Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От 3.1 на 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От 3.1 на 4.0

След две години вярна служба,смених дизела за бензин.За две години и почти 30 000км нямах големи проблеми,но просто излезе новия камион на добра цена и километри.2003 63000км laredo,4.0l .Няма толкова екстри като стария но аз си го харесвам.Та мнения за газ ,да или не,и къде в София са най добри..............благодаря предварително.
    grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

От: От 3.1 на 4.0

Първоначално публикуван от robi Преглед на мнение
    След две години вярна служба,смених дизела за бензин.За две години и почти 30 000км нямах големи проблеми,но просто излезе новия камион на добра цена и километри.2003 63000км laredo,4.0l .Няма толкова екстри като стария но аз си го харесвам.Та мнения за газ ,да или не,и къде в София са най добри..............благодаря предварително.

А честито. Много безаварийни километри ти желая с него. Няма екстри щото е Ларедо. Ама щом те кефи... Няма ли да пуснеш някоя снимка?

За газта...аз лично съм против. Но, ти си решаваш. Колегите ще ти кажат, как , къде и всичко останало.

П.П. И да си смениш подписа...
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
    0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
      А честито. Много безаварийни километри ти желая с него. Няма екстри щото е Ларедо. Ама щом те кефи... Няма ли да пуснеш някоя снимка?

За газта...аз лично съм против. Но, ти си решаваш. Колегите ще ти кажат, как , къде и всичко останало.

П.П. И да си смениш подписа...
      И аз не съм супер фен на газта,но в София гори 20л/100 за сега,за два дена каране,но пък удоволствието в сравнение с дизела е голямо.

Коментар

Аз съм с БСМ от близо една година ,доволен съм за сега,20газ градско ,ама в Добрич

Коментар

... laredo,4.0l .Няма толкова екстри като стария но аз си го харесвам.Та мнения за газ ,да или не,и къде в София са най добри..............благодаря предварително.
          Това, дето няма толкова екстри, можеш да го погледнеш и от добрата му страна - няма да ти се налага да сваляш таблото за да правиш ремонт на прословутите клапи на климатроника.

С тази възходяща тенденция на цените на горивата газификацията определено е опция ...
          Досега с газов инжекцион на BSM не съм имал някакви сериозни проблеми. Един път се беше задръстил (при това наскоро сменен) филтър на изпарителя и 1 път беше умрял датчик за налягането, та беше взел да не ще да върне автоматично на бензин като свърши газта. Иначе в София ми гори 18 - 23/100 в зависимост от сезона и карането. На извънградско 14-16 също така в зависимост от карането. Като трябва да се има предвид, че съм с по-големи гуми и при това АТ.
          Що се отнася до читав газаджия, там въпросът е по-сложен. Досега май никой не е посмял да ми препоръча такъв. Поради това за настройки и профилактика на дюзите ходих направо в BSM.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Това, дето няма толкова екстри, можеш да го погледнеш и от добрата му страна - няма да ти се налага да сваляш таблото за да правиш ремонт на прословутите клапи на климатроника.

С тази възходяща тенденция на цените на горивата газификацията определено е опция ...
            Досега с газов инжекцион на BSM не съм имал някакви сериозни проблеми. Един път се беше задръстил (при това наскоро сменен) филтър на изпарителя и 1 път беше умрял датчик за налягането, та беше взел да не ще да върне автоматично на бензин като свърши газта. Иначе в София ми гори 18 - 23/100 в зависимост от сезона и карането. На извънградско 14-16 също така в зависимост от карането. Като трябва да се има предвид, че съм с по-големи гуми и при това АТ.
            Що се отнася до читав газаджия, там въпросът е по-сложен. Досега май никой не е посмял да ми препоръча такъв. Поради това за настройки и профилактика на дюзите ходих направо в BSM.
            А какво мислите за бутилката?Пура или в резервната гума?Това ми е голямата дилема сега.А за екстрите не ми дреме,съжалявам може би само за кожата

Коментар

А какво мислите за бутилката?Пура или в резервната гума?Това ми е голямата дилема сега. ...
              Лично мен не ме кефи вариантът да карам без резервна гума, затова съм го оставил с бутилката-пура зад задната седалка, с която го взех. Чудех се дали да не сменя 40-литровата с по-голяма, но реших, че ще ми заема прекалено много място в багажника и засега се примирявам с по-честото зареждане (на извънградско - на макс 200 км, в града - на около 135).

Въпрос на лични предпочитания. Ако решиш да слагаш по-голяма пура - първо провери дали няма да пречи на отварянето на капака, под който е резервната гума.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Лично мен не ме кефи вариантът да карам без резервна гума, затова съм го оставил с бутилката-пура зад задната седалка, с която го взех. Чудех се дали да не сменя 40-литровата с по-голяма, но реших, че ще ми заема прекалено много място в багажника и засега се примирявам с по-честото зареждане (на извънградско - на макс 200 км, в града - на около 135).

Въпрос на лични предпочитания. Ако решиш да слагаш по-голяма пура - първо провери дали няма да пречи на отварянето на капака, под който е резервната гума.
                И мен ме притеснява карането без резевна гума,а пробега не е голяма драма,в крайна сметка всичко това е компромис......ако искаш

Коментар

И мен ме притеснява карането без резевна гума,а пробега не е голяма драма ...
                  Не е, особено в България, където газ има на почти всяка бензиностанция. Гумаджиите не са толкова на често. Пък, в крайна сметка, колата има и резервоар за бензин ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално бях сложил 40 литрова "пура", която поемаше 32л. Беше изнервящо да пресмятам постоянно колко км. съм изминал и да спирам за зареждане 2 пъти до морето или до София примерно. Смених я с 60 литрова, която събира около 50-52 литра и този вариант се оказа по-приемлив. Разходът ми с газов инжекцион "Бардолини", с възможности за икономично, стандартно и спортно каране е в следните граници:
                    - извънградско - 14-18, съответно дали е до 90-100 или над 120-140;
                    - градско - 22-25 и нагоре, според тежестта на крака;
                    Разходът на бензин е с около 2-3 литра надолу. За съжаление не успях да го сваля под тези граници, но в крайна сметка да караш мощен, здрав и комфортен джип на цена в разхода като лек бензинов автомобил си е повече от приемливо.
                    Успех и късмет в избора!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X