Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екстрите в Гранд Черокито

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Екстрите в Гранд Черокито

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    Баси рекламата, яко ме насъсква, защото съм се огледал в един 5.2 и малко ми остава. Само Дима да го поогледа още един път и.....
    Да поогледа ,ама ако поогледа ,току виж си си взел някой Мерцедес.
    B+

Коментар

Компа в моя Гранд показва : направление на двежение , температура зад борда , средния разход на гориво , моментния разход на гориво / от 4 до 99 / , километраж изминат след сервизиране , за колко км имаш бензин , некакъв шантав часовник , сигурно ми показва средноафриканско време , и опасност от обледеняване на пътя . УФ . Също би требвало да показва и режим на работа на трансмисия , но светят само парттайм , неутрал и когато се движа само на задно ..... Други екстри са подгряване на седалки и не се изключват плафоните докато не сложа контактния ключ за запалване . Още какво ? Аха вози ме комфортно през всекакви терени .
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

на тавана на гранда при плафоните има една малка черна сфера... тя за какво е ?????
        И друго да питам средният и моментен разход как работят ?
        защото при мен като го ресетна моментният работи около 5 - 10 км и след това забива в някакви 50 - 60 л./100 и не се променя повече...
        а температурата, която имам на дисплейчето външна ли е или вътрешна ?
        LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
          на тавана на гранда при плафоните има една малка черна сфера... тя за какво е ?????
          защото при мен като го ресетна моментният работи около 5 - 10 км и след това забива в някакви 50 - 60 л./100 и не се променя повече...
          Черната свера е приемника на дистанцйонното което е с инфра червени лъчи. Аз сложих аларма с радио вълни защото ме дразнеше. С инфрачервеното трябва постояно да целиш приемника.
          За разхода не знам. Сигурно нещо е развалено.
          Температурата е външна.
          Оправи ли климатика. Трябва да духа нула градуса.
          Днес беше доста топло и предното стъкло започна да ми се изпотява отвън.
          Последно редактирано от kinex; 23-06-07, 21:37.

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
            Температурата е външна, за разхода си имаше някакво обяснение, ще се разровя и ще ти кажа, а сферата е датчик на осветеността.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Какво е сверата.

Коментар

аха
                аз такова дистанционно си нямам но си сложих аларма с плаващ код...
                климатика не бачка и преди да го напълня трябва да го почистя защото смърди ужасно и на високи обороти вентилаторът ръмжи... ще го разглобя тия дни...
                LZ1RED

Коментар

Радиаторът на климатика можеш да го измиеш и без да разглобяваш цялото табло, стига да не е запушен дренажа за оттичане на кондинзата става.
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X