един подфорум достъпен само за утвърдени и старши участници - където да си говорим неща, които не са за чужди очи! Наистина има нужда!
              Добра идея е това напълно подкрепям идеята.Много пъти се е случвало да звъни някой по тема от форума как да си направи еди какво си.И аз си му обяснявам най-подробно какво да направи по конкретния проблем,а на края се оказва че дори не е член на форума.Не че това е проблем да обясня нещо де нали сме за това да си помагаме и да помагаме на хора извън форума.
              0885719173-Красимир

Коментар

От как видях темата ме гложди един въпрос: как точно се крепи тоя булбар (булбар си е. Чак се чудя що беше спора. Това, че някоя кратуна в магазина е написала нещо, не значи, че е вярно. Край на лиричното отклонение.)
                В смисъл, дори и да е само за украса, не трябва ли да писне алармата поне малко? Във връзка с това, а и с няколко други теми (2 Витари за 2 дена, примерно), се чудя дали няма да е по-евтино да си сложи човек някакъв gsm модул, та да призвънква, ако стане нещо? Да де, знам,ч е хард-крадците си мъкнат и заглушители, ама тия заглушители не са по 5 лева и не вярвам кварталните пишлемета да разполагат с подобни екстри.
                В края на краищата, една предплатенма карта струва 10 кинта на година - незабелешим разход, на фона на поддръжката на която и да джипка. Един път да ти спаси задника (и да натърти нечий друг), все си мисля, че ще има ефект.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                  От как видях темата ме гложди един въпрос: как точно се крепи тоя булбар (булбар си е. Чак се чудя що беше спора. Това, че някоя кратуна в магазина е написала нещо, не значи, че е вярно. Край на лиричното отклонение.)
                  В смисъл, дори и да е само за украса, не трябва ли да писне алармата поне малко? Във връзка с това, а и с няколко други теми (2 Витари за 2 дена, примерно), се чудя дали няма да е по-евтино да си сложи човек някакъв gsm модул, та да призвънква, ако стане нещо? Да де, знам,ч е хард-крадците си мъкнат и заглушители, ама тия заглушители не са по 5 лева и не вярвам кварталните пишлемета да разполагат с подобни екстри.
                  В края на краищата, една предплатенма карта струва 10 кинта на година - незабелешим разход, на фона на поддръжката на която и да джипка. Един път да ти спаси задника (и да натърти нечий друг), все си мисля, че ще има ефект.
                  Ами обикновено и по-правило булбара се захваща посредством болтова връзка, защото ако го хванеш с електрожена, нещата лесно отиват на посукана рама, купе и т.н. Идеята е в един момент всичкото туй жилязо да поддаде - поемайки кинетичната енергия на удара (докато се късат болтовете), а не да превърне колата във скрап...

Коментар

От офроудберги (билдерберги) си има нужда видимо, ама ДАНС ....!?
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Благодаря на всички за отзивчивостта. Не ми върви тази година и това си е.
                      Алармата и да писне няма да има ефект пазят си гърбовете 100% копелетата.Това за GSM модула е идея.На тих режим.
                      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                      Това е положението.

Коментар

Ами обикновено и по-правило булбара се захваща посредством болтова връзка, защото ако го хванеш с електрожена, нещата лесно отиват на посукана рама, купе и т.н. Идеята е в един момент всичкото туй жилязо да поддаде - поемайки кинетичната енергия на удара (докато се късат болтовете), а не да превърне колата във скрап...
                        Знам, че е на болтове, въпроса беше че тия болтове не се въртят на ръка. Обикновено са десетина милиметра и са стегнати, често и поокаляни, понякога и директно ръждави.
                        Това за гсм-модула ми хрумна покрай един друг проблем (пак кражби, но в друга област). По начало бачка, просто трябва да се изчисти баланса на правилни/лъжливи сработвания, за да не те докара до лудост, ако шок-датчика е по-чувствителен ... или просто калпав. Останалото е един прежален телефон за 5 лева и едно дребно процесорче, дори и 12Ф ще свърши работа. Има и готови някакви.
                        както и да е, просто идея. Пожелавам ти да нямаш повече ядове, дано Дядо Мраз ме чуе

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                          Това за гсм-модула ми хрумна покрай един друг проблем (пак кражби, но в друга област). По начало бачка, просто трябва да се изчисти баланса на правилни/лъжливи сработвания, за да не те докара до лудост, ако шок-датчика е по-чувствителен ... или просто калпав. Останалото е един прежален телефон за 5 лева и едно дребно процесорче, дори и 12Ф ще свърши работа. Има и готови някакви.
                          както и да е, просто идея. Пожелавам ти да нямаш повече ядове, дано Дядо Мраз ме чуе
                          Има готови GSM-модули - алармаджиите ги предлагат отдавна, но, както сам предвиждаш, са ужасно стресиращи . Тъй като имам наблюдение над поведението на познат, който си постави такъв... аз категорично отказах да си слагам.
                          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Има готови GSM-модули - алармаджиите ги предлагат отдавна, но, както сам предвиждаш, са ужасно стресиращи . Тъй като имам наблюдение над поведението на познат, който си постави такъв... аз категорично отказах да си слагам.
                            Според мен, до голяма степен проблема с лъжливите сработвания се дължи именно на калпави шок-датчици. Там където монтираме подобни дивотии, просто няма как да има лъжливи сработвания, но си говорим за недвижима собственост.
                            За колите - като знам на моята собствена колко е измислен датчика - смятай, щом дори не си направих труда да го монтирам. Най-добре досега ми е работил един руски кютюк (а аз да кажа добра дума за руска техника означава много), едричък спрямо китайците но за 2 години я ми е направил 2 лъжливи сработвания, я не. Дори не помня как точно беше направен, знам само, че имаше една камара магнити и бобини, но ... бачкаше перфектно. При това на служебен бус, на който вибрациите и подскачането са съизмерими с тия на джипка на офроуд каране. Така си и замина с буса като потъна фирмата, после ме беше леко яд, че не го свалих.

Коментар

Първоначално публикуван от Илия Христов Преглед на мнение
                              Аз пък си мисля, че крадците също четат какво пишем. Преди време бях постнал една снимка на навигацията ми в колата. Изчезна с разбита ключалка, интересното е, че нищо не струва,ама на ей така за спорта да вземе едни дребни пари и да берем ядове после. Лошото е, че в тази гладия, която ни очаква зимата, ще има още по-сериозни набези от говедата. Да ме простят животните, че ги оприличавам на гонените от Цецо министъра.
                              Мисля че не е наркоман. Те няма как и поне възможност да свалят булбар. Все пак иска добри ключове. Гайките сигурно са клеясали. Но ако е наркоман те не вярвам да влизат в сайтове и да четат. За мен е някой джипар който си е поръчал точно този булбар. А пък може и да го е поръчал на наркоман или мангал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X