Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов член с Гранд WJ 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов член с Гранд WJ 4.7

Понеже нямаш право на ЛС.Ако искаш ще те пратя при едни пичове които правят ауспуси-Българи са много точни, бързи и качествени.Правили са ми двата джипа и бмв-то. ЕВАЛА им правя.
    По Сливница след бул.Панчо Владигеров. първият сфетофар минаваш и гледаш вляво. Ауспуси и катализатори.
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

Коментар

А как си ги направил Карлос с отворен ауспух или направо правата тръба? И друг въпрос системата оригинално е два катализатора и резонатор или три катализатора?

Коментар

Направиха ми ги с тръба.Казаха, ако е шумно да ми сложат гърне.Обаче аз разлика не намирам( ама ми се искаше повече да бучи) и сега си карам така.С три катализатора съм.Единият още седи, ще видим докога
        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
        Това е положението.

Коментар

Днес ми остана малко свободно време и закарах "мечо" да му махнат гърнето ако може така да се нарече защото беше доста поизгнило сложихме му права тръба и не е истина какъв невероятен звук изкара!!! Карлос благодаря за съвета имаш бира или каквото пиеш

Коментар

Ето и няколко снимки на частите които смених по двигателя:
            Бутало биела и гарнитури.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00271.JPG
Прегледи:1
Размер:202.4 КБ
ID:5322247
            гарнитури бутало с биела и колянов вал.

Име:DSC00272.JPG
Размер:263.6 КБ
ID:5322248
            бутало и колянов вал

Име:DSC00273.JPG
Размер:154.4 КБ
ID:5322249
            водна помпа

Име:DSC00274.JPG
Размер:217.7 КБ
ID:5322250
            водна помпа

Име:DSC00275.JPG
Размер:314.4 КБ
ID:5322251
            водна помпа, няколко биелни и основни лагера, гарнитура, обтегач на някоя от веригите на разпределителните валове "timing chain"

Име:DSC00276.JPG
Размер:222.4 КБ
ID:5322252
            Водната помпа със спукана турбинка...

Име:DSC00278.jpg
Размер:64.6 КБ
ID:5322253

за сега толкова тези дни ще кача снимки на кормилна щанга със шарнири които се рециклират и "А" рамо или "лястовица" със тампони и шарнир... рециклирани че имаше гадно почукване в задницата а и отпред малко. Също така ще кача и видео да се види и чуе как реве "мечо" без гърне

Коментар

Най се дразня на такива случаи.Купиш си кола и започваш да я оправяш.Нищо сега знаеш какво и кога си сменил.Внимавай с рециклирането, че на ZJ-я ги рециклирах и после веднага си купих нови.Аз също смених тампоните и шарнира на лястовицата и сега като баскетболна топка по паважа.Шарнира отзад е на планка ако е разбита и нея трябва да я сменяш.
              Grand Cherokee WJ 4.7 V8
              Това е положението.

Коментар

Ами всъшност момчетата успяха да рециклират доста добре шарнирите надявам се да издържат поне зимата а тампоните на лястовицата ще трябва да ги поръчам на Жоро и да ги сложим нови че тук не успях да намеря! Да набутвам пари за ремонти ама такива почуквания и подскръцвания мн ме дразнят много и искам всичко да е ок. А за автомобилите втора ръка просто няма смисъл да коментираме... А ако ги има в БГ тези тампони да не го занимавам човека?

Коментар

Не знам дали ги има.Аз си ги поръчах, че и по-евтино ми излязоха.Тук за шарнира на лястовицата без планката, Скорпионите ми искаха 80 лв.
                  Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                  Това е положението.

Коментар

от каде купи биелата? странно но не я намирам като резервна част.нещо инфо тел.
                    0898230174 - ТАТЕ

Коментар

Когато не искаше да запали, какъв беше проблема - стартера или? Теча на бензин от въпросните О пръстени ли беше?

Коментар

Първоначално публикуван от korholio1 Преглед на мнение
                        от каде купи биелата? странно но не я намирам като резервна част.нещо инфо тел.
                        Надявам се да съм ти бил полезен с инфото
                        Последно редактирано от giovanni66; 23-02-12, 19:22.

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                          Когато не искаше да запали, какъв беше проблема - стартера или? Теча на бензин от въпросните О пръстени ли беше?
                          Не палеше защото не му бяхме събрали цялата предница и като прави чек явно от някоя от незакачените букси и не позволяваше да завърти стартера но като го събрахме си запали без проблем иначе теча на бензин нямаше общо с паленето... просто "О" пръстените на дюзите се бяха смачкали и не уплътняваха.

Коментар

да мерси имаше там още биели . моргата на летоструй 124 има 3-4 черокита
                            0898230174 - ТАТЕ

Коментар

Скоро гледах в мобиле.де едно 4.7 Овърленд с проблем в мотора за някви смешни пари ... да не си го купил?Беше за около 2000 и нещо евро...

Коментар

Опс ... извинете ме, мислех, че темата е от скоро ... а тя от 2011г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X