Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стойка за резервната гума извън купето на Гранд ZJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стойка за резервната гума извън купето на Гранд ZJ

Някаква идея/идеи или има ли вече тема по въпроса: за изнасяне на резервната гума със стойка тип "люлка" извън джипа Гранд ZJ? Не ми се ще да откривам топлата вода, а с търсачката нещо не намирам...

От: Какво направих по джипа днес?

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
    Някаква идея/идеи или има ли вече тема по въпроса: за изнасяне на резервната гума със стойка тип "люлка" извън джипа Гранд ZJ? Не ми се ще да откривам топлата вода, а с търсачката нещо не намирам...
    Идеи? Или поне една?!

Коментар

Идеи? Или поне една?!
      А,ти как я виждаш стойката,настрани ли да се отваря,да пада надолу?
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
        А,ти как я виждаш стойката,настрани ли да се отваря,да пада надолу?
        На първо четене: Надолу е май по-лесно изпълнимо... + закрепване на теглича. Има си недостатъци, но тежеста не ме притеснява. Отварянето настрани, изисква цяла технологична преработка на задната броня. Не знам дали има подобна тема или да я обособим отделно?!

Коментар

На първо четене: Надолу е май по-лесно изпълнимо... + закрепване на теглича. Има си недостатъци, но тежеста не ме притеснява. Отварянето настрани, изисква цяла технологична преработка на задната броня. Не знам дали има подобна тема или да я обособим отделно?!
          Може би,ще си трябва отделна тема.То и при двата вариянта си има моменти за избистряне-шарнирното окачвне,начина на заключване.Кой вариянт ще е по-практичен.
          Незнам до каква степен ще е удачно закрепянето към теглича.
          Май ще си ставаш откривател .

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
            Може би,ще си трябва отделна тема.
            Вече я има, открита за дискусии и обмен на идеи.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

От: Стойка за резервната гума извън купето на Гранд ZJ

Здравейте колеги.. КОлко отдавна не съм влизал тук има раздвижване
              Правих такава стойка , дето гумата пада надолу- по мързеливия вариант и я махнах след като трябваше да товаря през задата врата ))
              На дневен ред другата година ще бъде пълното препрвавяне )) че смених гумите от Кобра на Дженерал някакви си )) и сега пак 5-тата гума вътре
              понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
              JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
              Honda Shadow VLX 600 - 1999
              FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
              Влади

Коментар

Мхъм... И аз търся топлата вода. "Падащата" стойка все едно "изяжда" багажника, така, че явно не е вариант. Жоро ЦСКА писа, че си е поръчал стойка за неговия дзвер, та чакам да пусне снимки да видя к'во ще е това.
                Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Първоначално публикуван от AAF Преглед на мнение
                  Мхъм... И аз търся топлата вода. "Падащата" стойка все едно "изяжда" багажника, така, че явно не е вариант. Жоро ЦСКА писа, че си е поръчал стойка за неговия дзвер, та чакам да пусне снимки да видя к'во ще е това.
                  Жоре, каква е тази стойка бе, човече?! Ако е сполучлива и аз поръчвам една...

Коментар

Аз си бях проектирал една стойка , отваряща се като на вранглер..но не м остава времем да я направя. по точно броня със стойка + стойка за хайджак и бензин, на нея може да се окачи стълба за походен багажник...но..пусто време
                    И колко би струвала една такава стойка дето ще се поръчва..? просто интерес

Влади

Коментар

Хора мисля че писах, стойката я взех от Борчев, че си разпродава джипа на части.
                      Незнам кой му я направил. Забутал съм я в мазето и няма как да я снимам. Надявам се до 10 януари да съм я сложил.
                      Стойката се хваща за теглича и пада назад, ако можете да си я представите.
                      НЕ е като тези дето се хващат на бронята по-зле е но я купих за 100лв. с гумата
                      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

100 лева за стойка + гумата...да кажем че е добра цена. Но помисли преди да я сложиш , колко често би използвал задната врата )) Аз моята не съм я използвал откакто бях сложил стойката, но един ден ми се наложи..някой се бе мъчил и бе ми отключил задната врата, и си стоеше отворена/докато падаха разни неща от багажника, аз рязах с флекса за да я премахна.Да кажем че този тип стойка си е компромис !!! Замисли се за нормално отваряема стойка за резервна гума.
                        Просто препоръка ))

Влади

Коментар

Прав си , аз така и така искам да си направя броня.
                          Ето тука има нещо примерно :
                          http://mallcrawlin.com/forum/showthr...ighlight=swing
                          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                            Прав си , аз така и така искам да си направя броня.
                            Ето тука има нещо примерно :
                            http://mallcrawlin.com/forum/showthr...ighlight=swing
                            Много грубо стои, дори и да приемем, че е незавършена, нещо не е изпипана както трябва...
                            Оригиналната броня на Limited-а си е толкова... "лъскава", че някак си не ми се ще да я сменям с "джелязо самоделка"... Или поне не по този начин. Бих искал да помислим и ако е възможно да потърсим "вариант" за стойка-"оригинал" почти на 99%.

Коментар

Грубоватичка идва,но нали Джипа е със силов туинг...Без намеса върху оргиналната броня няма да се мина-все пак захващането на стоиката трябва да е за нещо стабилно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X