Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откраднаха ми булбара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откраднаха ми булбара

Откраднаха ми булбара, днес сутринта видях че го няма. Развит и срезани кабели на халогените.Имам в предвид едно наркоманче, ако го пипна може да се наложи да го лежа.
    Булбара е жълт с два халогена за мъгла одраскан и натиснат от едната страна.Ако го предложат на някой моля да ми се обади ще си го откупя.Или да задържи търговеца, за да си го "ОТКУПЯ" от него.
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

От: Откраднаха ми булбара

Мама им мръсна беее, на мен гедорето ми откраднаха миналия месец
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

В София трябва всичко да е със секретни гайки,не само джантите.Например лебедката,броните,роубар а катализатора да е обвит със поне 6мм ламарина.
      0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
        В София трябва всичко да е със секретни гайки,не само джантите.Например лебедката,броните,роубар а катализатора да е обвит със поне 6мм ламарина.
        Хъ-хъ! Искам да видя как се краде ролбар
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
          Ролбара го крадат направи с джипа
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
            Ами нещо невъзможно ли е???Сигурно преди време и катализатора е било интересно как се краде,но вече на никой не му е интересно.Особено на тези на,които вече са откраднати.
            0885719173-Красимир

Коментар

Ролбар е Клетка вътре в автомобила, а булбар е това джелезо дето стърчи отпред на джипа. Та за това ти казват, че е интересно как се краде, то по добре целия джип да дигнат от колкото да си играят да вадят само ролбара

Колега, в кой район е станала кражбата и имаш ли снимка на тоя булбар, за ориентация някаква.
              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                Ролбар е Клетка вътре в автомобила, а булбар е това джелезо дето стърчи отпред на джипа. Та за това ти казват, че е интересно как се краде, то по добре целия джип да дигнат от колкото да си играят да вадят само ролбара Хихихихи ами това на бронята на което се слагат халогените и има защита и на фаровете как се казва?????Булбар е само когато е по-средата и няма защита на фаровете и отстрани на калниците.Доста джипки съм премачкал и знам кое как се казва колега.

Колега, в кой район е станала кражбата и имаш ли снимка на тоя булбар, за ориентация някаква.
                Хихихихи ами това на бронята на което се слагат халогените и има защита и на фаровете как се казва?????Булбар е само когато е по-средата и няма защита на фаровете и отстрани на калниците.Доста джипки съм премачкал и знам кое как се казва колега.В магазините където продават ролбари не съм видял да продават вътрешни клетки за джипове.Напишете в гугъла ролбар и вижте какво излиза.
                0885719173-Красимир

Коментар

http://www.google.bg/search?hl=bg&q=....,cf.osb&cad=b

както казва един монтьор на моторни триони "това че си счупил (премачкал) 20 резачки в никакъв случай не означава, че разбираш от резачки, даже напротив"
                  Това твърдение е вярно и за всякакъв друг вид техника, включително и джипки.
                  Не се заяждам, просто ти обясних защо колегата казва, че му е интересно как се краде ролбар
                  А булбари - модели всякакви - със защита за фарове, със стойка за "халогени", със вградена "подкартерна защита" и тн и тн
                  Дано не изтрият линковете поне докато ги разгледаш.

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение

както казва един монтьор на моторни триони "това че си счупил (премачкал) 20 резачки в никакъв случай не означава, че разбираш от резачки, даже напротив"
                    Това твърдение е вярно и за всякакъв друг вид техника, включително и джипки.
                    Не се заяждам, просто ти обясних защо колегата казва, че му е интересно как се краде ролбар
                    А булбари - модели всякакви - със защита за фарове, със стойка за "халогени", със вградена "подкартерна защита" и тн и тн
                    Дано не изтрият линковете поне докато ги разгледаш.
                    Ами аз не желая да наружавам правилата на форума като публикувам външни линкове,но мисля че на ролбар излизат същите неща.А това дали разбирам от джипки или не заповядай ми на гости ще обсъдим доста за джиповете и ще направим една разходка,леко хард и пак ще си поговорим.А после ако има проблеми по джипките ще отидем в сервиза ми да ги оправим за да се науча да ремонтирам
                    0885719173-Красимир

Коментар

Абе в Харманли може ролбар да е това за пред фаровете
                      Шегичка.
                      Rollbar - идва от Roll -търкалям се , преобръщам се и са тръбите които те пазят в колата.
                      Bullbar - идва от Bull - бик и пази от крави , козе , кокошки и т.н. колата отпред

Това за фаровете незнам как се казва.

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                        Абе в Харманли може ролбар да е това за пред фаровете
                        Шегичка.
                        Rollbar - идва от Roll -търкалям се , преобръщам се и са тръбите които те пазят в колата.
                        Bullbar - идва от Bull - бик и пази от крави , козе , кокошки и т.н. колата отпред

Това за фаровете незнам как се казва.
                        Ами доста оспамихме темата на колегата,на който сега не мисля че му е до нашите спорове,но магазина на Ем комплект 33 не е в Харманли а там продават ролбари http://emk-33.com/shop/product_info....ducts_id=14600 аз не виждам да продават някаква клетка в този джип.Или може и да има някаква за канарчета
                        0885719173-Красимир

Коментар

единия от линковете е точно с "ролбар" или "roll bar" или "roll cage" както всъщност се казва
                          Нямам представа каква е техническата ти грамотност и се извинявам ако съм те засегнал, просто казах, че твърдението "дчупил съм 20 ..." не е равносилно на "разбирам от..."
                          Не си падам по хард разходки, но с удоволствие бих дошъл, стига да намеря време, ще си поговорим за джипки (не разбирам много, но пък ако има какво и от кого- се уча бързо), ще пийнем по нещо (нещото от мен )
                          спирам, че оспамихме темата на човека.

Поздрави
                          Последно редактирано от mmtrance; 13-12-11, 15:41. Причина: допълнение

Коментар

Много мерси за всички подробни обяснения,за това, какво какво е и как се казва.Ако може помагайте,че май това момче(Карлос) за втори път го цакат тази година,май нещо за катализатор си спомням...То и никой не е застрахован,луди хора и всякакви в тоя Град.Иначе поздрави на всички и весели празници!
                            Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Ами единствения начин за който се сещам да помогнем на Дон Карлос е, няколко човека да пуснем по една безплатна обява из нета, че купуваме БУЛБАР за Гранд Чероки... Може и да върже..?!! Аз ще пусна още сега в сайтовете за безплатни обяви... Ако ми се обади правилния продавач, аз да почна ли да го откупувам БУЛБАРА или да го държа свеж продавача, докато дойдеш да си го пазариш ти, а Карлос..?!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X