Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със задния мост на гранд чероки 5,2 '97

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем със задния мост на гранд чероки 5,2 '97

а от Rochauto.... там продават ли? те ще излязат колкото един заден мост ако ги взема от ebay ))

Коментар

От Рокауто ще ти изляза 700$ най- евтините
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

А пробвахте ли да разговаряте с Ломбард или някоя подобна фирма за доставки от и-бей?Аз съм си доставял разни неща от USA чрез тях и е нямало проблем.Доколкото помня вземаха 30% от стойността на покупката плюс някакви дребни на килограм и всички митнически и други разходи и разправии са си за тяхна сметка.
        Subaru Legacy 2.5
        Suzuki GS500 E

Коментар

Преди бях дребни разходите , сега взимат 35% от цената и 10$ на кг.
          И се чака 2 месеца, не са изгодни вече за съжаление, преди беше 5$ на кг.
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Имаше и друга фирма като тях, само че трябва да я потърся.Аз съм ги ползвал преди една година техните услуги за последно и затова ми е стара информацията.А предполагам чакането е за да се събере стока за един контейнер, когато става дума за по-едрогабаритни неща.
            Subaru Legacy 2.5
            Suzuki GS500 E

Коментар

Най- вероятно е така, но с Ломбард одавна съм решил да не си късам нервите
              Виж ако намериш другите пиши.

тел. 0897818449

Коментар

Един познат сега ми каза за ей тези http://www.buynowfromusa.com , но аз не съм пазарувал с тях и не знам подробности.Ако искаш звънни им по телефона и виж за какво иде реч.Ако намеря и другите за които ти казах ще пиша.
                Subaru Legacy 2.5
                Suzuki GS500 E

Коментар

Според мен не се занимавай с глупости.За дана 35,полуоски под път и над път.Има доста читави втора употреба,а и са евтини/около 100лв.бр./. Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от murkobg Преглед на мнение
                    Според мен не се занимавай с глупости.За дана 35,полуоски под път и над път.Има доста читави втора употреба,а и са евтини/около 100лв.бр./. Успех.
                    Тоя джип е с Дана 44!
                    JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Първоначално публикуван от gueorgi Преглед на мнение
                      Тоя джип е с Дана 44!
                      Извинете.Явно не съм разбрал.Това е проблем с който и аз се сблъсках преди около година.Имаше я в Скорпиона,но се оказа,че е Китайска/зъбите и бяха триъгални,а не трапецовидни/.В крайна сметка след двумесечно търсене,един приятел ми я достави от Турция за сумата от 860лв.
                      А сега се сещам,че имаше обява за гранд 5.2 на части в мобиле,който беше със същия мост.Мисля че беше от Свиленград и продаваше целия джип без скоростите за 2500лв.Дано да откриеш нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X