Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един V8 5,2 MPI в бойните редици!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още един V8 5,2 MPI в бойните редици!

Споменавам 25% отстъпка и наистина като тръгнеш да смяташ (защото каргото ти тръгва на определена дата, от определено пристанище, пък гумите на посочената от теб цена са на 5 щата от там и струва едни пари гумите да стигнат до пристанището, после шипинга, мито, ДДС, още 500 км. транспорт) и се установява, че не си струва упражнението... Не съм казвал, че гумите може да се купят по-евтино а, че се вързват по-евтино, защото има и други разходи освен покупката, а в същото време има възможности да се постигне доста добра цена като за България! За части и консумативи наистина няма нужда от коментар - в щатите някои неща са до три пъти по-евтини от тук (ако въобще ги има тук) и дори и със самолет да ги докараш, пак се вързват чувствително по-тънко и разликата си струва упражнението.

П.П. Дай ми реален и конкретен пример на базата на 180$ парчето, на колко ще ми префактурират 5 бр. чисто нови гуми и дали въобще е възможно да минат като "секънд хенд", защото до колкото знам на това се основава тази врътка - нали това имаш предвид като казваш "правилния начин"..?!

Коментар

Да, точно това имам предвид. Масова практика е. Конкретен пример естествено няма да дам, но пак ще повторя че съм чувал, че се префактурира на 25%. Сайта към който ти дадох линк доставя от различни дестинации. Често се случва да имаш избор за локална доставка (до изпращача) при която вътрешния шипинг е много малък, примерно $37 за 4 броя 35-ци. Има доста други сайтове работещи по този начин.
      Последно редактирано от elbgt; 26-01-12, 17:22.
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Честито и от мен! Милиони безаварийни километри!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Прегледи:1
Размер:36.1 КБ
ID:5341096
        878511557

Коментар

Я да посъживим леко темата. Та, аз като никакъв любител на тази марка бях подложен на изпитанието да го ръчкам това муле една нощ, около 300км. в комбинирани условия. Магистрала- ограничен до 180 км., повече отказа да мръдне. Пъргав, удоволствие е да изпреварваш, за мощноста се знае достатъчно. Асеновград-Смолян, път средно приемлив, добро поведение по завоите, на хлъзгаво и подледено газта до откат и се заковава в желаната траектория. Смолян-Стойките-Широка лъка, път недопочистен, тук там лед, перфектно поведение като гумите са му доста зле. Широка лъка-с. Солища, откровен офф. съчетан с хард елементи, дълбоки коловози и мнооооого сняг, между другото там снегът е над 2м. чудесно се справи на 2-ра, автомат овърдрайв е, и се качи на място където май само трактор се бе качвал. Естествено само със "всичката" гасс Вече не съм "никакъв" любител на тези мулета, определено от снощи съм им ФЕН
          Последно редактирано от derhunter; 15-02-12, 15:00.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
            ........................ Вече не съм "никакъв" любител на тези мулета, определено от снощи съм им ФЕН
            Баси, кой да го каже!? Това си е признание .
            ПП А джипа на Пепо взехте ли?
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
              Баси, кой да го каже!? Това си е признание .
              ПП А джипа на Пепо взехте ли?
              НЕ /цензура/ Не пожела да запали.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                НЕ /цензура/ Не пожела да запали.
                Ха, то с 5.2, нямаше и грижа да го дърпате до София. Разхода ще е като за два джипа, верно, ама вие сте си два
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ники, джипа беше затрупан с два метра сняг и половин та и повече метър под пътят на който трябваше да го качим, така че без работещ двигател-забрави.

Коментар

Аз ще замълча скромно относно качествата на машината ми - Хънтъра е казал достатъчно! Само ще вметна, че наистина е с гуми за мъгла, почти напълно изпуснали амове и поддържа 180 км/ч без никакъв зор на 3000 обр/мин при влизане в критични при над 5000 обр/мин (които явно няма как да се достигнат и поддържат дълго време с ограничителя), като поведението на пътя е повече от задоволително предвид състоянието на окачването и гумите. Иначе относно пътуването - това бе най-шантавото "купуване" на джип в историята въобще, но за него ще разкажа утре, защото преди малко се прибирам от работа и все още не съм спал!

Коментар

Разказвай,де!Чакам 4 дни Ако е по- интересна от моята-бирата е от мен!
                      Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнение
                        Остави го сега, че днес на какви неща се нагледа Марто..........ше се Фърли в едни размисли и страсти

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
                          Остави го сега, че днес на какви неща се нагледа Марто..........ше се Фърли в едни размисли и страсти
                          ше минава Рубикон ли

Коментар

Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнение

http://www.offroad-bulgaria.com/show...77#post1776377

Коментар

И така "Фаза 1" вече е в ход - 2" лифт посредством подложки на пружините, амове "Fat Bob's Garage" - 3" лифт, подмяна на оригиналните "track bar" (преден и заден) с HD такива, с регулируема дължина и "joint di joint" (не съм сигурен, че така се пише) вместо шарнирни болтове... Упражнението ще завърши със смяна на всички чорби, филтри, ремък, накладки и монтаж на едни чисто нови 31-ци BF Goodrich AT. Съжалявам, че няма снимки от днес, но трябваше да оставя джипа при Андро и да бягам по задачи цял ден! Утре ако има време ще поснимам да видите как се получават нещата...

Коментар

При това повдигане няма ли да влязат по големи гуми от 31 ци ?
                                GSM 0877 08 99 19
                                Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X