Някаква идея/идеи или има ли вече тема по въпроса: за изнасяне на резервната гума със стойка тип "люлка" извън джипа Гранд ZJ? Не ми се ще да откривам топлата вода, а с търсачката нещо не намирам...

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Стойка за резервната гума извън купето на Гранд ZJ

Свий

X
- 

От: Какво направих по джипа днес?

Идеи? Или поне една?!Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнениеНякаква идея/идеи или има ли вече тема по въпроса: за изнасяне на резервната гума със стойка тип "люлка" извън джипа Гранд ZJ? Не ми се ще да откривам топлата вода, а с търсачката нещо не намирам...

- 

А,ти как я виждаш стойката,настрани ли да се отваря,да пада надолу?Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнениеИдеи? Или поне една?!Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
 Коментар
- 

На първо четене: Надолу е май по-лесно изпълнимо... + закрепване на теглича. Има си недостатъци, но тежеста не ме притеснява. Отварянето настрани, изисква цяла технологична преработка на задната броня. Не знам дали има подобна тема или да я обособим отделно?!Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеА,ти как я виждаш стойката,настрани ли да се отваря,да пада надолу?
 Коментар
- 

Може би,ще си трябва отделна тема.То и при двата вариянта си има моменти за избистряне-шарнирното окачвне,начина на заключване.Кой вариянт ще е по-практичен.Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнениеНа първо четене: Надолу е май по-лесно изпълнимо... + закрепване на теглича. Има си недостатъци, но тежеста не ме притеснява. Отварянето настрани, изисква цяла технологична преработка на задната броня. Не знам дали има подобна тема или да я обособим отделно?!
 Незнам до каква степен ще е удачно закрепянето към теглича.
 Май ще си ставаш откривател .

Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци. .

Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
 Коментар
- 

Вече я има, открита за дискусии и обмен на идеи.Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеМоже би,ще си трябва отделна тема.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
 NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
 Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
 Коментар
- 

От: Стойка за резервната гума извън купето на Гранд ZJ

Здравейте колеги.. Здравейте колеги.. КОлко отдавна не съм влизал тук КОлко отдавна не съм влизал тук има раздвижване има раздвижване  
 Правих такава стойка , дето гумата пада надолу- по мързеливия вариант и я махнах след като трябваше да товаря през задата врата и я махнах след като трябваше да товаря през задата врата )) ))
 На дневен ред другата година ще бъде пълното препрвавяне )) че смених гумите от Кобра на Дженерал някакви си )) че смених гумите от Кобра на Дженерал някакви си )) и сега пак )) и сега пак 5-тата гума вътре 5-тата гума вътре понякога човек има нужда от КАЛАШНИК понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
 JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
 Honda Shadow VLX 600 - 1999
 FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
 Влади
 Коментар
- 

Мхъм... И аз търся топлата вода. "Падащата" стойка все едно "изяжда" багажника, така, че явно не е вариант. Жоро ЦСКА писа, че си е поръчал стойка за неговия дзвер, та чакам да пусне снимки да видя к'во ще е това.Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited
 Коментар
- 

Жоре, каква е тази стойка бе, човече?! Ако е сполучлива и аз поръчвам една...Първоначално публикуван от AAF Преглед на мнениеМхъм... И аз търся топлата вода. "Падащата" стойка все едно "изяжда" багажника, така, че явно не е вариант. Жоро ЦСКА писа, че си е поръчал стойка за неговия дзвер, та чакам да пусне снимки да видя к'во ще е това.
 Коментар
- 

Аз си бях проектирал една стойка , отваряща се като на вранглер..но не м остава времем да я направя. по точно броня със стойка + стойка за хайджак и бензин, на нея може да се окачи стълба за походен багажник...но..пусто време  
 И колко би струвала една такава стойка дето ще се поръчва..? просто интереспонякога човек има нужда от КАЛАШНИК

Влади
 Коментар
- 

Хора мисля че писах, стойката я взех от Борчев, че си разпродава джипа на части.
 Незнам кой му я направил. Забутал съм я в мазето и няма как да я снимам. Надявам се до 10 януари да съм я сложил.
 Стойката се хваща за теглича и пада назад, ако можете да си я представите.
 НЕ е като тези дето се хващат на бронята по-зле е но я купих за 100лв. с гумата Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15 Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449
 Коментар
- 

100 лева за стойка + гумата...да кажем че е добра цена. Но помисли преди да я сложиш , колко често би използвал задната врата )) Аз моята не съм я използвал откакто бях сложил стойката, но един ден ми се наложи..някой се бе мъчил и бе ми отключил задната врата, и си стоеше отворена/докато падаха разни неща от багажника, аз рязах с флекса за да я премахна.Да кажем че този тип стойка си е компромис !!! )) Аз моята не съм я използвал откакто бях сложил стойката, но един ден ми се наложи..някой се бе мъчил и бе ми отключил задната врата, и си стоеше отворена/докато падаха разни неща от багажника, аз рязах с флекса за да я премахна.Да кажем че този тип стойка си е компромис !!! Замисли се за нормално отваряема стойка за резервна гума. Замисли се за нормално отваряема стойка за резервна гума.
 Просто препоръка ))

понякога човек има нужда от КАЛАШНИК ))

понякога човек има нужда от КАЛАШНИК

Влади
 Коментар
- 

Прав си , аз така и така искам да си направя броня.
 Ето тука има нещо примерно :
 http://mallcrawlin.com/forum/showthr...ighlight=swingGrand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449
 Коментар
- 

Много грубо стои, дори и да приемем, че е незавършена, нещо не е изпипана както трябва...Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнениеПрав си , аз така и така искам да си направя броня.
 Ето тука има нещо примерно :
 http://mallcrawlin.com/forum/showthr...ighlight=swing
 Оригиналната броня на Limited-а си е толкова... "лъскава", че някак си не ми се ще да я сменям с "джелязо самоделка"... Или поне не по този начин. Бих искал да помислим и ако е възможно да потърсим "вариант" за стойка-"оригинал" почти на 99%.
 Коментар
- 

Грубоватичка идва,но нали Джипа е със силов туинг...Без намеса върху оргиналната броня няма да се мина-все пак захващането на стоиката трябва да е за нещо стабилно.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар