Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на радио WG

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на радио WG

Здравейте,
    намислил съм да сменя радиото на жипката, защото фабричното нещо прави мизерии. Кажете някой, който има опит и може да го направи?
    Благодаря предварително!
    Warp. Timewarp.
    Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
    LZ1VAS

От: Смяна на радио WG

здр аз си го смених в най обикновен сервиз. Значи не е нищо сложно. говория за гранд ларедо 3.1, за оригинален БалканСтар ми искаха 1900лв. преди близо 2 год. Успех

Коментар

Първоначално публикуван от Васко Иванов (VSK) Преглед на мнение
      Здравейте,
      намислил съм да сменя радиото на жипката, защото фабричното нещо прави мизерии. Кажете някой, който има опит и може да го направи?
      Благодаря предварително!
      Здравей!Защо ще го сменяш?И с какво,в смисъл оригинално или друго?Какви мизерии ти прави?Питам те защото може би бихме могли да измислим нещо,аз имам модул от модела без диск.Поздрав!
      Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Като поработи диска по-дълго забива и не може да се извади нито да свири.
        Мисля да сложа радиото от старата кола - едно Sony BT-3900, за което се изръсих едни хубави пари преди два месеца, пък сега седи така. Освен, че като свирене и опции изобщо не могат да се сравняват. Оригинално с тези възможности струва над 400 лири. Ако изобщо влезе в тази конзола.
        Warp. Timewarp.
        LZ1VAS

Коментар

Място има много...Аз имам проблем с подсветката на дисплея трябва ми един чип,помисли дали не можеш да ми го продадеш?..

Коментар

Абе все пак е оригиналното радио. Предпочитам да го запазя - нищо не се знае.
            Ето тук се продава едно, същото, ако решиш, че цената те устройва.
            В крайна сметка, обаче никой не препоръча сервиз, където да съм сигурен, че след като го сменя, колицата няма да скърца до края на света
            Warp. Timewarp.
            LZ1VAS

Коментар

За Тояга Дървеница се чуват добри неща,лично аз не съм ги ползвал.

Коментар

.
                В крайна сметка, обаче никой не препоръча сервиз, където да съм сигурен, че след като го сменя, колицата няма да скърца до края на света
                Alkom на Каблешков м/у Дойран и България.

Коментар

Аз скоро сменях оригиналното с Pioneer. В "Авител" имаха всичко необходимо за безболезна смяна. Човека с който говорих по телефона беше компетентен. Самата смяната е съвсем проста операция.
                  “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                  Walter Rohrl
                  GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                    Аз скоро сменях оригиналното с Pioneer. В "Авител" имаха всичко необходимо за безболезна смяна. Човека с който говорих по телефона беше компетентен. Самата смяната е съвсем проста операция.
                    Колегата е напално прав. Сменяи го с к'вто искаш и се радваи на акустиката. Лошото е че не можеш да използваш уселвателя,поне на мен така ми казаха така. Успех!

Коментар

Вчера отидох в Авител и го смених. Сега обаче колонитe започнаха да премодулират и не знам дали мощността не им идва много и дали не трябва да ги сменям и тях или усилвателя. Изходната мощност на радиото пише че е 4х52W. Системата не е Infinity Gold и ако някой има идея ще съм благодарен
                      Warp. Timewarp.
                      LZ1VAS

Коментар

Вчера отидох в Авител и го смених. Сега обаче колонитe започнаха да премодулират и не знам дали мощността не им идва много и дали не трябва да ги сменям и тях или усилвателя. Изходната мощност на радиото пише че е 4х52W. Системата не е Infinity Gold и ако някой има идея ще съм благодарен
                        Ами виж ги какви са колоните. Последно, от радиото или от усилвател ги захранваш?

п.с. това 52 вата ми звучи леко странно. Синус, пик, да не е PMPO?

Коментар

Предполагам че не са откачили усилвателя и колоните са вързани към него. Щяха да кажат ако го бяха откачили. Проблемът е, че много не разбирам от това Иначе за радиото 52W е максимална изходна мощност.
                          Warp. Timewarp.
                          LZ1VAS

Коментар

Предполагам че не са откачили усилвателя и колоните са вързани към него. Щяха да кажат ако го бяха откачили. Проблемът е, че много не разбирам от това Иначе за радиото 52W е максимална изходна мощност.
                            На канал или за четирите канала.
                            Колко му е бушона?

Коментар

На канал. Ако 4x52 означава това. За бушона не знам.
                              Warp. Timewarp.
                              LZ1VAS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X