Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на радио WG

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Смяна на радио WG

При мен Pioneer-a е минава през усилвателя и колоните си свирят ОК. Сигурно при Инфинити Голд колоните са по-читави.
    “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
    Walter Rohrl
    GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Ей сега погледнах под задната седалка и на усилвателя пише Infinity. P/N е 56038407AF, който се слага на моделите от 2003/2004. AE се слага на моделите от 2002. Никъде вътре в купето не пише Infinity Gold. Ха сега де...
      Последно редактирано от Васко Иванов (VSK); 02-12-11, 13:59.
      Warp. Timewarp.
      Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
      LZ1VAS

Коментар

На капаците на говорителите на вратите няма ли надпис?

Коментар

Първоначално публикуван от Васко Иванов (VSK) Преглед на мнение
          Ей сега погледнах под задната седалка и на усилвателя пише Infinity. P/N е 56038407AF, който се слага на моделите от 2003/2004. AE се слага на моделите от 2002. Никъде вътре в купето не пише Infinity Gold. Ха сега де...

Ако имаш път наоколо и не е много студено - обади се. Звукоинженер съм.

Коментар

Е, какво да те занимавам. Благодаря! Ще потърся, ако намеря такива говорители, да сменя тези на таблото, че са лесни - на два винта. А и май те са тези, които пращят, доколкото успях да чуя днес... На вратите се свалят целите кори но ако се наложи и те ще изхвърчат. Ако имам нужда все пак ще звъня
            Warp. Timewarp.
            Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
            LZ1VAS

Коментар

Здравейте едно въпросче ме дерзае и тук виждам компетентни хора свързани с аудиото за Джип та ...Интересуваме първо за ченджър за Чероки XJ 2000г. идея от къде да се сдобия!Дойде ми друга идея вариант от Гранд или от друг модел на Джип който оригинално с компактдиск защото не искам да променям автентичния вид на моята красавица ако ще има промяна да е с друг Джип!!Благодаря ви Поздрави
              Христо Георгиев-0889022988
              Jeep Wrangler YJ 4.0l 1995г

Коментар

ЗдАВЕЙ. Да в наи обикновен сервиз го сменящ с любимата си марка аудио.При мен беше алпине с навигация от 2002 и аз просто го замених с друг алпин ама навигацията я махнах -важно защото можеш да го контролираш от волана.все пак е по добре!
                Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Извинявам се, че се намесван в темата с некомпетентен въпрос, но на гранд 2003г. копчетата зад волана (от страната към километража) или са за управлението на радиото? Ако не са, то за какаво са? Сигурно има писано из темите ви, но на сърч не намирам къде. Питам от любопетство. Благодаря.

Коментар

Да това са копчетата за управление на Аудиото.
                    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

За управление на радиото.

Коментар

Както вече petkof ти е отговорил - да за управление на аудио функциите са тези бутони. Десните горен и долен са Volume бутони и са за увеличаване /горния бутон/ и намаляване на звука /долния бутон/. Средния е mode бутон и е за смяна на функциите AM/FM/TAPE/CD и т.н. Левите бутони са за смяна на станциите “Seek” в режим радио или възпроизвежданата песен в режим TAPE/CD. С горния се търси следваща станция нагоре по обхвата а с долния надолу. От средния се сменят една след друга запаметените станции.

Успех!
                        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                        First impression is not always true. Get inspired.
                        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Аз като реших да сложа усилвател в черокито и туба и се оказа че е голям зор, защото стандартите са американски и ми трябват някакви букси...
                          букса букса... грозна някаква с кабелчета, нищо особено но на цена от 40 лева. Не ми е за парите толкова - ама да дам за общо 15 см кабел и 5 грама пластмаса 40 лева... ми се видя идиотско.
                          Отделно те на всяка колона имат някакъв малък усилвател, трябва да се правят контики и тактики... та водих го два пъти и накрая се отказах да слагам по силна музика.
                          По добре беше да му сложа още едно аудио отделно и то да е към усилватели и т.н. но не съм чак такъв фен за да го правя.
                          Все пак още търся решение за подобряване на музиката в колата, ако някой има идея кое как - чероки 2005-та май беше

Коментар

А като смените "радиото" работи ли управлението от волана?
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              А като смените "радиото" работи ли управлението от волана?
                              При мен не работи, но ми предложиха за около 200лв. да ми сложат някаква електроника, която да служи за посредник между новото "радио" и управлението от волана. Честно казано ми беше малко терсене първите десетина дена след смяната, после спрях да се опитвам да го управлявам от волана.
                              “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                              Walter Rohrl
                              GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

в продавалник има оригинално СД за 150 лв. Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X